Inhibitor kuning HN-150

Nomer CAS: 85095-61-0
Penampilan: bubuk putih nganti meh putih
Standar: min 99%
Kemampuan Penyetor: 1000ton saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: kelas industri
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

We pasokan Inhibitor Kuning HN-150

Kita bangga nyedhiyakake tamu karo Inhibitor Kuning HN-150, produk sing umume efektif lan bisa dipercaya kanggo nyegah lan nyegah kuning ing macem-macem accoutrements. Produk kita khusus dirumusake kanggo menehi perlindungan maksimal lan asil sing terus-terusan, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem operasi. Apa sampeyan pengin mbantu kuning ing plastik, kain, utawa aksesoris liyane, HN-150 Yellow Inhibitor minangka asil sing sampurna. Dadi kenapa tetep? komunikasi kita wayahe kanggo sinau luwih bab HN-150 Kuning Inhibitor lan carane bisa nyukupi syarat lan kahanan tartamtu.

 

Apa Yellow Inhibitor HN-150?

Inhibitor Kuning HN-150 minangka aset sing paling efektif sing dirancang kanggo mbantu kuning lan bruise ing macem-macem peralatan. Produk iki khusus diformulasikan kanggo nggarap plastik, lapisan, lan peralatan liyane kanggo nutupi barang saka radiasi UV, panas, lan faktor lingkungan liyane sing bisa nyebabake bruise liwat wektu. HN-150 gampang digunakake lan bisa ditambahake langsung menyang paraphernalia sajrone proses manufaktur, dadi pilihan sing cocog kanggo macem-macem industriousness. Kanthi, sampeyan bisa mesthekake yen produk sampeyan njaga warna lan kualitas sing sregep, lan tahan kanggo nyandhang lan rusak lan sayatan lan sayatan saben dinane.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Yellow Inhibitor HN-150

CAS: 85095-61-0

MF: C19H26N6O2

MW: 370.45

Nomer MDL: MFCD00525631

Penampilan: bubuk putih nganti putih

Kemurnian: 99% +

MOQ: 20 kg

Asal: China

Aplikasi: kelas industri

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

Keterangan Technical:

item

Keterangan

results

katon

wêdakakêna putih

wêdakakêna putih

Kemurnian (wt%)

≥99.0

99.5

Titik lebur (℃)

170 ~ 180

179

Kroma (Hazen)

≤50

43

Materi volatil (wt%)

≤0.5

0.31

Sisa kobong (wt%)

≤0.1

0.02

 

Pakete:

20 kg / karton; 500kg / pallet; 600kg / pallet

 

Agen Anti-Kuning HN-150 kanggo Macem-macem Aplikasi

Inhibitor Kuning HN-150 minangka aditif efektif sing dirancang kanggo nyegah kuning sing disebabake dening cahya ultraviolet kanggo akeh aplikasi. Utamane migunani kanggo nggawe produk sing dikarepake bisa njaga warna asline sajrone wektu, kayata bahan plastik, lapisan poliuretan, lan cat.

Produk iki diformulasikan kanthi bahan-bahan kualitas premium sing wis diuji sacara ekstensif kanggo stabilitas warna sing apik banget lan tahan kanggo radiasi UV. Gampang digunakake lan bisa gampang digabung menyang macem-macem proses manufaktur, kalebu cetakan injeksi, ekstrusi, lan cetakan jotosan.

Ora kaya agen anti-kuning konvensional, kompatibel banget karo polimer lan aditif sing paling umum digunakake. Nawakake kinerja sing unggul tanpa kompromi sifat mekanik utawa optik saka produk pungkasan. Salajengipun, VOC lan zat mbebayani liyane kurang, dadi pilihan sing ramah lingkungan kanggo produsen sing pengin nyuda pengaruh lingkungane.

Keuntungan Nggunakake Agen Anti-Kuning HN-150

- Nyegah kuning sing disebabake dening sinar UV

- Kompatibel karo macem-macem polimer lan aditif

- Gampang digunakake lan digabung menyang proses manufaktur

- Njaga sifat mekanik lan optik produk pungkasan

- Kurang VOC lan ramah lingkungan

aplikasi

Agen Anti-Kuning HN-150 cocog kanggo aplikasi ing ngisor iki:

- Cetakan injeksi: digunakake ing manufaktur produk kayata bagean otomotif, komponen elektronik, lan barang konsumen

- Ekstrusi: digunakake ing produksi pipa, tabung, lan bahan lembaran

- Blow molding: digunakake ing manufaktur botol, wadhah, lan produk kothong liyane

- Coatings: digunakake ing produksi lapisan polyurethane, cat lan varnishes

kesimpulan

Agen Anti-Kuning HN-150 njaga warna asline saka wektu. Kanthi kinerja sing apik, gampang digunakake, lan formulasi sing ramah lingkungan, iki minangka aditif sing kudu diduweni kanggo proses manufaktur sing mbutuhake stabilitas warna lan tahan UV.

 

Metode Sintesis Agen Anti-Kuning HN-150

HN-150 minangka jinis agen anti-kuning sing dirancang khusus kanggo nyegah owah-owahan warna lan peteng ing plastik putih lan cahya, utamane sing digawe saka polipropilena (PP) lan polietilen densitas dhuwur (HDPE). Iku agen anti-yellowing Highly efektif sing wis digunakake digunakake ing industri plastik kanggo akèh taun.

Sintesis kasebut kalebu sawetara langkah, kalebu nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi canggih. Langkah pisanan yaiku nyiapake bahan baku utama, yaiku 4-(2-oxo-1,3-dioxolan-4-yl)benzena-1,3-asam disulfonat. Iki digayuh kanthi nitrasi 4-nitrotoluene kanggo mbentuk 4-nitrobenzaldehyde, banjur sintesis saka prekursor 4-(2-hydroxyethyl)benzene-1,3-disulfonic acid. Prekursor iki banjur digawe panas ing ngarsane katalis asam kanggo mbentuk produk pungkasan.

Langkah sabanjure yaiku sintesis HN-150 kanthi nggabungake bahan baku utama karo reaktan, sing biasane polietilen glikol (PEG). Iki ditindakake kanthi nambahake bahan mentah menyang larutan banyu PEG lan aduk campuran kasebut ing suhu sing luwih dhuwur. Reaksi kasebut terus rampung sajrone wektu sing cendhak, ngasilake cairan sing cetha lan ora ana warna.

Langkah pungkasan yaiku pemurnian produk HN-150, sing kalebu seri filtrasi lan langkah-langkah cuci kanggo mesthekake mbusak kabeh impurities. Produk sing diasilake minangka agen anti-kuning sing murni, stabil, lan efektif sing cocog kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi plastik.

Ing ringkesan, sintesis agen anti-kuning HN-150 kalebu nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan teknologi canggih, sing ngasilake produk sing murni lan efektif. Kemampuan kanggo nyegah owah-owahan lan peteng plastik putih lan cahya-warna wis dadi pilihan populer ing industri plastik kanggo akèh taun.

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Inhibitor Kuning HN-150 pabrikan diprodhuksi, duwe kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur, efisien, lan bahan mentahan dipercaya.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi