Alpha GPC Powder

Jeneng produk: Choline glycerophosphate; Alpha GPC
CAS No .: 28319-77-9
MOQ: 1 kg
Assay: 50%, 85%, 99%
Packing: 1 kg/bag; 10 kg/drum; 25 kg/drum
Kemampuan Sumber: 1000Kg saben wulan Digunakake: Digunakake ing Farmasi, Nutraceutical, Panganan fungsional Kesehatan, Suplemen diet, produk Pemutih Kulit, Kosmetik dll.
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Alpha GPC?

Alpha GPC Powder, uga dikenal minangka Choline glycerophosphate utawa LA-glycerophosphorylcholine, iku zat tembelan cilik sing bisa dijawab banyu sing biasane ana ing awak fana lan minangka prekursor biosintetik penting saka neurotransmitter asetilkolin. Fungsi GPC sing paling penting yaiku produk kolin minangka kompleks vitamin B sing tanggung jawab karo banyu, sing nduwe peran penting ing otak lan sistem saraf. 


Studies wis ditampilake sing GPC muter bagean penting ing produk saka hormon tartamtu lan neurotransmitter padha asetilkolin lan wutah hormon mortal, ndhukung fungsi otak lan sistem gemeter. GPC bisa dicampur karo banyu, tanggung jawab ing metanol lan etanol, lan ora bisa ditindakake ing kloroform, eter, lan kanvas. Ora duwe kecemplung karakteristik ing cahya sing katon ultraviolet. Cara nemtokake konten GPC kalebu kromatografi cair kinerja dhuwur (kanthi panyebaran cahya sing nguap utawa detektor indeks bias) lan metode penentuan fosfor.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Alpha GPC; Kolin gliserofosfat; LA-gliserofosforilkolin

Jeneng liya: CHOLINE ALFOSCERATE
                     GLISEROFOSPORILKOLIN
                     L-ALPHA-GLYCEROPHOSPHORILCOLINE
                     L-ALPHA-GLYCEROPHOSPHORILCOLINE GARAM BATIN
                    SN-3-gliserofosfokolin
                    SN-GLISERO-3-FOSFOKOLIN
                    SN-GLISERO-3-FOSFOKOLIN GARAM BATIN

CAS:28319-77-9

MF: C8H20NO6P

MW: 257.22

EINECS: 248-962-2

Titik lebur: 142.5-143 ° C

suhu panyimpenan: -20 ° C

Penampilan: Alpha GPC 50% --- bubuk; Alpha gpc 85% --- Cairan; Alpha gpc 99% --- bubuk

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Formula struktural:

28319.webp


standar kualitas

test

specifications

results

katon

Viscous, transparan, ora ana warna utawa

Cairan sing wernane entheng. Sebagean

crystallization ing proses panyimpenan diijini

Cairan kenthel, transparan, ora ana warna

kelarutan

Larut banget utawa bebas ing banyu, larut kanthi bebas ing etanol 96%.

Gampang larut ing banyu, gampang larut ing etanol 96%.

identifikasi

Spektrum IR padha karo Gliserofosforilkolin standar referensi

Tundhuk

TLC: Titik utama ing

kromatogram dijupuk kanggo solusi sampel padha ing posisi kanggo

titik utama ing kromatogram

dijupuk kanggo solusi referensi

Tundhuk

Reaksi positif kanggo fosfat

Tundhuk

Kajelasan

25% larutan banyu saka zat kasebut

kudu transparan

Transparent

Colour

25% larutan banyu saka zat kasebut

kudu ora ana warna.

colorless

Rotasi optik spesifik (kanthi basis anhidrat)

Saka -2.0 nganti-3.5

-2.52

pH(25%m/V banyu

solusi)

5.0-7.0

5.80

Kotor

Isi total impurities kudu

ora luwih saka 4.0%

Isi siji najis kudu ora luwih saka 4.0%

Tundhuk

logam berat

Ora luwih saka 10 ppm

Kurang saka 10 ppm

Banyu (metode K.Fisher).%

13.0-20.0

15.67

Sisa pelarut organik

ppm:-etanol


Maks. 5000 ppm

≤50ppm

Assay (ing basis anhydrous),% Miturut HPLC

≥98.5%

99.71%

Endotoksin bakteri

NMT 0.35EU/mg

0.35 EU / mg

TAMC lan TYMC (total)

Ora luwih saka 102in1 g utawa ing 1 ml

Tundhuk

Enterobacteriaceae

Absentin 1 g utawa ing 1 ml

absen

P.aeruginosa

Absentin 1 g utawa ing 1 ml

absen

S. aureus

Absentin 1 g utawa ing 1 m

absen

Tindakan farmakologis

Alpha GPC Powder minangka penengah alami ing metabolisme fosfolipid ing awak sing mati. Iki ana ing sel awak lan kasusun saka kolin, gliserol, lan fosfat. Iki dianggep minangka wangun gudang utama kolin lan diajeni minangka sumber kolin. Amarga sifat endogen, GPC nduweni toksin sing sithik lan barang sampingan. Sawise kecemplung, GPC dipecah dening enzim ing awak dadi kolin lan glycerophospholipids kolin melu ing biosintesis asetilkolin, yaiku neurotransmitter; glycerophospholipids minangka prekursor kanggo conflation fosfolipid. Tumindak farmakologis utama kalebu njaga metabolisme kolin, nyemprotake acetylcholine lan fosfolipid ing membran neuron, nyempurnakake rotasi getih, lan nyempurnakake kognisi lan respon prilaku ing kasus microtrauma serebral. saiki, ora ana obat-obatan anyar sing unggul utawa dikembangake ing lapangan iki.

fungsi

Alpha GPC 50 duwe sawetara fungsi:

efek Neuroprotective Choline glycerophosphate minangka prekursor saka asetilkolin, kang bisa ningkataké conflation lan release saka asetilkolin, mangkono nambah transmisi syaraf lan transduksi sinyal, lan muter bagean penting ing njaga fungsi otak normal.

Peningkatan kognitif Kolin gliserofosfat dipercaya bisa nambah memori, kemampuan sinau, lan perhatian, uga nambah tenaga intelektual. Nduwe barang remedial tartamtu babagan gangguan kognitif ing individu senior lan bisa digunakake kanggo perawatan penyakit kognitif sing padha karo keluhan Alzheimer.

Peningkatan metabolisme otak Minangka produk perantara metabolisme fosfolipid, kolin gliserofosfat melu ing conflation lan wangun membran neuron. Bisa ningkataké metabolis exertion saka sel otak, nambah pasukan energi, ameliorate rotasi getih serebral, lan kontribusi kanggo njaga kesehatan andhuk otak.

Perlindhungan neuron Kolin gliserofosfat nduweni bingkisan antioksidatif lan anti-inflamasi, sing bisa nyuda karusakan lan inflamasi neuron, saéngga njaga neuron saka ciloko lan pati sel.

Ringkesan, kolin gliserofosfat nduweni peran fisiologis sing signifikan ing awak fana, utamane ing hubungane karo fungsi otak normal, kapasitas kognitif, lan kesehatan otak.

aplikasi

Alpha GPC 50 bubuk digunakake akeh ing macem-macem lapangan, kalebu nanging ora winates ing:

  • Peningkatan fungsi otak Choline alfoscerate bisa ningkatake fungsi kognitif sing padha karo memori, literasi, lan perhatian, dadi suplemen populer kanggo nambah fungsi otak. Iki digunakake kanggo ningkatake fungsi kognitif, kewaspadaan, lan perhatian.

  • Neuroproteksi Amarga barang neuroprotective, kolin alfoscerate digunakake sacara ekstensif kanggo nyegah lan perawatan penyakit neurologis sing padha karo keluhan Alzheimer, keluhan Parkinson, lan pemulihan pasca stroke.

  • Perawatan penyakit kognitif sing gegandhengan karo umur Choline alfoscerate digunakake kanggo nambani penyakit kognitif sing gegandhengan karo umur padha karo gangguan kognitif entheng lan keluhan Alzheimer. Bisa ameliorate memori lan fungsi kognitif, easing gejala afiliasi.

  • Peningkatan kinerja ing olahraga Choline alfoscerate dipercaya bisa nambah kontrol otot lan transmisi saraf, saéngga nambah kinerja olahraga lan kapasitas atletik. Sawetara atlit nggunakake minangka tambahan kanggo nambah barang latihan lan ameliorate kinerja competitive.

  • Recuperation cedera otak Choline alfoscerate digunakake ing proses pemulihan sawise ciloko otak. Bisa ningkataké rejuvenescence neuronal lan wangun, ngewangi kanggo akselerasi proses recuperation.

Elinga yen operasi kasebut mung kanggo referensi, lan sadurunge nggunakake choline alfoscerate utawa obat utawa suplemen liyane, disaranake takon karo croaker utawa profesional kesehatan.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk kasebut wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan, lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Alpha GPC Powder pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Alpha GPC, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Alpha GPC, 28319-77-9, Glycerophosphorylcholine, alpha GPC 50, bubuk alpha GPC 50, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi