L-arabinose bubuk

CAS No: 5328-37-0 (87-72-9)
Katon: Wêdakakêna kristal putih
Manis: setengah saka sukrosa
Rotasi: +100°~+104° (C=5, H2O, 24h)
Kelarutan: gampang larut ing banyu, rada larut ing alkohol, ora larut ing eter, metanol, lan aseton
Kemampuan Penyetor: 10000ton saben wulan
Spesifikasi: 99%
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake bubuk L-arabinose

We offer kualitas dhuwur L-arabinose bubuk, yaiku gula alami sing umume digunakake ing panganan lan libation assiduity minangka pemanis sing kurang kalori. Produk kita digawe saka sumber hiasan lan sampurna kanggo wong-wong sing looking for a volition gula sehat. uga bisa digunakake ing operasi warni padha minangka ornamental lan phrasings pharmaceutical. Kanthi komitmen kanggo nyedhiyakake produk sing murni lan aman, sampeyan bisa yakin manawa produk kita Arabinose pemanis punika kualitas paling dhuwur. hubungi kita saiki kanggo nggawe pesenan.


Apa L-arabinose?

Arabinose minangka jinis gula glutaraldehida kanthi rumus kimia C5H10O5. Ing alam, arang banget ana ing wangun monosakarida lan umume digabungake karo monosakarida liyane kanggo mbentuk heteropolisakarida ing glial, hemiselulosa, asam pektinat, polisakarida bakteri, lan glikosida tartamtu. Wis stabilitas dhuwur kanggo panas lan asam.

Arabinose, minangka pemanis sing kurang kalori, akeh ditemokake ing cangkang woh-wohan lan biji-bijian kasar. Nduweni efek nyandhet kecemplung sukrosa kanthi nyandhet tenaga sucrase ing usus sing mati; Kajaba iku, uga bisa nyandhet akumulasi lemak awak lan bisa digunakake kanggo mbantu lan nambani kondisi sing padha karo rotundity, hipertensi, lan hiperlipidemia. kadhaptar minangka kumulatif panganan kesehatan khusus kanggo ngatur gula getih ing Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan Jepang; American Medical Association nyathet minangka "suplemen nutrisi anti rotundity utawa obat sing ora dikarepake"; pungkasan, Departemen Kesehatan Cina resmi disetujoni L-arabinose minangka pangan sumber anyar ing 2008, mbuktekaken posisi penting ing lapangan gula fungsi.

produk-1-1

Informasi dhasar

Jeneng produk: L-Arabinosa (turunan tanduran, non-GMO)

Jeneng liya: L(+)-Arabinosc; L(+)-pektinosa; L(+)Pektingula; L(+) - Gula karet

CAS: 5328-37-0

MF:C5H10O5

MW: 150.13

EINECS: 226-214-6

Nomer MDL: MFCD00135866

Formula struktural:

produk-1-1

Assay: 99%

Asal: China

Aplikasi: Aditif Pangan

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

SPESIFIKASI

results

katon

Bubuk kristal jarum putih utawa meh putih, ora ana ambune, gampang larut ing banyu, ora ana impurities sing katon ing sesanti normal

Bubuk kristal jarum putih

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.21%

Awu sulfat

≤0.1%

0.03%

Rotasi optik spesifik[a]D20°

+102.0° ~+105.0°

103.2 °

Titik lebur

154.0 ℃ ~ 160.0 ℃

155.0 ℃ ~ 157.0 ℃

Klorida (Cl)

≤0.005%

conforms

Sulfat (SO4)

≤0.005%

conforms

pengujian kadar logam

99.0% ~ 102.0%

99.5%

Paket: 1kg/bag; 25kg; utawa miturut panjalukmu

Cara Panyimpenan: Simpen ing papan sing ditutup kanthi suhu sing sithik lan ora ana sinar srengenge langsung

Umur beting 24 sasi


fitur utama

Ing alam, L-arabinose bubuk arang banget ana ing wangun monosakarida lan umume digabungake karo monosakarida liyane kanggo mbentuk heteropolisakarida ing glial, hemiselulosa, asam pektinat, polisakarida bakteri, lan glikosida tartamtu. Wis stabilitas dhuwur kanggo panas lan asam.

Iki disedhiyakake sacara ekstensif ing woh-wohan lan kepompong gandum kasar. Wis ewonan dipangan dening makhluk sing mati. Mung eksplorasi ilmiah sing nyiyapake yen zat iki minangka gula fungsional sing penting kanggo mbantu "telu dhuwur lan siji super" (hipertensi, hiperglikemia, hiperlipidemia, diabetes, rotundity).


Fungsi fisiologis

Fungsi utama saka Arabinose pemanis ing pangan lan tamba iku loro. Originally, bisa nyandhet enzim sing nghidrolisis disaccharides, saéngga nyegah paningkatan gula getih sing disebabake dening input sukrosa (sing dipecah dadi glukosa lan fruktosa ing tumindak sucrase usus cilik lan diserep); disingkat minangka efek hipoglikemik nyandhet hidrolisis disakarida. Kapindho, amarga efek hambat ing hidrolase disakarida, sukrosa sing durung dipecah ing usus cilik dipecah dening mikroorganisme ing usus gedhe kanggo ngasilake asam organik sing akeh. Asam organik iki duweni efek nyegah ing conflation lemak ati. Kajaba iku, nyegah nyerep sukrosa ing usus cilik, saéngga nyuda produk lemak anyar ing awak. bisa digunakake ing kombinasi karo sukrosa utawa dikonsumsi piyambak.

Inhibisi metabolisme lan kecemplung

Fungsi fisiologis sing paling representatif yaiku mengaruhi sucrase ing usus cilik, saéngga nyegah nyerep sukrosa.

Nyegah gula getih lan lemak

L-arabinose, minangka gula sing kurang kalori, nyegah paningkatan gula getih sing disebabake dening input sukrosa, saéngga nyandhet rotunitas, nyegah lan ngobati kondisi sing ana hubungane karo hiperglikemia.

Nyegah konstipasi

Asil eksplorasi ing Jepang nuduhake yen wanita kanthi tendensi konstipasi sing nambahake 3% arabinose sukrosa ing minuman sing padha karo teh ireng kanggo konsumsi nonstop duwe peningkatan sing signifikan ing frekuensi gerakan usus saben minggu. Miturut uji coba sing ditindakake dening Sanwa StarchCo., Ltd., ngonsumsi sukrosa sing ditambah karo 5% arabinose bisa kanthi efektif ningkatake pertumbuhan Bifidobacterium. Iki minangka gula sing gampang diserap dening saluran pencernaan, lan bagean sing ora digunakake ing awak bisa diekskresi saka urin.

Ngaruhi komposisi otot cadaverous

Panaliten ing Jepang ing taun 2005 nuduhake barang Arabinose babagan pengeluaran energi lan komposisi serat otot kanthi menehi panganan tikus lemak diet sing ngemot 20% sukrosa (Grup C) lan diet sing ngemot 20% sukrosa kanthi 1.5 L-arabinosa (Grup A) kanggo 21 minggu. Bobot lan ukuran sel andhuk adiposa weteng ing tikus Grup C mundhak kanthi signifikan, dene bobot lan ukuran sel andhuk adiposa ing tikus Grup A dicegah sacara signifikan. kanthi signifikan nyegah paningkatan gula getih sawise 2 jam administrasi glukosa. Yen ditaksir nggunakake respiratory quotient, kemungkinan energi sing dikonsumsi dening lemak ing tikus Grup A mundhak 12.8%. Jumlah filamen tipe I ing otot rectus abdominis mundhak sacara signifikan. Kaya otot cadaverous liyane, rectus abdominis uga dumadi saka filamen otot tipe I lan tipe II. Asil kasebut nuduhake yen nduweni efek ngowahi komposisi filamen otot cadaverous, nyebabake pertumbuhan handuk adiposa weteng kanthi ngatur glikolisis dadi oksidasi glukosa. Owah-owahan ing tingkat serat otot bisa nambah diabetes jinis 2.

produk-937-315


Wilayah aplikasi

1) Pangan lan produk kesehatan panganan diabetes, panganan diet, panganan fungsi kesehatan, kumulatif sukrosa

2) tamba minangka kumulatif kanggo tradhisi lan obat-obatan sing ora dikarepake kanggo ngurangi bobot lan ngontrol gula getih, utawa minangka eksipien kanggo obat tradisional Cina;

3) Perantara becik kanggo nyampurake zat lan aroma;

4) Minangka penengah ing conflation medicine;

5) Konflasi organik, reagen kimia.


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp


Hubungi Yihui

minangka panyedhiya saka L-arabinose bubuk, Xi'an Yihui nduweni pengalaman produksi sing sugih lan kawruh teknis, produk berkualitas tinggi, kapasitas produksi sing fleksibel, lan layanan pelanggan sing berkualitas, sing bisa nyedhiyakake dhukungan lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

yen sampeyan butuh Arabinose pemanis , pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi