L-Carnitine Fumarate Powder

Jeneng produk: L-Carnitine Fumarate
Jeneng Kimia: (R)-3-Carboxy-2-hydroxy-N,N,N-trimethylpropan-1-anium(E)-3-carboxyacrylate
CAS: 90471-79-7
MF: C11H19NO7
MW: 277.27
Paket: 25kg/drum
Asal: China Kapabilitas Pasokan: 15ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk L-Carnitine Fumarate?

L-Carnitine Fumarate bubuk minangka emulsi organik, rumus kimia yaiku C7H16NO3, bobot molekul 162.21 g / spook. Nomer CAS yaiku 90471-79-7. Iki minangka bubuk kristal putih.

L- Carnitine (fumarate) melu metabolisme lemak lan bisa nambah efektifitas aplikasi energi ing awak sing mati. Umume disedhiyakake ing panganan kewan, padha karo produk daging lan susu. L-Carnitine Fumarate cocok kanggo ngeterake asam adiposa ing jero mitokondria kanggo melu ing proses oksidasi beta, sing ningkatake metabolisme asam adiposa lan ngidini awak nggunakake lemak kanthi luwih efisien minangka sumber energi. L- Carnitine (fumarate) ditemokake dening ilmuwan Rusia Gimn Ratoff ing taun 1932. Dheweke ngisolasi zat saka ati daging sapi lan ngerteni manawa bisa nyebabake kesel lan lesu kanthi cepet ing makhluk eksperimen. Ratoff menehi jeneng zat iki "karnitin" lan nemtokake rumus strukture dadi cincin karboksimetilpiridin lan asam 3-hidroksipropionika. panganan lemah. Ing awak, bisa ngeterake asam adiposa menyang mitokondria kanggo oksidasi β, saéngga ningkatake metabolisme lemak. saiki, L- Carnitine fumarate digunakake sacara ekstensif ing tambahan nutrisi lan lapangan pharmaceutical.


Informasi dhasar

jeneng Product

L-Carnitine fumarate

jeneng kimia

(R)-3-Karboksi-2-hidroksi-N,N,N-trimetilpropan-1-amin (E)-3-karboksiakrilat

CAS

90471-79-7

Kode HS

2923900090

MF

C11H19NO7

MW

277.27

EINECS

291-749-4

Nomer MDL

MFC01631178

Kemurnian

99%

stabilitas

Stabil miturut kondisi panyimpenan.

kelarutan

Banyu (Sparingly, Sonicated)

aplikasi

Kelas obat utawa kelas panganan

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

Suhu kamar.

Rumus struktur

90471.webp                


standar kualitas

item

Keterangan

cara

Priksa Asil


identifikasi

Sesuai karo IR

spektrum serapan standar


IR


Ngganti

katon

Kristal putih utawa

Putih Kristal Powder

visual

Kristal Putih

powder

rotasi tartamtu

-16.5~-18.5°

USP

-17.2 °

PH

3.0 ~ 4.0

USP

3.7

Mundhut ing pangatusan

≤0.50%

USP

0.15%

Turahan ing kontak

≤0.50%

USP

0.07%

Heavy metal

≤10ppm

USP

<10ppm

Arsenik (As)

≤1ppm

USP

<1ppm

Timbal (Pb)

≤3ppm

USP

<3ppm

Kadmium (Cd)

≤1ppm

USP

<1ppm

Merkuri (Hg)

≤0.1ppm

USP

<0.1ppm

PR

≤1000Cfu/g

USP

<10Cfu/g

Ragi & Mold

≤100Cfu/g

USP

<10Cfu/g

E.Coli

Negative

USP

Negative

Salmonella

Negative

USP

Negative

L-Carnitine

58.5 ± 2.0%

Titrasi

58.5%

Asam fumarat

41.5 ± 2.0%

Titrasi

41.7%

Akeh Kapadhetan

0.2-0.7 g / ml

fisik

Ngganti

Kapadhetan tapped

0.3-0.8 g / ml

fisik

Ngganti

Kesimpulan:

Selaras karo Standar In-house


Fungsi & Aplikasi:

L-Carnitine Fumarate bubuk minangka suplemen nutrisi, sing bisa ningkatake metabolisme awak lan kapasitas olahraga. Operasi kasebut ing ngisor iki

Mbantu nyuda lemak bisa ningkatake metabolisme lemak, lan nambah tingkat oksidasi lemak, saengga mbantu nyuda lemak.

Ngapikake kinerja olahraga bisa nambah aplikasi saka asam adipose internal ing awak, ameliorate pasukan oksigen, nyuda lemes, lan mulane ameliorate kinerja olahraga lan abidance.

Ngapikake diabetes bisa nambah kahanan metabolisme, ngontrol gula getih, lan nyuda resistensi insulin nganti sawetara kasus diabetes.

Anti-aging L Carnitine Fumarate nduweni efek antioksidan tartamtu, bisa nyuda karusakan saka revolusioner gratis kanggo sel, lan mbantu nundha proses penuaan.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional L-Carnitine fumarate bubuk pabrikan diprodhuksi, wis kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur, efisien, lan bahan baku tamba dipercaya. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk L-Carnitine Fumarate, 90471-79-7, L-Carnitine Fumarate, L Carnitine Fumarate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi