Kalsium Glutamat

CAS: 19238-49-4
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Standar: ing omah
Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Welcome to Yihui, partner dipercaya ing produksi kalsium glutamat saka kualitas dhuwur. Minangka produsen lan panyedhiya utama, Yihui nandur modal kanthi sepenuh ati kanggo ngirim barang sing cocog karo pedoman ing saindenging jagad, njamin kualitas umum kanggo macem-macem usaha. 

Apa Kalsium Glutamat?

Kalsium Glutamat, senyawa korosif amino tartamtu, minangka bubuk putih kaya kaca kanthi solvabilitas lan kekuatan sing luar biasa. Produk Yihui dikirim kanthi cepet kanggo njamin immaculateness lan viabilitas. Iku nyumbang sacara signifikan kanggo nambah rasa ing macem-macem aplikasi sing nglibatake panganan lan omben-omben.

Barang kita liwat tes lengkap kanggo netepi pedoman industri sing paling dhuwur, netepake minangka keputusan sing disenengi kanggo para panuku ing saindenging jagad sing golek kualitas tingkat pertama. Yihui netepi langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo saben 19238-49-4 kumpulan kanthi pengabdian kanggo keunggulan.


Informasi dhasar

Nama Produk: KALSIUM GLUTAMATE

CAS: 19238-49-4

MF:C10H16CaN2O8

MW: 332.32

EINECS: 242-905-5

Nomer MDL: MFCD00066574

Kemurnian: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

19238.webp

Spesifikasi lan Parameter


item

specifications

results

test Cara

katon

Bubuk kristal putih

conforms

visual

Rotasi spesifik [a]D20

+27.4°~+29.2°

+ 27.6 °

AJITEST1

Klorida (CI)

≤0.2%

TES AJI 3

Lead

≤3ppm

3ppm

AJITEST7

Isi banyu

≤19%

12.0%

UJI AJI

pengujian kadar logam

98.0-102.0%

99.8%

AJITEST


Komposisi Kimia

SenyawaKomposisi Persentase (%)
calcium6.8
Asam Glutamat60.2

Katrangan Peran lan Fungsi:

Kalsium Glutamat minangka senyawa fleksibel sing njupuk bagéyan kritis ing bisnis pangan, arep babagan minangka enhancer roso lan stabilizer. Macem-macem produk panganan entuk manfaat saka nambah rasa lan pengalaman sensori sing unik. Senyawa kasebut umume digunakake ing sup, saos, daging sing ditangani, cemilan, lan panganan liyane kanggo nambah profil rasa umami, sing asring digambarake minangka rasa kaping lima.

Saliyane sifat nganyarke rasa, 19238-49-4 Kajaba iku, minangka sumber kalsium sing apik banget, sing penting kanggo ningkatake kesejahteraan balung. Kapabilitas multi-lapisan senyawa kasebut ndadekake perbaikan penting ing macem-macem bisnis, kalebu panganan lan obat-obatan.

Produk iki asring diganti karo monosodium glutamat (MSG) ing industri panganan. Wis ditampilake kanggo menehi asil sing komparatif utawa luwih apik babagan perbaikan musim, lan uga dadi pilihan liyane sing luwih apik. Prodhuk iki, beda karo MSG, ora ngemot sodium, dadi pilihan sing apik kanggo wong sing diet kurang sodium. Salajengipun, sacara signifikan mengaruhi galur sirkulasi, beda karo MSG.

Ing produk panganan, produk iki uga digunakake minangka stabilisator kanggo nyegah rusak lan nambah umur beting. Properti imbangan kasebut ndadekake solusi sing cocog kanggo macem-macem panganan sing ditangani kaya produk kaleng, jinis panganan beku, lan barang dagangan sing disiapake.

Produk iki minangka suplemen kalsium sing digunakake kanggo ningkatake kesehatan balung ing industri farmasi. Iki uga digunakake ing obat-obatan minangka spesialis buffering kanggo mbantu ngatur tingkat korosif. Kapasitas kanggo pindhah babagan minangka stabilizer uga ndadekake iku mbenakake pinunjul ing definisi tamba, mbantu karo njamin sing resep tetep ajeg lan milutaken sawise sawetara wektu.

Umume, produk iki minangka senyawa penting kanthi akeh panggunaan ing macem-macem bisnis. Iku pilihan banget kanggo nambah profil rasa, stabil produk pangan, lan mromosiaken kesehatan balung amarga sawijining unik. Yihui fokus kanggo nggawe produk sing apik banget sing nyukupi utawa ngluwihi pedoman industri, njamin kewajaran kanggo akeh aplikasi.

Proses sintesis:

Yihui nggunakake proses sintesis canggih kanggo ngasilake produk iki. Miwiti karo bahan mentah berkualitas tinggi, sintesis kasebut kalebu kahanan sing tepat lan langkah-langkah pemurnian sing lengkap. Cara iki njamin eliminasi impurities, ngasilake produk kemurnian lan khasiat sing luar biasa.

Standar kualitas:

Ing Yihui, kualitas ora bisa didebat. Produk kita ngliwati tes lengkap kanggo immaculateness, konsistensi, lan keamanan. Kita kanthi ketat netepi norma ing saindenging jagad lan entuk konfirmasi ISO, Asli, Halal, lan GMP. Kewajiban kanggo konfirmasi kualitas iki minangka demonstrasi komitmen kita kanggo menehi barang sing bisa dipercaya lan umum.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Fleksibilitas produk iki ngluwihi aplikasi ing pirang-pirang industri. Ing sektor panganan, nambah rasa cemilan, sup, saos, lan liya-liyane. Ing industri farmasi, ditemokake nggunakake suplemen kalsium. Industri kosmetik uga entuk manfaat saka sifat stabil ing formulasi tartamtu. Produk Yihui minangka pilihan sing disenengi kanggo manufaktur sing ngupaya kualitas lan khasiat ing produk pungkasane.

Hubungi kita:

Yihui minangka produsen kalsium glutamat profesional. Kita ngasilake kanthi ketat standar internasional, nyekel sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon utawa tuku produk premium, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Partner karo Yihui kanggo kualitas sing ngluwihi pangarepan.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi