Alpha Lipoic Acid Powder

Jeneng produk: Alpha Lipoic Acid
CAS No .: 1077-28-7
MOQ: 1 kg
Assay: 99%
Packing: 1 kg/bag; 25 kg/drum
Standar: USP / EP Digunakake: Kelas Pharma, kelas panganan utawa kelas Kosmetik dll.
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk Alpha Lipoic Acid

Xi'an Yihui Company minangka produsen profesional paling apik asam alpha lipoat. Kita bisa ngasilake asam lipoic kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok asam thioctic murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

PROMOSI11.webp

Apa Alpha Lipoic Acid?

Alpha Lipoic Acid Powder minangka bubuk kristal unheroic pucet. Iku meh ora enak lan nduweni struktur kimia asam 6,8- dithiooctanoic, disambungake dening ikatan disulfida antarane tittle karbon 6 lan 8, mbentuk emulsi disulfida internal. Nalika suda, kaya nalika metabolisme, ikatan disulfida ing Alpha Lipoic Acid rusak, tumindak ing asam dihydrolipoic (DHLA). α- Lipoic Acid ora bisa ditindakake ing banyu nanging bisa dijawab ing deterjen lipid, mula ana sing ngklasifikasikake minangka vitamin sing tanggung jawab lemak. Gampang larut ing metanol, etanol, kloroform, lan eter. Alpha Lipoic Acid minangka zat antioksidan unik sing umume minangka antioksidan diapason. Iki minangka zat kaya vitamin sing diprodhuksi ing awak. Ora kaya antioksidan liyane sing diprodhuksi sacara endogen kanthi fungsi tartamtu, ora lipofilik utawa hidrofilik sing ketat, saéngga bisa nambah tenaga antioksidan liyane ing awak lan dadi tutup sing amba nalika kahanan antioksidan ora cukup. Kanggo ilustrasi, yen kahanan nyimpen vitamin C lan vitamin E ing awak kurang, bisa sementara condensethem. Uga mbantu njaga kahanan gula getih normal lan nyegah komplikasi diabetes sing abot. Minangka umur individu, awak bisa ngasilake asam Alpha Lipoic sing ora cukup kanggo njaga kesehatan.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Alpha Lipoic Acid; α-Lipoic Acid; DL-α-Lipoic acid; Thioctic Acid

CAS:1077-28-7

MF:C8H14O2S2

MW: 206.33

EINECS: 214-071-2

Nomer MDL: MFCD00005474

Titik lebur: 60-62 °C

suhu panyimpenan: 2-8 ° C

Penampilan: bubuk kuning cahya

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Formula struktural:

1077.webp

standar kualitas

item

Keterangan

Hasil Test

katon

Wêdakakêna kristal rada kuning

conforms

identifikasi

Meet syarat

conforms

Titik lebur

60.0 ~ 62.00 ℃

61.8 ℃

rotasi tartamtu

-1.0 ° - + 1.0 °

0 °

Mundhut ing pangatusan

≤0.2%

0.08%

Turahan ing kontak

≤0.1%

0.02%

Metals heavy

≤10ppm

<10 ppm

Lead

≤3ppm

<3 ppm

Kadmium

≤1ppm

<1 ppm

Mercury

≤0.1ppm

<0.1 ppm

Najis tunggal

≤0.1%

0.02%

Total impurities

≤2.0%

0.02%

Watesan isi polimer

Ngganti

Ngganti

Sisa solvent dening GC

Cyclohexane

≤3880ppm

1830ppm

Etil asetat

≤500ppm

170ppm

Toluene

≤20ppm

Ora bisa dideteksi

Cacahing piring total

≤1000 CFU / g

<10 CFU/g

Molds lan ragi

≤ 100 CFU/g

<10 CFU/g

E. Koil/ Salmonellosis

Ora ana / g

Ora bisa dideteksi

Staphylococcus aureus

Ora ana / g

Ora bisa dideteksi

ukuran partikel

100% lulus 80 mesh

conforms

pengujian kadar logam

99.0% ~ 101.0%

99.4%

kesimpulan

Selaras USP42

fungsi

Alpha Lipoic Acid Powder nduweni fungsi lan mupangat sing warni, utamane kalebu aspek ing ngisor iki

Efek antioksidan minangka antioksidan kuat sing bisa netralake revolusioner gratis lan nyuda stres oksidatif ing awak. Iki mbantu nutupi sel saka karusakan DNA sing disebabake dening revolusioner gratis, saéngga nyuda proses penuaan.

Nyegah kahanan kardiovaskular mbantu nyuda kahanan kolesterol, ningkatake rotasi getih, lan ningkatake kesehatan pembuluh darah. Uga bisa nyuda stres oksidatif ing jantung lan pembuluh getih, mbantu mbantu kahanan kardiovaskular.

Kontrol gula getih nambah persepsi insulin, ningkatake kecemplung lan aplikasi glukosa, saéngga mbantu nyuda kahanan gula getih. Iki nggawe salutary khusus kanggo kasus diabetes kanggo ngontrol gula getih lan nyegah komplikasi.

Perlindhungan sistem saraf duweni efek pertahanan ing sel whim-whams, nyuda rasa nyeri lan kegelisahan sing disebabake dening inflamasi lan karusakan whim-whams. Iku uga mbantu ameliorate whim-whams konduksi lan fungsi, lan uga duwe efek defensif marang kondisi neurodegenerative padha Alzheimer lan Parkinson.

nambah kesehatan kulit iku dipun promosiaken conflation kolagen, nambah pliantness lan firmness kulit. Uga nyuda stres oksidatif ing kulit, nyuda kerutan lan bintik-bintik, lan mbantu ningkatake kesehatan lan penampilan kulit sakabèhé.

aplikasi

Asam lipoic bubuk, utawa asam α-lipoat, nduweni macem-macem operasi, kalebu

Antioksidan bisa digunakake minangka suplemen salutary kanggo menehi barang antioksidan sing kuat, netralake revolusioner gratis, lan nyuda stres oksidatif ing awak.

Kontrol gula getih bisa mbantu ngobati diabetes kanthi nambah persepsi insulin lan mbantu nyuda kahanan gula getih.

Perlindhungan kardiovaskuler wis ditampilake kanggo nambah rotasi getih, nyuda kahanan kolesterol, lan bisa digunakake kanggo nyegah kahanan kardiovaskular.

neuroprotection bubuk Asam Alpha-Lipoic bisa digunakake kanggo ameliorate kondisi neurodegenerative padha Alzheimer lan Parkinson, lan gejala palliate disebabake inflammation whim-whams lan pain.

Perawatan kulit iku salutary kanggo kulit, amarga mbantu ameliorate pliantness kulit, firmness, lan nyuda katon saka kerut lan bintik-bintik umur.

Lumbung

Alpha Lipoic Acid bubuk akeh cukup stabil ing kahanan tartamtu, nanging rentan kanggo deklinasi saka cahya, panas, lan oksigen. Kanggo njaga stabilitas, banjur ana sawetara kahanan gudang sing disaranake

Suhu Simpen ing papan sing adhem lan garing, rada ngisor 20 ° C. Ngindhari paparan suhu dhuwur lan srengenge langsung.

Cahya iku sensitif marang cahya lan bisa rusak nalika dipapar. mangkono, iku kudu disimpen ing nduwèni opaque kanggo nutupi saka cahya langsung.

Oksigen iku ngalami oksidasi ing ngarsane oksigen, anjog menyang deklinasi. mangkono, iku wicaksana kanggo njaga prau tightly nutup kanggo bantuan cahya kanggo online.

Kelembapan Njaga kahanan kelembapan sing bisa ditrapake bisa mbantu nylametake kestabilan asam α-lipoat. Aja kena pengaruh ing lingkungan sing lembab utawa umume lengket.

Kemasan Pilih aksesoris kemasan sing disegel kanthi apik kanggo mbantu kelembapan lan lawang oksigen.

Elinga yen kahanan gudang tartamtu bisa beda-beda gumantung saka merek lan wujud produk. Kanggo nggedhekake stabilitas asam α-lipoat, hubungi pedoman gudang ing marker produk lan tindakake rekomendasi pabrikan.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Alpha Lipoic Acid Powder pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan kasebut bakal nggawe Asam Alpha Lipoic kita metu ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan butuh α-Lipoic Acid, please aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Alpha Lipoic Acid powder, 1077-28-7, Lipoic Acid powder, alpha Lipoic Acid bulk powder, alpha-Lipoic Acid powder, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alamiah

Kirimi