Bubuk Carbocisteine

CAS: 638-23-3
Penampilan: Bubuk amorf putih nganti rada putih
Standar: EP/AJI92
Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
Merk: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Carbocisteine ​​Powder?

Bubuk Carbocisteine minangka senyawa obat sing misuwur kanthi sifat mucolytic, dadi bagean penting ing perawatan kahanan pernapasan. Kanthi resep sub-atom C5H9NO4S lan beban sub-atom 179.20 g / mol, bubuk tembus putih iki nuduhake kabecikan lan daya tahan sing luar biasa.

Kita 638-23-3 diprodhuksi miturut langkah-langkah kontrol kualitas sing angel, njamin tundhuk karo pedoman industri sing paling dhuwur. Diiseni kanthi jumlah sing gampang digunakake, barang kita ngurus macem-macem kabutuhan obat, layanan medis, lan macem-macem usaha.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Carbocistein; S-Carboxymethyl-L-Cysteine

CAS: 638-23-3

MF:C5H9NO4S

MW: 179.19

EINECS: 211-327-5

Nomer MDL: MFCD00002614

Kemurnian: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

638.webp

Spesifikasi lan Parameter 


item

specifications

results

katon

Kristal putih utawa bubuk kristal

conforms

Katon saka solusi

Bening lan ora ana warna

conforms

Rotasi spesifik [α]D20

-32.5°~-36.5°

-33.3 °

Klorida (Cl)

≤0.15%

Sulfat (SO4)

≤0.03%

Logam berat (Pb)

≤10ppm

<10ppm

Mundhut ing pangatusan

≤0.50%

0.22%

Turahan ing kontak

≤0.30%

0.06%

pengujian kadar logam

98.5 ~ 101.0%

99.4%

pH

2.0 ~ 3.5

2.9

Kesimpulan: Batch Iki Selaras karo Standar Internal Enterprise.


Komposisi Kimia 

BahanKomposisi (%)
Carbocisteine≥ 98
Bahan Inert≤ 2

Peran lan Fungsi 

Fungsi utama saka Bubuk Carbocisteine iku tumindak mucolytic sawijining, kang mbantu ngambakake ambegan break mudhun mucus kandel. Iki ndadekake fix penting ing sirup hack lan expectorant, mbantu karo bantuan saka kahanan ambegan kaya bronchitis terus-terusan lan masalah pneumonic liyane.

Panguripan kasebut dianggep minangka kapasitas kanggo nyuda konsistensi cairan awak, dadi luwih gampang kanggo expectorate. Amarga ningkatake saluran napas sing luwih resik lan napas sing luwih apik, properti iki migunani banget kanggo wong sing duwe masalah pernapasan.

Proses Sintesis 

Sintesis Carbocisteine ​​minangka proses rumit sing kalebu sawetara langkah sing tepat kanggo njamin produksi produk akhir sing murni lan berkualitas. Diwiwiti kanthi reaksi asam kloroasetat karo urea, sing dadi bahan wiwitan utama.

Ing langkah wiwitan iki, asam kloroasetat bereaksi karo urea ing kahanan sing dikontrol, kayata suhu tartamtu lan wektu reaksi. Reaksi iki nyebabake pembentukan senyawa penengah. Senyawa penengah banjur ngalami reaksi sabanjure, kalebu hidrolisis lan dekarboksilasi, kanggo ngasilake Carbocisteine.

Sajrone proses sintesis, langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat ditindakake kanggo ngawasi kemajuan lan verifikasi kemurnian produk penengah lan pungkasan. Langkah-langkah kasebut kalebu sampling lan analisis biasa kanggo netepake komposisi kimia, stabilitas, lan khasiat Carbocisteine.

Yihui nggunakake fasilitas canggih lan netepi protokol sing ketat kanggo njamin akurasi lan reproduktifitas proses sintesis. Tim ahli kita kanthi tliti ngontrol kahanan reaksi, kayata suhu, tekanan, lan wektu reaksi, kanggo ngoptimalake asil lan kualitas Carbocisteine.

Kajaba iku, teknik pemurnian lengkap, kayata kristalisasi utawa filtrasi, digunakake kanggo mbusak impurities lan nambah kemurnian produk pungkasan. Langkah-langkah pemurnian iki nduweni peran penting kanggo ngasilake Carbocisteine ​​kanthi kualitas luar biasa.

Yihui setya ngirim Carbocisteine ​​sing cocog utawa ngluwihi standar industri. Liwat kontrol tliti kahanan reaksi, langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat, lan teknik pemurnian canggih, kita njamin produksi produk sing murni, stabil, lan efektif. Dedikasi kita kanggo keunggulan lan perbaikan terus-terusan ndadekake kita njaga standar paling dhuwur ing proses sintesis, pungkasane nyedhiyakake Carbocisteine ​​sing dipercaya lan berkualitas kanggo macem-macem aplikasi farmasi.

Standar Standar 

Yihui ngutamakake kualitas. kita S-Carboxymethyl-L-cysteine netepi standar kualitas sing ketat, tundhuk karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen kita kanggo ngirim produk sing cocog utawa ngluwihi pathokan kualitas global.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Produk iki nglacak macem-macem aplikasi ing obat, layanan medis, lan macem-macem perusahaan. Sifat mucolytic ndadekake iku mbenakake penting ing sirup hack, expectorant, lan meds ambegan. Uga, digunakake kanggo nambah obat-obatan Veterinary, nampilake kemampuan adaptasi.

Layanan OEM 

Ngenali kabutuhan unik para klien, Yihui nawakake layanan OEM kanggo produk iki. Tim sing berpengalaman kerja sama karo klien kanggo ngatur produk miturut spesifikasi, njamin integrasi sing lancar menyang formulasi.

Hubungi Kita

Yihui, jeneng dipercaya ing industri pharmaceutical, mrodhuksi Carbocisteine ​​Powdert karo prasetya mantep kanggo kualitas. Ketaatan kita marang standar lan sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske dedikasi kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon utawa kanggo nggawe pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Pilih Yihui kanggo kualitas lan linuwih unparalleled ing sumber produk iki.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi