β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide

Nama Produk: β-Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +)
CAS No .: 53-84-9
Molecular Formula: C21H27N7O14P2
Bobot Formula: 663.43
Paket: 1kg/bag; 5kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide?

β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide, disingkat NDA, uga dikenal minangka diphosphopyridine nucleotide( DPN), utawa Co dehydrogenase I utawa koenzim I, ana ing rong wujud ing mamalia wangun teroksidasi (NAD) lan wangun suda (NADH). Wangun teroksidasi (NAD) nduweni kecemplung ultraviolet maksimal ing 260nm lan nampa potongan hidrogen lan elektron saka substrat liwat dehidrogenase warna-warni dadi bentuk suda (NADH), sing nduweni kecemplung maksimal ing 340nm. NDA digunakake minangka koenzim ing respon redoks, minangka patron kanggo bagean ADP-ribosa ing respon ADP-ribosylation, lan minangka prekursor siklik ADP-ribose, patch runner alternatif. uga dadi substrat kanggo ligase DNA bakteri lan klompok enzim sing diarani sirtuin, sing nggunakake NAD kanggo mbusak gugus asetil saka protein.

β nikotinamida adenin dinukleotida melu ing kahanan fisiologis warni padha metabolisme seluler, conflation energi, lan wangun DNA, lan muter peran penting ing fungsi rawan. Ing kahanan normal, perhatian nikotinamide adenine dinucleotide ing awak tetep stabil, njaga fungsi sel normal. Kawigatosan adenine dinukleotida nikotinamida ing awak nemtokake proses lan tingkat penuaan sel, lan nyuda perhatian bisa nyepetake penuaan sel. Studies wis ditampilake sing NAD duwe efek pertahanan marang bundhas iskemik ngenani babagan ginjel disebabake surgery iskemik, Ngartekno nyuda kahanan getih urea nitrogen lan bun ing serum, lan njaga ngenani babagan ginjel karusakan tubular. NAD (nicotinamide adenine dinucleotide) kanthi efektif bisa nutupi ciloko iskemik ginjel lan duwe operasi penting ing pangembangan obat-obatan kanggo nyegah lan ngobati cedera iskemik ginjal. Kajaba iku, nicotinamide adenine dinucleotide duwe operasi tartamtu ing obat anestesi anti-inflamasi. NAD melu ngatur formalin- lan ngrampungake nyeri seditious adjuvant Freund liwat deacetylases NAD-gumantung SIRT1 lan SIRT2. SIRT1 lan SIRT2 nyumbang kanggo efek inhibisi NAD ing nyeri seditious liwat mekanisme sing beda-beda, mulane nggunakake analgesik kanggo nyeri seditious.

Informasi dhasar

Jeneng Produk: bubuk β-Nicotinamide Adenine Dinuclotide;

NAD + Asam Bebas;

beta-Nicotinamide adenine dinucleotide hidrat;

Nicotinamide adenine dinucleotide free acid

CAS:53-84-9

MF: C21H27N7O14P2

MW: 663.43

EINECS: 200-184-4

Kemurnian: 99%

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Aplikasi: food grade utawa digunakake kanggo riset.

Packing: Minangka saben panjalukan

Formula struktural:

53.webp


standar kualitas

item

Requirements

results

katon

putih Powder

Tundhuk

kelarutan

Larut ing banyu

Tundhuk

ε ing 260nm lan pH 7.5

(18.0±1.0) ×l03L/mol/cm

17.8×l03L/mol/cm

ε nalika dikurangi karo alkohol dehidrogenase ing 340nm lan pH 10


               

(6.3±0.2) ×l03L/mol/cm


               

6.4×l03L/mol/cm

Rasio ing pH 7.5

A250 / A260

0.83 ± 0.03

0.83

A280 / A260

0.21 ± 0.02

0.20

Rasio nalika dikurangi karo alkohol dehidrogenase ing pH 10

A340 / A260

0.43 ± 0.01

0.43

Banyu (dening KF)

≤10%

4.8%

arsenik

≤1ppm

Konflik

As

≤1ppm

Konflik

Total Bilburden

<100 CFU/g

Konflik

Sataph aureus

Negative

Negative

Molds

<100 CFU/g

Konflik

E.COLI

Negative

Negative

Salmonella

Negative

Negative

Content

≥90%

91.2%

Kemurnian (HPLC)

≥95%

99.80%

Kesimpulan:

Sesuai karo syarat.

Lumbung:

Tansah garing lan adoh saka cahya, simpen ing -20 ℃.

Fungsi lan aplikasi

A.Nikotinamide Adenine dinukleotida bubuk Tumindak minangka kofaktor kanggo transfer proton (khusus ion hidrogen) lan melu akeh respon metabolisme seluler. NADH utawa luwih langsung, NADH H, minangka wujud sing dikurangi. Bisa dikurangi lan nggawa nganti rong proton (ditulis minangka NADH H). NAD minangka koenzim kanggo dehidrogenase sing padha karo alkohol dehidrogenase (ADH), digunakake ing oksidasi etanol. Iki nduweni peran penting ing glikolisis, glukoneogenesis, siklus asam sitrat, lan rantai pernapasan. Interceders ing respon iki nransfer hidrogen menyang NAD, ngowahi dadi NADH H. NADH H uga tumindak minangka pembawa proton lan synthesizes ATP liwat kopling chemiosmotic ing chain ambegan. Ing babagan kecemplung, NADH H nduweni puncak kecemplung ing 260nm lan 340nm, dene NAD mung nduweni siji puncak kecemplung ing 260nm. Iki minangka properti penting sing mbedakake loro kasebut. Uga dadi basis fisik kanggo ngukur tingkat metabolisme ing pirang-pirang uji metabolik. Ukuran immersion molar NAD ing 260nm yaiku 1.78104 L/( molcm), dene NADH ing 340nm yaiku 6.210 ³ L/( molcm).

B. Wêdakakêna NAD + minangka koenzim sing dibutuhake ing organisme lan digunakake ing riset biokimia, diagnosis klinis, obat klinis, lan riset obat.

C. iku jinis obat koenzim. Utamane digunakake ing terapi adjuvant kanggo penyakit jantung koroner lan bisa nambah gejala kayata sesak dada lan angina. Reaksi salabetipun bisa uga kalebu tutuk garing, pusing, lan mual.

4. Iku melu ing metabolisme energi lan metabolisme zat ing awak, kang ono gunane kanggo sel repair lan nganyari maneh. Iki digunakake ing perawatan penyakit jantung koroner, miokarditis, leukopenia, lan kahanan liyane.

Stabilitas lan panyimpenan

β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide bisa dilestarekake kanthi stabilitas apik ing kahanan sing tepat. Mangkene kahanan panyimpenan umum lan pancegahan:

a. Suhu panyimpenan: Simpen NAD ing -20 ° C nganti -80 ° C ing lingkungan beku kanggo nambah umur. Ing suhu kasebut, NAD mudhun kanthi tingkat sing luwih alon, njaga aktivitas lan stabilitas sing luwih dhuwur.

b. Ngindhari cahya: gampang rusak dening cahya, utamane ing cahya UV. Mulane, sajrone panyimpenan, aja nganti sinar srengenge langsung utawa sumber cahya sing kuwat lan gunakake botol kaca warna peteng utawa tas sing ngalangi cahya kanggo kemasan.

c. Lingkungan garing: rentan kanggo dekomposisi sing disebabake kelembapan. Priksa manawa wadhah lan lingkungan panyimpenan NAD garing kanggo nyegah kelembapan.

d. Ngindhari siklus beku-thaw bola-bali: Siklus beku-thaw sing kerep bisa ngaruhi stabilitas bubuk NAD. Mulane, dianjurake kanggo aliquot NDA menyang bagean cilik miturut kabutuhan eksperimen, Nyingkiri sawetara siklus beku-thaw.

Ing ringkesan, kanggo njaga stabilitas nicotinamide adenine dinucleotide, dianjurake kanggo nyimpen ing kahanan beku, dilindhungi cahya, lan garing, nalika ngindhari siklus beku-thaw sing bola-bali. Pendekatan iki ngoptimalake aktivitas lan linuwih.


Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Grafikic kustomisasion

Pengiriman :

item                

Quantity                

wektu ETA                

Cara Pengiriman                

Miturut Kurir                

≤50kg                

7-15days                

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.                

Cepet lan trep                

Dening Air                

50kg ~ 200kg                

3-5days                

Cepet lan murah                

Dening Segara                

Jumlah gedhe                

20-35days                

Cara paling murah                


Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal nggawe NAD + kita katon ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan butuh β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide, please aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide, 53-84-9, Nicotinamide Adenine dinucleotide bubuk, NAD + bubuk, bubuk NAD, β nicotinamide adenine dinucleotide, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni , Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi