Acetyl L Carnitine bubuk

Jeneng produk: Acetyl L-Carnitine HCL
CAS: 5080-50-2
MF: C9H18ClNO4
MW: 239.7
Paket: 25kg/drum
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan Sampel Kasedhiya: Ya Pembayaran: T/T, LC utawa Sertifikasi DA: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk Acetyl L Carnitine

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Acetyl L Carnitine bubuk. Kita bisa ngindhuksi acetyl l carnitine kanthi konten a99.9. Bisa digunakake ing panganan, obat-obatan, rincian perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo norma USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif. Pilihan sing apik banget kanggo pemasok asetil l karnitin murni sing dianggep minangka Perusahaan Xi'an Yihui!

promosi 1.webp

Apa Acetyl L-Carnitine HCL?

Acetyl L Carnitine bubuk Digunakake minangka tambahan salutary lan komponen pharmaceutical. Iki minangka bubuk kristal putih sing umume katon minangka biji kristal sing apik utawa bentuk sing apik. Nomer CAS yaiku 5080-50-2, rumus molekul yaiku C9H18ClNO4, lan bobot molekul yaiku 239.7. Iku tanggung jawab ing banyu, saéngga bisa larut kanthi lancar ing banyu lan mbentuk asil sing cetha utawa rada mendhung. Uga bisa larut ing deterjen liyane sing padha karo alkohol lan ester. Iku emulsi sing dibentuk saka respon saka L-Carnitine lan asam asetat. Digunakake sacara ekstensif minangka tambahan salutary utamane kanggo ningkatake metabolisme energi lan nyempurnakake fungsi otak. Iku mbantu transportasi asam adipose menyang mitokondria, mromosiaken kobong lemak lan produk energi. Uga nduweni bingkisan antioksidan, mbantu nutupi sel saka karusakan sing disebabake dening revolusioner bebas. Iki mbantu njaga sel otak, sistem kardiovaskular, lan apkin liyane saka stres oksidatif.

Sajarah perkembangan Acetyl L-Carnitine hydrochloride bisa ditelusuri maneh menyang riset lan perbaikan luwih lanjut babagan L-Carnitine. Mangkene ringkesan sejarah perkembangane:

Panemuan L- Carnitine L- Carnitine minangka zat kaya asam amino alami sing disusun ing awak sing mati. Iki pisanan ditemokake ing taun 1905 dening ilmuwan Rusia Vladimir Gulevich. Dheweke ngerteni manawa daging lan panganan liyane sing ngemot handuk otot ngemot zat sing bisa nransfer asam adiposa menyang mitokondria kanggo produk energi.

eksplorasi lan operasi Nalika eksplorasi ing L- Carnitine dikuwataké, wong wiwit éling peran penting ing metabolisme energi lan oksidasi lemak. L- Carnitine disedhiyakake kanggo mbantu awak ngowahi lemak dadi energi lan nduweni barang positif ing wilayah sing padha karo olahraga, mundhut bobot, lan operasi kesehatan.

Peningkatan asetilasi Kanggo nambah bioavailabilitas lan penetrasi otak L- Carnitine, para eksperimen nindakake asetilasi kanggo ngowahi L-Carnitine. Peningkatan iki ndadekake luwih lancar diserap lan digunakake ing awak.

tambahan nutrisi Interpretasi sing luwih apik saka Acetyl L-Carnitine hydrochloride digunakake sacara ekstensif minangka suplemen nutrisi kanggo individu sing kudu nambah metabolisme energi, nambah pembakaran lemak, utawa ningkatake fungsi otak. Wis dadi produk populer ing lapangan fitness lan kesehatan.

Informasi dhasar

jeneng Product

Asetil L-Carnitine hidroklorida

Jeneng liya

O-asetil-l-karnitin hidroklorida

CAS

5080-50-2

MF

C9H18ClNO4

MW

239.7

EINECS

1308068-626-2

Nomer MDL

MFC00082230

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

aplikasi

Kelas Kedokteran & Kelas Riset.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

5080.webp

standar kualitas

Priksa Barang

Keterangan

cara

Priksa Asil

identifikasi

Sesuai karo spektrum penyerapan lR saka standar

IR

Ngganti

katon

bubuk kristal putih

visual

Ngganti

Ukuran partikel (mesh)

Liwat 20 mesh

Layar 20 Mesh

100% lulus

Rotasi spesifik

-27.0°~-29.0°

USP

-28.1 °

PH

2.3 ~ 2.6

USP

2.4

Mundhut ing pangatusan

≤0.50%

USP

0.10%

Turahan ing kontak

≤0.50%

USP

0.08%

pengujian kadar logam

98.0% ~ 101.0%

Titrasi

99.82%

Heavy metal

≤10ppm

USP

<10ppm

Mimpin (Pb)

≤3ppm

USP

<3ppm

Kadmium (Cd)

≤1ppm

USP

<1ppm

Merkurius (Hg)

≤0.1ppm

USP

<0.1ppm

Arsenik (As)

≤1ppm

USP

<1ppm

PR

≤1000cfu / g

USP

<10Cfu/g

Ragi & Mold

≤100cfu / g

USP

<10Cfu/g

E.Coli

Negative

USP

Negative

Salmonella

Negative

USP

Negative

Akeh Kapadhetan

0.3-0.7 g/ml

fisik

Ngganti

Kapadhetan tapped

0.5-0.9 g/ml

fisik

Ngganti

Kesimpulan: Nuruti Standar In-house

Apa L Acetyl Carnitine Apik kanggo?

Asetilkarnitin, uga dikenal minangka ALCAR, minangka asam amino alami sing nduweni peran penting ing produk energi lan fungsi otak. ALCAR diprodhuksi dening awak lan ana ing panganan kayata daging abang lan produk susu. isih, akeh wong nganakke kanggo njupuk tambahan kanggo ngedongkrak input ALCAR kanggo keuntungan kesehatan warni.

Dadi, apa gunane L-acetyl carnitine?

1. Ningkatake Fungsi Otak

ALCAR wis ditampilake kanggo nambah fungsi kognitif lan memori, utamane ing wong diwasa. Kerjane kanthi nambah aliran getih menyang otak lan ningkatake produk acetylcholine, neurotransmitter sing nduweni peran penting ing literasi, memori, lan perhatian.

2. Ningkatake Mundhut

N-Asetil L-Carnitine hidroklorida wis disetel kanggo bantuan ing bobot mundhut dening nambah metabolisme. Iki ditindakake kanthi nambahake tingkat oksidasi sel lemak, saéngga ngowahi dadi energi. Iki, ditambah karo olah raga biasa lan diet sehat, bisa nyuda bobot sing ora dikarepake.

3. Ngapikake Performance Athletic

ALCAR bisa nambah kahanan energi, saéngga nambah kinerja atletik. Iki ditindakake kanthi ngangkut asam adiposa menyang mitokondria sel sing diobong kanggo ngasilake energi. Bagean kasebut minangka antioksidan uga mbantu nyuda rasa kesel lan inflamasi otot, kanthi kinerja sing luwih apik.

4. Nambah kahanan Testosteron

ALCAR wis disetel kanggo nambah kahanan testosteron ing wong, utamané sak umur kasar saka latihan. Iki ndadékaké kanggo nambah massa otot lan kinerja atletik meningkat.

5. Mbantu karo Depresi lan kuatir

ALCAR wis disetel kanggo duwe barang antidepresan lan anxiolytic sing signifikan. Iki ditindakake kanthi nambahake kahanan serotonin lan dopamin, loro neurotransmiter sing ana gandhengane karo karep kesejahteraan lan rasa seneng.

sakabèhé, N Asetil L Carnitine hidroklorida minangka suplemen protein kanthi mupangat kesehatan sing akeh. Saka ningkatake fungsi otak kanggo ningkatake bobot awak lan nyempurnakake kinerja atletik, ALCAR bisa dadi tambahan sing larang kanggo rutinitas suplemen saben dina. isih, iku penting kanggo takon karo guru kesehatan sadurunge miwiti sembarang wewenang tambahan.

stabilitas

Acetyl L-Carnitine HCL bubuk nuduhake stabilitas apik ing kahanan sing cocok. Mangkene sawetara informasi penting babagan stabilitas:

Stabilitas termal: relatif stabil ing suhu kamar nanging bisa decompose ing kahanan suhu dhuwur. Mulane, dianjurake supaya ora panas banget sajrone panyimpenan lan penanganan.

Stabilitas cahya: iku sensitif cahya lan cahya kanggo cahya kuwat utawa radiation ultraviolet bisa mimpin kanggo degradasi. Dianjurake kanggo nyimpen ing wadhah opaque lan supaya sinar srengenge langsung.

Stabilitas hygrothermal: relatif ora stabil ing lingkungan sing lembab utawa dhuwur asor amarga cenderung nyerep kelembapan. Kanggo njaga stabilitas, dianjurake kanggo nyimpen ing wadhah sing garing lan disegel.

Stabilitas kimia: relatif stabil ing kahanan netral utawa rada asam. Nanging, ing kahanan asam utawa basa sing ekstrem, bisa ngalami dekomposisi utawa reaksi kimia liyane. Mulane, penting kanggo ngindhari nilai pH sing ekstrem nalika digunakake.


Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Shipping

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka Acetyl L Carnitine bubuk pabrikan, kita bakal nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas lan layanan profesional.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Acetyl L-Carnitine utawa kasengsem tuku, sampeyan bisa hubungi kita kapan wae. Kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa sawise ndeleng pesen kasebut.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Acetyl L Carnitine, 5080-50-2, Acetylcarnitine, N Acetyl L Carnitine hydrochloride, N-Acetyl L-Carnitine hydrochloride, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alamiah

Kirimi