Koenzim Q10 bubuk

Jeneng produk: Coenzyme Q10
CAS No.:303-98-0
MOQ: 1 kg
Assay: 98%; 10%; 20%; 40%
Merk: YIHUI
Packing: 1kg; 5kg; 25kg Kapabilitas Pasokan: 5000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk Coenzyme Q10

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Bubuk Coenzyme Q10. Kita bisa ngasilake Coenzyme Q10 kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok koenzim q10 murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

PROMOSI11.webp

Apa bubuk Coenzyme Q10?

Koenzim Q10 bubuk, uga dikenal minangka Ubiquinone utawa Decylubiquinone, kanthi jeneng kimia2-(3,7,11,15,19,23,27,31,35,39-Decamethyl-2,6,10,14,18,22,26,30,34,38, 5,6-tetracontadecaenyl)-3-dimethoxy-863.36-methyl-p-benzoquinone, nduweni bobot molekul 303. CAS NO. punika 98-0-XNUMX. Iki kasedhiya kanthi komersial kanthi jeneng dagang Ubidecarenone lan Neuquinon.

CoQ10 Powder minangka senyawa quinone larut lipid sing disebarake kanthi akeh sing ditemokake ing organisme. Uga diarani Vitamin Q lan Vitamin CoQ10 amarga nduweni fungsi fisiologis lan farmakologis sing signifikan ing awak manungsa. Fungsine minangka koenzim sing ana hubungane karo protein ing rantai pernapasan. Minangka transporter fleksibel unik antarane flavoprotein lan sitokrom, iku serves kanggo maksud iki. Peran utama ing organisme, kayata minangka pembawa hidrogen penting ing rantai pernapasan lan generator energi seluler, uga ditemtokake dening struktur quinone lan rantai samping isoprenoid. Kajaba iku, nduweni kemampuan antioksidan lan ngontrol aliran oksigen ing sel, ngaktifake metabolisme sel lan ningkatake sistem kekebalan awak.

Coenzyme Q10 duwe macem-macem operasi medis, kalebu perawatan keluhan periodontal necrotizing, hepatitis virus, anemia, hipertensi, ulkus duodenal lan weteng, lan keluhan jantung. uga, wis ciri anti-tumor lan bisa digunakake kanggo nambani emfisema lan alopecia Androgenic. Wis nuduhake sawetara keuntungan remedial kanggo mundhut es lan minangka perawatan tambahan penting kanggo keluhan AIDS lan Parkinson. Nduwe fungsi sing dibutuhake ing panjaluk kosmetik lan suplemen kesehatan, tundha tuwa lan ningkatake sistem rawan awak. mangkono, ana eventuality gedhe kanggo operasi.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Coenzyme Q10

Jeneng liya: koenzim Q10 sintetik; Koenzim Q10 (larut banyu); CoQ10 Ubidecarenone

CAS:303-98-0

MF: C59H90O4

MW: 863.34

EINECS: 206-147-9

Nomer MDL: MFCD00042919

Titik lebur: 49-51 °C

Titik didih: 715.32 ° C

Kapadhetan 0.9145

indeks bias 1.4760

suhu panyimpenan: suhu kurang (≤25°C).

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

303-98-0 (1).webp

Koenzim Q10 Series

jeneng Product

Keterangan

paket

aplikasi

koenzim Q10

98%

1 Kg; 5 Kg; 25 Kg

Pangan, Minuman, produk kesehatan

Coenzyme Q10 CWS Powder

40%

5KG

Pangan, Minuman, produk kesehatan

Coenzyme Q10 CWS Powder

20%

5KG

Pangan, Minuman, produk kesehatan

Coenzyme Q10 CWS Powder


10%

5KG

Kompresi langsung lan kapsul hard

Pangan, Minuman, produk kesehatan

303.webp

Standar kualitas kanggo Koenzim Q10 98%

item

SPESIFIKASI

RESULT

1. Katon

Bubuk kristal kuning nganti oranye

Tundhuk

2. Identifikasi

A: IR

B: Reaksi Warna

C: HPLC

Cocog karo referensi kanthi kualitatif

Werna biru katon

Cocog karo referensi kanthi kualitatif

Tundhuk

positif

Tundhuk

3. Titik Lebur

48.0 ° C-52.0 ° C

51.0 ° C-52.0 ° C

4. Banyu

≤0.2%

0.03%

5. Ampas ing Ignition

≤0.1%

0.02%

6. Ukuran partikel

Ora kurang saka 90% pass 80 mesh

Tundhuk

7. Heavy Metal

≤20ppm

<10ppm

8. Sisa Solvents

Patuhi USP<467>

Tundhuk


9. Kemurnian kromatografi

Test 1: Coenzyme Q7, Q8, Q9, Q11 lan related

impurities: ≤1.0%

Test 2: 2Z isomer lan impurities gegandhengan: ≤1.0%

Tes 1 & Tes 2: ≤1.5%

0.51%

0.10%

0.61%

10. Uji Limit Mikroba

(1) Cacah Plat Standar

≤1000cfu / g

<10cfu / g

(2) Ragi & Mold

≤50cfu / g

<10cfu / g

(3) Koliform

≤3MPN / g

<3MPN/g

(4) E. Coli

Negatif / 10g

Negative

(5) Salmonella

Negatif / 25g

Negative

(6) S.aureus

Negatif / 25g

Negative

11. Isi (%)

Ora kurang saka 98.0% lan ora luwih saka 101.0% saka C59H90O4 diwilang ing basis anhydrous

99.8%

Kesimpulan: tundhuk karo syarat USP.

Panyimpenan: Simpen ing wadhah asli sing ditutup kanthi rapet, dilindhungi saka cahya, ing papan sing garing kanthi suhu kurang (≤25°C).

Proses Penemuan

CoQ10 bubuk dideteksi pisanan ing taun 1957, tandha ditemokaké. Kanthi ngerteni struktur kimia ing taun 1958, Dr. Karl Folkers nggawe langkah penting lan dianugerahi Medali Priestley sing misuwur dening American Chemical Society.Dr. Folkers uga nyaranake manawa nduweni peran penting ing kesehatan jantung.

perlu kanggo conflation energi seluler ing manungsa, miturut groundbreaking 1978 panemuan dening Dr. Peter Mitchell saka Universitas Edinburgh ing Skotlandia. Bebungah Nobel diwènèhaké marang Dr. Mitchell minangka asil saka karya groundbreaking.

iku wis wiwit thukul ing fashionability lan pinunjul ing masyarakat medical. Kuantum CoQ10 ing awak katon minangka tandha kritis kesehatan umum ing negara maju kaya Eropa, Amerika Serikat, lan Jepang. Saben sèl ing awak sing mati nduweni, lan iku penting kanggo produk energi seluler.

uga, Ubidecarenone usp nduweni kaluwihan kanggo skincare saliyane kanggo kesehatan. Iku kanthi efisien nggampangake nyemplungake nutrisi liyane nalika ditambahake menyang produk perawatan kulit, supaya bisa tekan lapisan kulit sing luwih jero lan menehi dhukungan seger kanggo kesehatan kulit.

Ing kesimpulan, identifikasi ing taun 1957 minangka langkah pisanan ing panemuan, sing uga diterusake dening Dr. Tekad Karl Folkers babagan struktur molekule ing taun 1958. Fungsi pivotal ing produk energi seluler dituduhake dening Dr. Pasinaon terobosan Peter Mitchell ing taun 1978, sing entuk Bebungah Nobel. Wiwit uga, CoQ10 wis tambah pinunjul minangka tandha kesehatan umum lan wis kalebu ing produk perawatan kulit amarga kapasitase kanggo nambah nutrisi.

Fungsi & Aplikasi

1. fungsi:

Ubiquinone, uga dikenal minangka koenzim Q10, minangka unsur penting saka gabungan energi seluler awak. Saben sel ngandhut koenzim iki, sing dadi pembawa elektron ing rantai transpor elektron mitokondria. Tugas utama yaiku ngasilake adenosin trifosfat (ATP), mata uang energi seluler. uga, CoQ10 fungsi minangka antioksidan kuat, shielding sel saka detriment oksidatif digawa dening revolusioner free.

2. operasi

Kesehatan lan Wellness Wiwit Coenzyme Q10 bubuk akeh melu produk energi sel jantung, terus digunakake minangka suplemen kanggo ningkatake kesehatan jantung. Bisa nambah kesehatan jantung lan njaga tekanan getih normal. uga, CoQ10 diijini kanggo makaryakke tingkat antioksidan sing bantuan ningkataké heartiness sakabèhé dening scavenging mbebayani free revolusioner.

Anti-Aging SkincareCoQ10 minangka unsur sing disenengi ing produk perawatan kulit amarga kapabilitas antioksidan lan kapasitas kanggo hidrasi lan njaga kulit. Kanthi ngedhunake garis-garis lan kerutan sing apik, nambah tekstur kulit, lan ningkatake konformasi kolagen, mbantu nyuda saran penuaan. CoQ10 kasedhiya ing macem-macem produk, kalebu tapal, serum, lan topeng.

Kinerja Olahraga Kanggo nambah kinerja olah raga lan nyuda rasa kesel otot, sawetara sing nyedhot fitness lan atlit njupuk suplemen CoQ10. Diijini kanggo nambah metabolisme energi lan ningkatake abidance fisik.

Riset Dhukungan Neurologis ing CoQ10 wis konsentrasi ing kemampuan kanggo ningkatake kesehatan neurologis, utamane ing kasus migren, keluhan Parkinson, lan keluhan Alzheimer. CoQ10 bisa mbantu nutupi sel otak lan ningkatake kinerja kognitif, miturut eksplorasi.

Oral Health CoQ10 sacara alami ana ing apkin saka depresi lisan lan diijini dadi salutary kanggo kesehatan lisan. Bisa ningkatake kesehatan goo lan nyepetake pemulihan saka rasa seneng kaya keluhan goo.

Nalika CoQ10 bisa uga duwe sawetara panggunaan lan kaluwihan, mesthine kudu ngomong karo panyedhiya kesehatan sadurunge miwiti suplemen utawa rencana perawatan anyar.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui 

00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Koenzim Q10 bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kauntungan kasebut bakal dadi metu ing kompetisi pasar lan entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Coenzyme Q10, please aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Coenzyme Q10 powder, 303-98-0, CoQ10 powder, Ubidecarenone usp, Coenzyme Q10 bulk powder, Pemasok, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi