Kalsium Alpha Ketoleucine

CAS: 51828-95-6
MF: C6H12CaO3
MW: 172.24
Standar: CP, USP
Paket: 25kg/drum
Asal: China Kapabilitas Pasokan: 3ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Kalsium Alpha Ketoleucine?

Kalsium Alpha Ketoleucine minangka agen chelating, uga dijenengi Ketoleucine calcium swab dihydrate utawa Calcium4- methyl-2-oxovalerate dihydrate, jeneng kimia yaiku calcium 4- methyl-2-oxy-valerate, CAS NO. yaiku 51828-95-6, rumus kimia yaiku C12H18CaO6 lan bobot molekul yaiku 298.35. Iki minangka bubuk kristal putih utawa meh putih, umume bisa dijawab ing banyu. Iku pancene mateng lan pait.

Calcium4- methyl-2-oxovaleratedihydrate umume digunakake kanggo ngobati encephalopathy hepatic, yaiku masalah neurologis sing disebabake disfungsi ati. Emulsi bisa nyuda akumulasi racun ati ing awak kanthi ngiket metabolit ati lan ningkatake metabolisme asam amino. iku uga nduweni fungsi kanggo njaga cadangan glikogen ati, mromosiaken conflation protein, lan ngurangi serum alanine transaminase.

Saliyane digunakake ing obat, Calcium4- methyl-2-oxovaleratedihydrate uga bisa digunakake minangka pelengkap panganan. minangka kumulatif aman. bisa digunakake sacara ekstensif ing produk susu, viands, biskuit, omben-omben lan panganan liyane kanggo nambah rasa lan teksture. Calcium4- methyl-2-oxovaleratedihydrate minangka emulsi multifungsi, digunakake sacara ekstensif ing babagan obat lan panganan.

Kalsium 4-metil-2-oxovalenate disintesis liwat reaksi kimia.

Kaping pisanan, nambah asam akrilik lan N-methylpyrrolidone menyang reaktor lan nindakake reaksi ing suhu reaksi

kaloro, zat sing dipikolehi ngalami perawatan acidification, banjur asam 4-metil-2-oxovalenoic diasilake.

Pungkasan, reaksi asam 4-metil-2-oxovalenoic karo ion kalsium, banjur kalsium asam 4-metil-2-oxovalenoic diprodhuksi.


Informasi dhasar

jeneng Product

Ketoleucine calcium salt dihydrate

jeneng kimia

kalsium 4-metil-2-oksi-valerat

CAS

51828-95-6

MF

C12H18CaO6

MW

298.35

EINECS

257-457-6

Nomer MDL

MFC00004163

Titik lebur

> 300 ℃

Kemurnian

98%

stabilitas

Hiperkopi

kelarutan

DMSO (Radheh), Banyu (Radheh banget, Sonicated)

aplikasi

Kelas obat utawa kelas panganan

packing

25 kg/drum; utawa Minangka saben panyuwunan

Lumbung

Suhu kamar

Rumus struktur

51828.webp


standar kualitas

item

specifications

results

katon

Putih utawa meh putih kristal wêdakakêna

Bubuk kristal putih

identifikasi

HPLC

Ketemu syarat

Spektrum IR

Ketemu syarat

Identifikasi Kalsium

Ketemu syarat

discoloration

≤0.05

0.001

PH

5.0-7.5

6.2

Chloride

≤0.02%

Metal heavy

≤0.001%

Nitrogen

≤0.05%

0.01%

Kandhungan Banyu

≤12.0%

11.0%

calcium

13.22% ~ 13.70%

13.26%

pengujian kadar logam

98.5% ~ 102.0%

100.8%

Watesan Mikroba

conforms

conforms

kesimpulan

Produk kasebut tundhuk karo standar kontrol internal α-Ketoleucine Calcium QS-02-JH


Stabilitas lan panyimpenan

Kalsium Alpha Ketoleucine minangka suplemen nutrisi lan bahan baku farmasi sing umum digunakake kanggo ningkatake pertumbuhan lan pemulihan otot. Mesthekake stabilitas iku penting sajrone panyimpenan lan panggunaan.
Mangkene stabilitas lan kahanan panyimpenan:
Suhu: kudu disimpen ing suhu kamar, ngindhari paparan suhu dhuwur utawa kurang ekstrem. Panas utawa kadhemen sing berlebihan bisa nyebabake dekomposisi, kristalisasi, utawa ilang aktivitas ing Kalsium Alpha-Ketoleucine.
Cahya: Ketoleucine Calcium salt dihydrate kudu disimpen ing wadhah sing tahan cahya, ngindhari sinar srengenge langsung. Paparan cahya bisa ngrusak stabilitas lan khasiat Kalsium Alpha-Ketoleucine.

Kelembapan Iku wicaksana kanggo ngindhari swab dihydrate menyang lingkungan sing lengket amarga kelembapan bisa nyebabake semen utawa reaksi kimia sing bisa nyebabake kualitas lan stabilitas.

Kemasan milih wadhah sing disegel kanthi apik kanggo nyimpen supaya kelembapan lan oksigen ora mlebu. Kemasan sing tepat bisa nyuda umur lan njaga stabilitas.

Aja kontak karo bahan kimia liyane Nalika nyimpen lan nggunakake, aja kontak karo asam kuwat, basa kuwat, utawa agen pangoksidasi kanggo mbantu tanggapan utawa deklinasi sing ora jelas.

Labeling lan gudang sing tepat njamin label sing tepat ing prau lan simpen ing papan sing garing, resik, ora ana ambune, mudhun saka panganan, ombenan, utawa bahan liyane sing bisa ngrusak.

Ing ringkesan, stabilitas saka Kalsium ketoleucine swab dihydrate gumantung ing gudang lan operasi sing tepat. Nderek rekomendasi ing ngisor iki lan nyimpen ing kahanan sing cocog bakal mbantu njaga kualitas lan khasiat. Sadurunge nggunakake, iku wicaksana kanggo nggandhengake instruksi produk utawa takon profesional kanggo gudang rinci lan pedoman operasi.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Kalsium Alpha Ketoleucine Produsèn, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya nyediakake pelanggan karo bahan baku tamba -quality, efisien lan dipercaya. yen sampeyan perlu Alpha-Ketoleucine Calcium, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Kalsium Alpha Ketoleucine, 51828-95-6, Ketoleucine Kalsium garam dihidrat, Kalsium Ketoleucine, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi