Ascorbyl Palmitate Powder

CAS: 137-66-6
Penampilan: bubuk putih nganti abu-abu pucet
Standar: USP Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Antioksidan
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Ascorbyl Palmitate Powder?

Ascorbyl Palmitate Powder, digawe lan diwenehake dening Yihui, tetep minangka demonstrasi pangembangan negara-saka-saka-gambar ing bidang nutraceuticals. Asam L-askorbat bubuk iki minangka senyawa lipofilik, ing ngendi campuran korosif askorbat lan korosif palmitat ngasilake pilihan sing luwih mantep lan bioavailable ing kontras karo paningkatan asam L-askorbat biasa.

Yihui kang 137-66-6 minangka bubuk kristal putih, ora ana ambu, sing larut banget ing lemak lan lenga amarga riset sing ati-ati lan teknologi canggih. Kemampuan adaptasi kasebut ngluwihi struktur asline, dadi keputusan sing optimal kanggo macem-macem aplikasi ing macem-macem usaha.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Ascorbyl Palmitate

CAS: 137-66-6

MF:C22H38O7

MW: 414.53

EINECS: 205-305-4

Nomer MDL: MFCD00005377

Kemurnian: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

137.webp

Spesifikasi Produk lan Parameter:


item

Keterangan

Result

katon

Wêdakakêna putih utawa kuning-putih

bubuk kuning-putih

Kepenak

Ora kurang saka 68

89.0

identifikasi

positif

positif

rotasi tartamtu

+21°~+24°

+ 22.0 °

Titik lebur

107 ℃ ~ 117 ℃

109 ℃ ~ 110 ℃

Mundhut ing pangatusan

NMT0.8%

0.37%

Turahan ing kontak

NMT 0.1%

0.03%

Assay (ing basis garing)

98.0% ~ 100.5%

98.91%

Awu sulfat

NMT 0.1%

Ora dideteksi

Sate saka solusi

Cetha lan ora luwih saka BY4

Ngganti

* Ukuran partikel

90% lulus 80mesh

Ngganti

Logam Berat (As Pb)

NMT 4 ppm

<4ppm

Lead

NMT 2 ppm

<2ppm

arsenik

NMT 1 ppm

<1ppm

Kadmium

NMT 0.5 ppm

Ora dideteksi

Mercury

NMT 0.1 ppm

Ora dideteksi

Ragi & Mold

NMT 10cfu/g

<10cfu / g

Jumlah bakteri

NMT 100cfu/g

<10cfu / g

Bakteri Coliform

NMT 30MPN/100g

<30MPN / 100g

Bakteri patogen (salmonella, shigella, staphylococcus aureus)

Negative

Negative

Kesimpulan: Sesuai karo spesifikasi BP2015/EP8.0/USP38/FCCIX


Komposisi Kimia:

Senyawakomposisi
Ascorbyl PalmitateC22H38O7

Katrangan Peran lan Fungsi:

Yihui kang Ascorbyl Palmitate Powder minangka antioksidan kuat sing efektif nyegah oksidasi lemak lan lenga. Iki minangka komponen penting ing industri panganan amarga fungsi utamane yaiku njaga kualitas nutrisi lan kesegaran produk panganan. Kajaba iku, senyawa iki nambahake definisi sing bener, nambah wektu panggunaan barang-barang perawatan kulit.

Liwat sifat penguatan sel, L-Ascorbyl 6-Palmitate njupuk bagéyan penting kanggo maju union kolagen, ndhukung kesehatan kulit lan mbantu karo pangayoman biasa awak marang meksa oksidatif. Kegunaan kaping pindho iki ndadekake mbenakake sing digoleki ing bisnis obat-obatan lan dietary.

Proses sintesis:

Kursus union Ascorbyl Palmitate kalebu esterifikasi korosif askorbik karo korosif palmitik, nyebabake pangembangan barang sing stabil lan bioavailable. Teknik iki njamin yen asil pungkasan netepi pedoman paling apik babagan keamanan lan kelangsungan hidup.

Ing Yihui, kita nggunakake paling apik ing kantor kelas lan tetep ing konvènsi abot kabeh liwat siklus kombinasi Ascorbyl Palmitate. Langkah awal kalebu tekad ati-ati saka korosif askorbik kelas premium lan korosif palmitik, njamin immaculateness lan mirip. Bahan-bahan sing ora diresiki iki ngliwati tes sing lengkap kanggo njamin kualitas lan kejujuran.

Peralatan khusus lan kontrol suhu sing tepat digunakake kanggo nggampangake proses esterifikasi, sing ditindakake ing kahanan sing dikontrol. Siklus iki nganggep pangembangan sambungan kovalen antarane korosif askorbik lan korosif palmitat, sing nyebabake nggawe Ascorbyl Palmitate.

Kanggo ngawasi kemajuan reaksi lan njamin kemurnian produk penengah lan pungkasan, langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake sajrone proses sintesis. Iki kalebu tes lan pemeriksaan biasa kanggo ngevaluasi sintesis senyawa, kekuatan, lan bioavailabilitas Ascorbyl Palmitate.

Yihui fokus kanggo ngirim asil kualitas lan kecukupan sing luar biasa. Klompok spesialis sing setya njamin manawa saben klompok Ascorbyl Palmitate ngliwati tes lengkap kanggo kabecikan, kekuwatan, lan keamanan. Iki mesthekake yen asil pungkasane marem utawa ngluwihi pedoman industri, njamin kewajaran kanggo macem-macem aplikasi ing perusahaan obat, koreksi, lan nutrisi.

Kanthi netepi konvensi sing abot lan nglebokake sumber daya menyang kantor sing canggih, Yihui njamin manawa para klien entuk Ascorbyl Palmitate kanthi kualitas paling apik. Kewajiban kita kanggo keagungan lan dandan tanpa henti ndadékaké kita tetep karo pangarepan sing paling apik ing siklus kombinasi, pungkasane menehi barang sing bisa dipercaya lan bisa nyukupi kabutuhan klien sing beda-beda.

Standar kualitas produk:

Yihui nempatno wilayah kekuatan kanggo kontrol kualitas, tetep prinsip global ing nggawe Ascorbyl Palmitate Powder. Proses perakitan kita setuju karo afirmasi ISO, Sah, Halal, lan GMP, sing nuduhake kewajiban kita ngirim barang sing nyukupi kabutuhan kualitas sing paling kaku. Kanggo njamin kemurnian, potency, lan safety, saben batch ngliwati tes sing ketat.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Yihui kang L-Ascorbyl Palmitate nglacak aplikasi ing macem-macem usaha. Ing bisnis panganan, dadi minangka aditif karakteristik, ngembangake rentang wektu panggunaan barang sing ngemot lemak lan lenga. Iku nyumbang kanggo umur dawa produk perawatan kulit lan kaendahan ing kosmetik kanthi nambah stabilitas formulasi. Kajaba iku, wilayah nutraceutical lan obat entuk manfaat saka sifat agen pencegahan kanker, ndhukung kesejahteraan lan kesehatan umume.

  • Minangka antioksidan, bisa digunakake ing panganan berminyak, mie instan, lenga sing bisa dipangan lan minyak nabati hidrogenasi, kanthi panggunaan maksimal 0.2g / kg; Uga bisa digunakake ing panganan formula bayi, kanthi panggunaan maksimal 0.01g / kg (dietung adhedhasar asam askorbat ing lemak). Kajaba iku, uga dadi penambah nutrisi panganan (referensi dosis vitamin C).

  • L-ascorbate palmitate bisa digunakake minangka aditif pangan, utamané minangka penambah nutrisi lan pengawet antioksidan, lan digunakake digunakake ing lapangan kayata pangan lan wedang.

  • Utamane digunakake minangka antioksidan, akeh digunakake ing lapangan kayata panganan lan obat-obatan

  • Digunakake minangka pewarna, pestisida, lan intermediet farmasi, lsp

Hubungi kita:

Yihui, minangka produsen pakar lan panyedhiya, setya kanggo tetep munggah karo pangarepan paling apik ing nggawe Ascorbyl Palmitate bubuk akeh. Kewajiban kita kanggo kualitas dituduhake kanthi netepi afirmasi global, kalebu ISO, Fit, Halal, lan GMP. Kanggo panjalukan lan njamin sampeyan entuk sing paling apik Ascorbyl Palmitate Powder, tekan kita ing sales@yihuipharm.com.

Umumé, produk Yihui tetep dadi puncak keagungan ing bisnis nutraceutical, menehi jawaban sing padhet lan fleksibel kanggo macem-macem aplikasi.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi