L-Arginine Hydrochloride

CAS: 1119-34-2
Penampilan: bubuk kristal putih
Standar: AJI92Merek: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa L-arginine hydrochloride?

L-arginine hidroklorida, senyawa korosif amino urgent, stands tenan ing footing kritis ing bisnis beda amarga saka aplikasi fleksibel. Digawe dening Yihui, panyedhiya terhormat lan ahli, barang iki digawe kanthi akurasi lan tetep ing norma-norma ing saindenging jagad.

Dipuntedahaken saka tembung Latin "Argentum," wigati perak, arginin punika semi-fundamental amino korosif. 1119-34-2 minangka jinis uyah saka arginin, nganyarke steadiness lan solvency. Senyawa iki nduweni peran penting ing campuran protein, dadi kunci kanggo macem-macem kemampuan fisiologis.


Informasi dhasar

Jeneng produk: L-Arginine hydrochloride

CAS: 1119-34-2

MF:C6H15ClN4O2

MW: 210.66

EINECS: 214-275-1

Nomer MDL: MFCD00064550

Kemurnian: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1119.webp

Parameter Spesifikasi

Arginine Hcl bubuk Parameter Spesifikasi

tes

watesan

Hasil tes

katon

Wêdakakêna kristal

Wêdakakêna kristal

Identifikasi (IR)

cocog karo spektrum referensi

salaras

pengujian kadar logam

98.5% ~ 101.5%

99.2%

Rotasi spesifik[a]D20

+21.4°~+23.6°

+ 22.3 °

Mundhut ing pangatusan

≤0.2%

0.15%

Turahan ing kontak

≤0.1%

0.08%

Sulfat (SO4)

≤0.03%

< 0.02%

Iron

≤0.003%

< 0.001%

Logam berat (Pb)

≤20ppm

<10 ppm

Kemurnian kromatografi

Najis individu

Total impurity

Miturut USP30 (Miturut TLC)

≤0.5%

≤2.0%

qualified

< 0.5%

< 2.0%

Klorida (Cl)

16.5% ~ 17.1%

16.53%

Asam amino liyane

Kromatografis

Ora bisa dideteksi

selaras

PH

4.7 kanggo 6.2

5.3

Kesimpulan: Lulus tes miturut Standar USP32.

Peran lan Fungsi 

L-Arginine Hydrochloride nuduhake tumpukan kapabilitas fisiologis, nggawe bagean penting ing bisnis beda. Iku, pisanan lan utomo, ngisi minangka cikal bakal persatuan saka oksida nitrat (NO), partikel pivotal kanggo vasodilation. Properti iki ndadekake dhasar kanggo kesejahteraan kardiovaskular, ningkatake aliran getih sing cocog lan nyuda hipertensi.

Kajaba iku, produk iki minangka bagean penting ing kombinasi protein, ndhukung pangembangan otot lan ndandani. Iki ndadekake mbenakake sing dikarepake ing suplemen rezeki olahraga, ndhukung pesaing lan penggemar kesehatan kanggo nggayuh tujuan pameran.

Produk iki digunakake ing formulasi farmasi kanggo penyakit kardiovaskular, disfungsi ereksi, lan penyembuhan tatu. Kapasitas kanggo nambah kemampuan tahan uga nambah gabung ing macem-macem suplemen kesejahteraan.

Proses Sintesis 

Kita bangga banget ing Yihui ing proses sintesis sing tliti, sing ngidini kita ngasilake L-Arginine Hydrochloride saka kualitas paling dhuwur bisa. Siklus kita diwiwiti kanthi mateng komponen unrefined sing dipilih kanthi susah payah, njamin sumber sing padhet lan mantep.

Sajrone nggawe, kita nggunakake progresi sanitasi kanggo mbusak polutan lan entuk jinis produk iki sing ora dicampur. Iki nggabungake siklus, umpamane, kristalisasi lan filtrasi, sing kasil ngilangi zat sing ora dikarepake, nggawa barang sing paling dhuwur.

Kanggo njamin immaculateness lan intensitas produk kita, kita langsung respon sintetik pas ing kahanan kontrol. Tanggapan kasebut kanthi teliti diamati kanggo nyepetake asil lan njaga kapercayan asil pungkasan. Klompok ahli ilmiah lan peneliti sing wis rampung kanthi cepet ngetutake konvensi sing dinormalisasi kanggo njamin tingkat nilai sing paling penting.

Kabeh liwat siklus kombinasi, kita fokus ing testing pepek kanggo mriksa immaculateness lan kekuatan produk kita. Kita nggunakake prosedur insightful sing maju, kayata kromatografi lan spektroskopi, kanggo ngevaluasi struktur lan sifat saben rumpun. Iki njamin yen item kita netepi pedoman sing abot sadurunge tekan ing klien kita.

Kajaba iku, kita ngarahake tes keamanan sing lengkap kanggo njamin produk kita dibebasake saka impurities utawa zat sing nglarani. Tes mikrobiologis lan langkah-langkah kontrol kualitas liyane ditindakake kanggo menehi ketenangan batin marang para klien.

Umumé, Yihui nggunakake proses campuran sing cepet kanggo nggawe produk iki. Saka mateng bahan alami nganti langkah dekontaminasi kristalisasi lan filtrasi, saben tahapan ditindakake kanthi temen-temen kanggo entuk barang sing ora rusak lan paling dhuwur. Kanthi tes lengkap kanggo immaculateness, intensitas, lan keamanan, kita mesthekake yen produk kita cocog karo pedoman regane sing paling penting.

Standar Standar 

Ketaatan sing ketat kanggo standar internasional nuduhake dedikasi Yihui kanggo kualitas. kita L Arginine HCL bubuk liwat testing pepek kanggo immaculateness, njamin iku meets utawa ngluwihi benchmarks industri. Sistem perakitan kasebut cocog karo konfirmasi ISO, Sah, Halal, lan GMP, njamin barang sing cocog karo pedoman kualitas sing paling dhuwur ing saindenging jagad.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri

Versatility saka Arginine Hcl bubuk nyebar ing macem-macem industri. Ing sektor panganan lan omben-omben, digunakake minangka penambah rasa lan suplemen nutrisi. Ing kosmetik, ditemokake aplikasi ing formulasi sing ningkatake kesehatan kulit. Kajaba iku, industri farmasi lan medis nggunakake properti kanggo ngembangake perawatan lan suplemen sing ngatasi masalah kesehatan tartamtu.

Hubungi Kita

Yihui ngadeg minangka ahli L-Arginine Hydrochloride Edo lan panyedhiya, fokus ing ngaturaken asil paling dhuwur nilai. Kita njamin para pelanggan produk sing berkualitas kanthi netepi standar lan sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Mangga ngirim pitakon lan pesenan menyang sales@yihuipharm.com.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi