Asam folat bubuk

CAS: 59-30-3
Penampilan: bubuk kristal kuning nganti oranye
Standar: ep/usp
Aplikasi: Suplemen NutrisiMerek: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 30000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk asam folat?

bubuk asam folat bisa dadi pigura folat, vitamin B iku dhasar kanggo tengen pembangunan lan kamajuan saka sel, utamané ing tengah-tengah meteng. Iku muter a penting part ing DNA Campuran, ruddy sel getih Generasi, Lan cemas framework karya. folik korosif bubuk wis umum digunakke minangka suplemen diet kanggo eling utawa nambani folat kecukupan, sing bisa nyebabake ringkih, lair nyerah, lan liyane kesejahteraan masalah.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Asam Folat

CAS: 59-30-3

MF:C19H19N7O6

MW: 441.4

EINECS: 200-419-0

Nomer MDL: MFCD00079305

Kemurnian: 10% asam folat (food grade), 80% asam folat (feed grade), 96% folic acid (feed grade)

Paket: 25KG

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

59.webp

Parameter spesifikasi:

Mangkene spesifikasi utama lan paramèter kita 59-30-3:

Item tes

Keterangan

Result

                                                                                                  FCC9

katon

Wêdakakêna kristal kuning utawa oranye

conforms

identifikasi

FCC9

conforms

identifikasi

A256/A365=2.8-3.0

conforms

pengujian kadar logam

97.0% -102.0%

98.5%

Water

NMT8.5%

7.90%

Turahan ing kontak

NMT0.3%

0.018%

Kemurnian kromatografi

NMT2.0%

conforms

Kotoran molah malih organik

Ketemu karo

conforms

ukuran partikel

(mesh#100-#300)

NLT90%

conforms

kesimpulan

FCC9

Komposisi Kimia:

Asam folat bubuk utamané kasusun saka komposisi kimia ing ngisor iki:

Senyawapersentasi
Asam pteroylglutamat100%

Efek lan Fungsi:

Asam folat bubuk minangka tambahan penting sing nduweni peran penting ing proses fisik sing beda. Nutrisi B-pelarut banyu minangka dhasar kanggo nggabungake DNA, sing penting kanggo pangembangan lan ndandani sel. Tanpa tambahan iki, awak ora bakal bisa nggawe sel lan jaringan anyar.

Senadyan tugas ing campuran DNA, Asam Folat Vit B9 Kajaba iku, ndhukung divisi sel, dadi dhasar kanggo pangembangan lan kemajuan sing padhet. Iki ndhukung pangembangan trombosit abang, sing tanggung jawab kanggo ngirim oksigen ing kabeh awak. Iki nggawe penting banget kanggo wong sing duwe kelemahan utawa masalah getih liyane.

Vitamin B9 bubuk Penting banget kanggo wanita ngandhut, amarga nambah pangembangan jaringan ibu nalika meteng. Konsumsi folat sing nyukupi sajrone meteng wis ditampilake kanggo mbantu nyegah panyerahan tabung otak nalika nggawe bayi. Mangkono, diwènèhaké kanggo wanita sing nyoba mbayangno utawa ngandhut njupuk tambahan folic corrosive kanggo njamin sing ketemu kabutuhan saben dina.

Kajaba iku, produk iki wis disambungake kanggo kesehatan jantung. Pasinaon wis nuduhake cara sing diakoni folat sing cukup bisa mbantu nyuda risiko penyakit koroner lan stroke. Amarga tingkat folat sing kurang wis ana hubungane karo depresi, bisa uga ana peran ing regulasi swasana ati.

Umumé, prodhuk iki minangka suplemen fleksibel sing njupuk bagéyan dhasar ing pirang-pirang proses fisik. Kaluwihan kasebut kalebu ndhukung pangembangan lan kemajuan sing solid kanggo nambah kesejahteraan ibu lan janin sajrone meteng. Kanthi kaluwihan medis sing beda-beda, suplemen dhasar kudu dieling-eling kanggo rutinitas mangan sing apik utawa minangka tambahan.

Proses sintesis:

Proses canggih digunakake kanggo sintesis produk kita kanthi tliti. Diwiwiti karo bahan-bahan alami sing berkualitas, kita nggunakake strategi maju kanggo njamin immaculateness lan kekuatan asil pungkasan. Interaksi kasebut kalebu tanggapan senyawa sing tepat lan langkah dekontaminasi, tetep ing prinsip industri sing paling dhuwur.

Standar Kualitas:

Yihui setya ngirim produk kanthi kualitas paling apik. kita Vitamin B9 bubuk tundhuk karo standar kualitas sing ketat, ketemu utawa ngluwihi pathokan internasional. Kita bangga karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, supaya proses manufaktur kita selaras karo standar global sing paling dhuwur.

Bidang Aplikasi:

Produk iki nglacak aplikasi sing akeh ing macem-macem bisnis. Ing wilayah tamba, iku mbenakake kritis ing pangembangan gizi lan dandan sadurunge lair. Salajengipun, digunakake ing industri pangan lan ngombe kanggo nyonggo item lan nambah zat gizi. Bisnis restoratif uga nggabungake produk iki ing rencana perawatan kulit khusus amarga keuntungan kulit sing potensial.

Layanan OEM:

Yihui nawakake layanan OEM lengkap kanggo ngebaki syarat tartamtu. Kita ngerti macem-macem kabutuhan klien lan menehi solusi sing cocog, kalebu label pribadi lan formulasi khusus.

Hubungi kita:

Yihui stands minangka Produsèn bentenaken lan supplier saka Asam folat bubuk. Komitmen kanggo jaminan kualitas, kita netepi standar internasional sing ketat, nyekel sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Ing ringkesan, produk kita minangka bukti dedikasi Yihui kanggo keunggulan nyedhiyakake solusi kesehatan premium. Kita ngajak para panuku profesional lan dealer global kanggo nemu kualitas produk sing ora ana tandhingane.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi