Kalsium L-Aspartat

CAS:21059-46-1 MF:C4H9CaNO4
MW: 175.2
Paket: 25kg/drum
Asal: China
Kemampuan Penyetor: 10ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya Shelf Life: Rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Test Pihak Katelu: kasedhiya
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier Kalsium L-Aspartat

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Kalsium L-Aspartat. Kita bisa ngasilake kalsium l aspartat kanthi isi 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok aspartat kalsium murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

promosi123.webp

Apa Kalsium L-aspartat?

Kalsium Aspartate bubuk anhidrat yaiku swab kalsium kanthi L-aspartat minangka ligan. rumus kimia yaiku C4H9CaNO4, bobot molekul yaiku 175.2, nomer CAS yaiku 21059-46-1. Ora ana ambune, higroskopis, gampang larut ing banyu, alus kanggo larut ing deterjen organik, asil banyu netral. Iku kasusun saka L-aspartate lan kalsium. iku suplemen nutrisi sing umum digunakake. Ing rumus kasebut, rong gugus karboksil (- COOH) lan gugus amino (- NH2) mbentuk kompleks kanthi kalsiumion. iku gampang dijawab ing banyu, bisa snappily digunakke lan dipunginaaken dening awak fana. Nduwe macem-macem fungsi, padha karo metabolisme balung, konduksi whim-whams, kompresi otot lan liya-liyane. iku bisa èfèktif condense calcium, ameliorate masalah balung padha osteoporosis lan bisa ningkataké wutah otot lan asil latihan kekuatan.

Informasi dhasar

jeneng Product

Kalsium L-aspartat

jeneng kimia

Kalsium bis (2-aminopentanedioate)

CAS

21059-46-1

MF

C4H9CaNO4

MW

175.2

EINECS

244-185-8

Nomer MDL

MFC00045869

Titik lebur

264.1ºC ing 760 mmHg

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil

kelarutan

Larut ing banyu, angel larut ing pelarut organik

aplikasi

Kelas obat utawa kelas panganan

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Kamar Temp.

Rumus struktur

21059.webp


standar kualitas

item

specifications

results

Cara tes

katon

Kristal putih utawa bubuk kristal

conforms

visual

Rotasi spesifik [α]D 20

+19.0°~+23.0°

+ 21.1 °

TES AJI 1

Amonium (NH4)

≤0.02%

TES AJI 4

Logam berat (Pb)

≤10ppm

<10ppm

TES AJI 7

Arsenik (As2O3)

≤1ppm

<1ppm

TES AJI 8

Mundhut ing pangatusan

≤6.0%

0.2%

TES AJI 11

Pengujian L-aspartate

≥79.0%

81.3%

Titrasi

calcium

12.0 ~ 13.8%

12.8%

Titrasi

PH

6.0 ~ 7.5

6.8

TES AJI 33

ukuran partikel

90% lulus 80mesh

Tundhuk

-

Kesimpulan:

Kumpulan iki selaras karo standar Enterprise internal.

Kalsium aspartat digawe saka apa?

Kalsium aspartat minangka jinis suplemen kalsium sing digawe saka kombinasi kalsium lan asam aspartat. Asam aspartat minangka asam amino sing diatur kanthi alami ing diet kita lan melu proses metabolisme sing warni ing awak. Kalsium aspartat minangka bentuk kalsium sing kasedhiya kanthi bio sing lancar diserap lan digunakake ing awak. Asring digunakake minangka suplemen salutary kanggo ndhukung kesehatan balung, fungsi otot, lan fungsi daging liyane sing ngemot kalsium. Kalsium aspartat bisa disiapake ing bentuk lozenge utawa bubuk lan asring kalebu ing pirang-pirang suplemen multivitamin lan mineral.

Proses produksi

Webbing material milih aksesoris mentah sing padha karo asam aspartat lan kalsium karbonat lan nganakake tes lan anyaman kanggo njamin kualitas lan kesucian accouterments mentah.

Pretreatment pra-nambani accouterments mentahan dening nyawiji, grinding, etc. kanggo nggawe wong mangsuli luwih lancar lan nambah keseragaman produk.

obat nanggepi replies accouterments mentahan pretreated karo banyu lan ngrampungake pengobatan saka Kalsium Aspartat ing kahanan sing padha karo pemanasan lan owah-owahan.

Filtrasi lan pangatusan endapan lan wisuh digayuh dening respon, lan garing nggunakake adsorbent utawa centrifuge kanggo gain produk pepe.

Grinding lan packaging grind bubuk garing lan uga paket menyang specifications beda miturut kondisi klien.

Sakabèhé, proses prodhuk cukup prasaja, nanging kudu ngontrol kualitas saben langkah kanthi ketat kanggo njamin kesucian lan keamanan produk kasebut.

Apa kalsium aspartat digunakake?

Kalsium L-Aspartat minangka suplemen salutary sing digunakake kanggo mbantu nambah kuantum kalsium ing awak. Iki minangka jinis kalsium chelated, ing ngendi ion kalsium diklik menyang patch asam aspartat. Medium tumindak kalsium aspartat isih ora jelas; isih, iku diijini kanggo bisa kanthi nambahi kecemplung lan aplikasi saka calcium ing awak.

diijini luwih lancar diserap dening awak dibandhingake karo bentuk kalsium liyane, padha karo kalsium karbonat utawa kalsium sitrat. Iki amarga tambalan asam aspartat tumindak minangka pembawa ion kalsium, mbantu supaya luwih lancar diserap menyang aliran getih. biyen ing aliran getih, ion kalsium diangkut menyang balung lan apkin liyane sing dikarepake.

Kalsium minangka mineral sing penting banget ing awak, lan fungsine akeh banget. Iki dituntut kanggo pangembangan lan konservasi balung lan untu sing kuwat, lan uga melu proses liyane sing padha karo kompresi otot, fungsi whim-whams, pembekuan getih, lan fungsi enzim. Kahanan kalsium sing kurang ing awak bisa nyebabake macem-macem masalah kesehatan, kaya osteoporosis, kram otot, lan lemes.

wis ditampilake duwe sawetara keuntungan kesehatan implisit. Saliyane mbantu njaga balung lan untu sing kuwat, bisa uga penting kanggo kesehatan kardiovaskuler, amarga sawetara panliten ngandhakake yen suplemen kalsium bisa mbantu ngedhunake tekanan darah lan nyuda ancaman keluhan jantung. Bisa uga migunani kanggo wanita sing ana ancaman osteoporosis, uga kanggo wong sing duwe kondisi medis tartamtu sing bisa nyebabake kecemplung kalsium, padha karo keluhan Crohn.

Ing ringkesan, medium of action saka Kalsium L Aspartat diijini melu tambah kecemplung lan aplikasi kalsium ing awak liwat chelation karo asam aspartat. Iki ndadekake suplemen salutary sing bisa migunani kanggo individu sing kudu nambah asupan kalsium amarga alasan kesehatan. Kaya suplemen salutary, penting kanggo ngomong karo panyedhiya kesehatan sadurunge miwiti njupuk kalsium aspartat utawa suplemen liyane.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan 

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Kalsium L-aspartat pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo bahan baku tamba-kualitas dhuwur, efisien lan dipercaya.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Kalsium L-Aspartate, 21059-46-1, Kalsium Aspartat bubuk anhidrat, Kalsium Aspartat, Kalsium L Aspartat, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi