Β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide Disodium Salt

CAS: 606-68-8
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 2000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Anti-Aging
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide Disodium Salt?

Β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide Disodium Salt(606-68-8), sing biasa dikenal minangka NADH, minangka koenzim imperatif sing dilacak ing saben sel urip. Yihui, pemasok terkemuka lan berpengalaman sing darmabakti kanggo nyedhiyakake produk biokimia bermutu tinggi kanggo nyukupi macem-macem syarat industri ing saindenging jagad, yaiku perusahaan sing ngasilake produk iki.

NADH minangka dinukleotida sing kasusun saka rong nukleotida sing digandhengake karo klompok fosfat. NADH nduweni rumus kimia C21H27N7O14P2. Iki minangka kofaktor penting kanggo macem-macem proses biologis lan nduweni peran penting ing metabolisme seluler.


Informasi dhasar

Jeneng produk: beta-Nicotinamide adenine dinucleotide disodium salt

CAS: 606-68-8

MF:C21H30N7NaO14P2

MW: 689.44

EINECS: 210-123-3

Nomer MDL: MFCD00036200

Purity: 99%

Paket: 1kg; 5kg; 25kg

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

606.webp


Keterangan:

Item test

Keterangan

Cara uji coba

results

katon

Wêdakakêna putih nganti kuning

Pemriksaan visual

Ngganti

Kemurnian

≥98%

HPLC

98.5%

Pengujian β-NADH (enzim.)

≥95%

UV

99.3%

Pengujian β-NADH, Na2 (enzim)

≥90%

UV

99.5%

Kandungan sodium

6.5 ± 1%

IC

5.78%

Isi banyu

≤5%

LOD

3.65%

pH (100 mg/ml banyu)

7.0-10.0

PH(C=100mg/mL)

9.63

Triethylamine

≤1%

GC

0.65%

Etanol

≤1%

GC

0.13%

kesimpulan

Conformable kanggo kabeh specifications dijaluk

Dhèskripsi Peran lan Fungsi

NADH misuwur amarga tugas penting ing nggawe energi sel. Minangka koenzim, iku njupuk bagéyan ing respon redoks, obah elektron diwiwiti saka siji partikel banjur menyang sabanjuré. Siklus iki penting kanggo campuran adenosin trifosfat (ATP), dhuwit energi penting saka sel.

Kajaba iku, NADH duwe peran penting ing sistem fix DNA lan penting kanggo njaga keamanan genomik. Kontribusi ing macem-macem respon enzimatik ndadekake ora bisa diganti kanggo karya sel kaya glikolisis, siklus ekstrak jeruk, lan fosforilasi oksidatif.

Uga, NADH dianggep minangka agen pencegahan kanker, mbantu nglawan tekanan oksidatif lan nyegah karusakan sel. Iku nyumbang kanggo regulasi neurotransmiter lan fungsi kognitif sakabèhé, ndawakake pengaruhe kanggo kesehatan neurologis.

Proses Sintesis 

Liwat proses sintesis sing canggih, Yihui Pharmaceuticals setya ngasilake NADH kanthi kualitas sing paling dhuwur. Metodologi sing ati-ati kalebu macem-macem kemajuan sing njamin ekstraksi, filtrasi, lan kombinasi NADH kanthi cara sing dikontrol lan tepat.

Tahap utama interaksi serikat pekerja kita kalebu ekstraksi ati-ati lan dekontaminasi anteseden sing dikarepake kanggo nggawe NADH. Yihui makarya bebarengan karo panyedhiya dipercaya sing menehi komponen unrefined gedhe. Kita nggawe manawa proses sintesis mung nggunakake prekursor sing paling apik kanthi njupuk langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat.

Nalika antecedents dipikolehi, Yihui nggunakake strategi amalgamasi enzimatik utawa sintetik kanggo ngganti dadi NADH. Sintesis kimia nggunakake katalis lan reaktan sing dipilih kanthi teliti, dene sintesis adhedhasar enzim gumantung marang enzim tartamtu kanggo nggampangake proses konversi. Sastranegara kasebut diarahake ing kahanan sing dikontrol kanggo nambah produktivitas pangowahan lan mbatesi efek samping sing ora dikarepake.

Kabeh liwat siklus kombinasi, Yihui Narkoba kelet kanggo konvènsi abot kanggo mesthekake kabecikan lan kacukupan saka asil pungkasan. Kanggo nyisihake impurities lan zat sing ora dikarepake, kita nggunakake cara pemurnian canggih kaya kromatografi, filtrasi, lan kristalisasi. Saliyane ningkatake kualitas NADH, langkah-langkah pemurnian iki mesthekake yen bisa memenuhi utawa ngluwihi standar industri.

Senadyan penekanan ing kualitas, Obat Yihui fokus ing kemantapan lan bioavailabilitas NADH. Kita langsung nguji kekuatan kanthi ati-ati kanggo njamin manawa barang kasebut tetep nganggo kekuwatane sajrone jangka panjang. Kanggo nambah bioavailabilitas lan panyerepan NADH ing awak, para ahli formulasi kita uga nimbang faktor kayata bentuk dosis lan sistem pangiriman sing paling efektif.

Yihui Pharmaceuticals njamin produksi NADH sing berkualitas kanthi nggunakake proses sintesis sing canggih, netepi protokol sing ketat, lan nggawe stabilitas lan bioavailabilitas luwih dhisik. Pilih Yihui kanggo sumber sumber NADH sing padhet sing netepi pedoman sing paling penting babagan kabecikan, kelangsungan hidup, lan kemantapan.

Standar Standar 

Yihui setya netepi prinsip paling gedhe sajrone nggawe NADH. Produk kita wis nampa sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, lan proses manufaktur kita tundhuk karo standar internasional. Sertifikat kasebut nyoroti kewajiban kita ngirim barang sing cocog utawa ngluwihi tolok ukur industri.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Yihui kang Β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide Disodium Salt nglacak aplikasi sudhut ing macem-macem usaha. Ing wilayah obat, digunakake ing definisi obat sing dituju kanggo nggarap kesejahteraan sel lan pencernaan energi. Ing bisnis restoratif, NADH digabungake menyang barang-barang perawatan kulit kanggo sifat-sifat penguatan sel lan mumet kanggo entuk manfaat diwasa. Industri panganan lan omben-omben uga mengaruhi NADH kanggo pengaruh sing bisa ningkatake kesejahteraan.

Hubungi Kita

Yihui stands metu minangka Produsèn profesional lan supplier saka bubuk NADH. Komitmen kita kanggo kualitas dicethakaké ana ing ketaatan kita kanggo standar internasional lan sertifikasi, mesthekake yen pelanggan nampa produk saka kaunggulan unparalleled. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, Yihui NADH bubuk massal minangka produk biokimia serbaguna lan indispensable kanthi aplikasi ing macem-macem industri. Kanthi fokus ing kualitas, Yihui tetep dadi mitra sing dipercaya kanggo para panuku lan dealer global sing golek sumber NADH sing bisa dipercaya.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi