Suplemen Panganan minangka reservoir nutrisi sing konsentrasi, kayata mineral lan vitamin, utawa senyawa liyane sing nduweni efek nutrisi utawa fisiologis. Suplemen kasebut diwenehake ing bentuk "dosis", kalebu pil, tablet, kapsul, lan cairan kanthi jumlah sing diukur. A macem-macem nutrisi lan komponen, kalebu vitamin, mineral, asam amino, asam lemak esensial, serat, uga macem-macem ekstrak tanduran lan herbal, bisa ditemokake ing suplemen panganan.


Tujuan utama saka suplemen panganan yaiku kanggo ngatasi kekurangan nutrisi, njaga asupan nutrisi sing tepat, utawa ningkatake fungsi fisiologis tartamtu. Mbedakake saka produk obat, suplemen panganan ora nduweni kemampuan kanggo tumindak farmakologis, imunologis, utawa metabolis. Akibate, panggunaan kasebut ora dirancang kanggo nambani utawa nyegah penyakit manungsa utawa ngowahi fungsi fisiologis.


Ing Uni Eropa (EU), suplemen panganan tiba ing framework peraturan kanggo panganan. Undang-undang kasebut nyelarasake regulasi vitamin lan mineral, bebarengan karo zat sing digunakake minangka sumber, digunakake ing produksi suplemen panganan. Babagan bahan ngluwihi vitamin lan mineral, Komisi Eropa wis nggawe pedoman standar kanggo nglindhungi konsumen saka risiko kesehatan sing potensial. Salajengipun, Komisi njaga dhaptar bahan sing dikenal utawa dicurigai duweni efek sing ora becik kanggo kesehatan, ngontrol panggunaane.


Suplemen Panganan

0
  • L-Arginine Hydrochloride

    CAS: 1119-34-2
    Penampilan: bubuk kristal putih
    Standar: AJI92Merek: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-Carnitine L-Tartrate bubuk

    CAS: 36687-82-8
    Penampilan: Kristal Putih utawa Bubuk Kristal Putih
    Assay: 98% Paket: 25kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Benteng nutrisi, produk medis lan kesehatan, lan aditif panganan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-Glutamine Bubuk Massal

    CAS: 56-85-9
    Penampilan: kristal berbentuk jarum putih
    Standar: FCCIV;USPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-Histidin Base

    CAS: 71-00-1
    Penampilan: bubuk kristal putih
    Standar: USP; AJI92Brand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • L-leucine bubuk

    CAS: 61-90-5
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: USP; AJI92Brand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk L-Theanine

    CAS: 3081-61-6
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: JPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk L-Tryptophan

    CAS: 73-22-3
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: USPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk L-tirosin

    CAS: 60-18-4
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Standar: AJI92, USP, EPBrand: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Sumber: 20000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: Enhancer Nutrisi Asam Amino
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • N-Acetyl Cysteine ​​Powder

    CAS: 616-91-1
    Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Enhancer Nutrisi Asam Amino
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide Disodium Salt

    CAS: 606-68-8
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Assay: 99%
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 2000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Anti-Aging
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pyrroloquinoline Quinone Disodium

    CAS: 122628-50-6
    Penampilan: bubuk coklat abang
    standar: USP
    Merk: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Bahan Comestics Anti Aging;Produk kesehatan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Vitamin K3 bubuk

    CAS: 130-37-0
    Penampilan: Bubuk kristal putih
    standar: USP
    Paket: 25kg/drum
    Kemampuan Sumber: 50000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: Bahan Baku Nutrisi, Feed / Food Grade
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
57