Kalsium Malate Powder

Nama Produk: Calcium malate
CAS No .: 17482-42-7
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg/bag
Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Tuladha: Gratis
Asal: China
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk Kalsium Malate

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Kalsium Malate bubuk. Kita bisa ngasilake Kalsium Malate kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat-obatan, barang-barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan sing paling apik kanggo pemasok Kalsium Dl-Malate sing misuwur yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

promosi 2.webp

Apa bubuk Kalsium Malate?

Kalsium Malate bubuk minangka swab asam organik kanthi rumus kimia CaC6H5O7, bobot molekul 308.2 lan nomer CAS 17482-42-7. Penampilane bubuk putih, nduweni kelarutan lan stabilitas tartamtu, asring digunakake minangka kumulatif ing panganan, obat-obatan lan lapangan liyane.

Umume kasusun saka asam malat lan ion kalsium. Asam malat minangka asam organik sing alami ing woh-wohan, sing nduweni rasa kecut lan efek tetep seger. Ion kalsium minangka unsur penting sing dituntut dening awak fana, toko lan makhluk, lan nduweni peran penting kanggo njaga kesehatan balung lan fungsi neuromuskular.

Asring digunakake minangka agen rasa asam lan pengawet ing panganan, sing bisa nambah rasa lan stabilitas gudang pangan. Iki uga digunakake kanggo nggawe obat tartamtu, padha karo tablet vitamin C, lan minangka komponen penting ing sawetara produk perawatan lisan.

Saka sudut pandang struktur kimia, Wis karakteristik asam polycarboxylic, supaya bisa reply karo sawetara ion inti kanggo gawé seri saka komposit. Ing wektu sing padha, uga nduweni bioavailabilitas tartamtu, amarga bisa diserap kanthi lengkap lan digunakake dening awak fana, supaya bisa menehi nilai nutrisi tartamtu kanggo awak sing mati.

Informasi dhasar

jeneng Product

Kalsium DL-malate

jeneng kimia

kalsium 3-karboksi-2-hidroksipropionat

CAS

17482-42-7

MF

C4H4CaO5

MW

172.15

EINECS

241-498-1

Nomer MDL

MFC00043793

Titik lebur

> 300 ° C

Kemurnian

99%

stabilitas

Hiperkopi

kelarutan

Metanol (Rada, Dipanasake), Banyu (Radhe, Dipanasake, Sonicated)

aplikasi

Kelas obat utawa kelas panganan

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Kamar Temp.

Rumus struktur

17482.webp

standar kualitas

item

specifications

results

Description

Putih granular utawa bubuk

wêdakakêna putih

identifikasi

Iki nanggapi tes kanggo kalsium lan malates

Cocog karo tes

kelarutan

rada larut ing banyu, ora larut ing etanol

Cocog karo tes

Assay (anhydrous basis)

≥97%

99.8%

Pengujian Ca (Basis anhidrat)

20% -23.5%

22.5%

Mundhut ing pangatusan (150 ℃, 4h)

≤5%

3.4%

Klorida (minangka Cl-)

≤0.01%

Sulfat (minangka SO4-)

≤0.01%

Fluorida (minangka F )

≤0.0015%

Logam Berat (Pb)

≤20ppm

<20ppm

Mimpin (Pb)

≤2ppm

<2ppm

Arsenik (As)

≤3ppm

<3ppm

Asam maleat

≤0.05%

tes mikroba

Total Plate Count NMT 1000 cfu / g

139 cfu / g


Total Molds lan Ragi NMT 10 cfu / g

1 cfu / g


Total Coliform Count NMT 10 cfu/g

2 cfu / g


Salmonella Negatif

Negative


E.Coli Negatif

Negative


Staphylococcus Aureus Negatif

Negative

kesimpulan

Meet standar

Fungsi & aplikasi

Kalsium DL Malate minangka jinis suplemen diet sing bisa menehi macem-macem keuntungan kesehatan potensial. Iki digawe kanthi nggabungake kalsium karo asam malat, zat sing ditemokake kanthi alami ing macem-macem panganan kalebu apel, anggur, lan woh wohan beri. Ing kene, kita bakal dhaptar sawetara fungsi lan aplikasi tartamtu:

1. Peningkatan Kesehatan Balung

Salah sawijining mupangat kalsium sing paling misuwur yaiku kemampuan kanggo ningkatake balung lan untu sing kuwat. Iki minangka sumber kalsium sing efektif amarga diserep kanthi lancar ing awak. Bisa mbantu mundhut balung lan bisa uga cocok kanggo mbalikke sawetara karusakan sing disebabake dening osteoporosis.

2. Tambah Energi

Asam malat dikenal kanthi kemampuan kanggo nambah kahanan energi lan ningkatake kinerja fisik. Yen digabungake karo kalsium, efek iki bisa dadi luwih jelas. Sawetara atlit bisa njupuk tambahan kanggo mbantu nambah stamina lan abidance.

3. Enhanced Digestion

Uga bisa mbantu ndhukung pencernaan sing sehat. Kalsium lan asam malat penting kanggo njaga fungsi pencernaan sing tepat, lan ngonsumsi suplemen kasebut bisa uga migunani kanggo individu sing berjuang karo masalah pencernaan.

4. Suda Asam Influx

Asam malat bisa mbantu nyuda kuantum asam ing weteng, sing bisa migunani kanggo individu sing nandhang influx asam. Ing sawetara kasus, bisa uga cocog kanggo ngganti panggunaan antacid kanggo tujuan kasebut.

5. Kesehatan Jantung sing luwih apik

Di Kalsium Malate bisa uga menehi manfaat kanggo kesehatan jantung. Kalsium penting kanggo njaga sistem kardiovaskuler sing sehat, dene asam malat wis disetel kanggo nambah aliran getih lan ningkatake kesehatan jantung.

Sakabèhé, Iki minangka suplemen protein sing bisa digunakake kanggo ngatasi macem-macem masalah kesehatan. Apa sampeyan pengin ningkatake balung sing kuwat, nambah kahanan energi, utawa nambah fungsi pencernaan, nambahake menyang rutinitas saben dina bisa dadi pilihan sing apik. isih, minangka karo tambahan sembarang, iku penting kanggo ngomong karo panyedhiya kesehatan sadurunge miwiti kanggo njupuk Iku utawa tambahan salutary liyane.

Keuntungan kalsium malate

Di-calcium malate minangka jinis suplemen kalsium sing nduweni mupangat akeh kanggo awak. Wangun kalsium iki dijupuk saka asam malat, sing disusun sacara alami ing pirang-pirang woh-wohan lan sayuran. Banjur akeh keuntungan sing bisa diwenehake dening suplemen kasebut.

1. Kesehatan Balung sing luwih apik Kalsium penting kanggo njaga balung sing kuwat, lan wis ditampilake minangka kalsium sing efektif kanggo kesehatan balung.

2. Tambah kecemplung iku wangun umumé absorbable saka calcium, nggawe luwih gampang kanggo awak kanggo nggunakake.

3. Suda ancaman Osteoporosis Input reguler bisa mbantu nyuda ancaman osteoporosis, kondisi balung dadi rapuh lan ringkih.

4. Studi Kesehatan kardiovaskular sing luwih apik wis nuduhake manawa bisa ningkatake kesehatan jantung kanthi nyuda tekanan getih lan kahanan kolesterol.

5. Fungsi Otot Enhanced wis ditampilake kanggo ameliorate fungsi otot, kang pivotal kanggo njaga urip aktif.

Sakabèhé, iki minangka tambahan sing apik kanggo ditambahake ing rutinitas saben dina kanggo ndhukung kesehatan lan ati sakabèhé. Konsultasi karo profesional kesehatan sadurunge miwiti wewenang suplemen anyar.


Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Kalsium Malate bubuk Produsen nduweni kekuatan teknis sing kuat lan peralatan produksi sing maju lan setya nyedhiyakake bahan baku obat sing berkualitas, efisien lan dipercaya kanggo para pelanggan. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240

Hot Tags: bubuk Kalsium Malate, 17482-42-7, Kalsium DL Malate, di Kalsium Malate, di-kalsium malat, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi