Kalsium Alpha Ketofenilalanine

Jeneng produk: Kalsium fenilpiruvat
CAS: 51828-93-4
MF: C9H10CaO3
MW: 206.25
Paket: 15kg/drum
Asal: China Kapabilitas Pasokan: 5000kg saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Audisi tanduran: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Kalsium Alpha-Ketophenylalanine?

Kalsium Alpha Ketofenilalanine minangka emulsi kalsium organik. rumus molekule yaiku C14H15CaNO3, bobot molekule yaiku 283.32 g / spook. Nomer CAS yaiku 51828-93-4. Iki minangka padhet putih sing bisa dijawab kanthi lancar ing banyu lan etanol lan nduweni aktivitas farmakologis sing penting.

Kalsium fenilpiruvat nduweni macem-macem operasi medis. Bisa ningkatake kecemplung awak lan aplikasi protein, mbantu ningkatake sistem sing rawan awak. Kajaba iku, Iki digunakake sacara ekstensif kanggo nambani kondisi sing padha karo malnutrisi, hepatitis, lan sirosis ati. uga, Kalsium 2- oxo-3-fenilpropanoat uga bisa digunakake kanggo tujuan anti-tuwa, kaendahan lan perawatan kulit. Produk lan lair saka α- Ketophenylalanine Calcium sacara substansial ngetung ing conflation kimia lan gaya alam. Sistem conflation kimia nduweni proses produk sing diwasa lan operasi sing prasaja, nanging ngrusak terrain nganti tingkat tartamtu lan gampang ngontrol kesucian produk kasebut. Antarane wong-wong mau, sistem conflation kimia wis proses produk diwasa lan operasi prasaja, nanging polutan terrain nemen lan kesucian prodhuk iku alus kanggo kontrol; Hukum alam mbutuhake sumber karbon lan nitrogen sing akeh banget, sing larang, nanging kualitas produk cukup apik lan proses produk ramah lingkungan.

Pangembangan Kalsium α- Ketofenilalanine wis liwat sawetara tahapan

tataran eksplorasi asli Ing awal taun 1960-an, ilmuwan wiwit sinau Kalsium fenilpiruvat lan njelajah operasi ing bidang nutrisi lan kesehatan.

Tahap uji klinis Saka taun 1980-an nganti 1990-an, Iku wiwit mlebu tahap uji klinis. eksplorasi sakdurunge mesti klempakan ing efek saka Kalsium 2-oxo-3-fenilpropanoat minangka penambah protein lan suplemen nutrisi.

tataran nggawe operasi Ing esuk abad 21st, minangka bagéan saka iku ing lapangan medical lan kesehatan gradationally teka diajeni, sawijining kompas operasi gradationally ditambahi.

Tahap peningkatan proses Sawise taun 2000, kanthi pangembangan bioteknologi lan teknologi kimia tanpa henti, proses produk kasebut saya apik banget. Liwat ngoptimalake proses kasucian lan conflation, biaya produk wis suda nalika kemurnian produk wis luwih apik.

saiki, ing panjalukan produk obat lan kesehatan, keto-Fenilalanin Kalsium wis dadi komponen produk nutrisi lan kesehatan sing penting, nduwe peran positif ing kesehatan manungsa.

Informasi dhasar

jeneng Product

Kalsium Alpha-Ketofenilalanine; Kalsium α-Ketofenilalanine; Kalsium fenilpiruvat

Jeneng kimia

Kalsium asam 2-oxo-3-fenilpropanoat

CAS

51828-93-4

MF

C9H10CaO3

MW

206.25

EINECS

257-455-5

Nomer MDL

MFC00037200

Kemurnian

99%

stabilitas

Hiperkopi

aplikasi

Kelas obat utawa kelas panganan.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

     51828.webp       

Stabilitas: 

Kalsium Alpha Ketofenilalanine relatif stabil ing suhu kamar. Nanging, bisa uga ngalami dekomposisi lan oksidasi nalika disimpen ing wektu sing suwe ing suhu dhuwur, sinar srengenge langsung, kelembapan, lan hawa. Uga bisa bereaksi karo obat utawa zat liyane, ngasilake senyawa sing ora stabil. Mulane, nalika nggunakake lan nyimpen Kalsium phenylpyruvate, iku penting kanggo ngindhari suhu dhuwur, Kelembapan, lan cahya langsung suryo srengenge, nalika tetep diisolasi saka obatan utawa zat liyane kanggo njaga stabilitas.

Lumbung:

Kondisi panyimpenan kalsium α-Ketophenylalanine kudu ing suhu sing sithik, garing, lan dilindhungi saka cahya. Nalika nyimpen lan nggunakake, kudu diselehake ing wadhah sing disegel supaya ora kena cahya lan lingkungan sing lembab kanggo njamin kualitas lan stabilitas. Disaranake kanggo nyimpen ing ngisor suhu kamar, luwih becik ing 2-8 ° C. Yen disimpen nganti suwe, mula kudu beku. Penting kanggo ngisolasi saka obat utawa zat liya kanggo nyegah reaksi sing ora perlu. Supaya ora kena kontaminasi, wektu mbukak lan nutup wadhah kudu dikurangi. Kanthi suhu lan kahanan panyimpenan sing cocog, umur simpan bisa luwih dawa lan stabilitase tetep.

Ing ringkesan, perlu kanggo ngindhari kelembapan, cahya, lan suhu sing dhuwur, gunakake wadhah panyimpenan sing cocog, lan tetep ing suhu kamar nalika njamin segel sing tepat.

Pengepakan & Pengiriman

packing: 1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan: Logo sing disesuaikan; Kemasan sing disesuaikan; Kustomisasi grafis

Shipping:

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam custolayanan mer.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Kalsium Alpha Ketofenilalanine pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan butuh Kalsium Alpha-Ketophenylalanine, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Alpha Ketophenylalanine Calcium, 51828-93-4, Kalsium Phenylpyruvate, keto-Phenylalanine Calcium, Kalsium 2-oxo-3-Phenylpropanoate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Pure Alamiah

Kirimi