L-Glutathione Reduced Powder

Nama produk: L-Glutathione
CAS No .: 70-18-8
MOQ: 1 kg
Assay: 98.0% ~ 101.0%
Standar: JP, EP, USP, Enterprise Standard (Nutraceutical Grade)
Packing: 5KGS/DRUM, 10KGS/DRUM, 25KGS/DRUM
Kemampuan Penyetor: 5000Kg saben wulan
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk L-Glutathione Reduced?

L-Glutathione Reduced powder minangka emulsi tripeptida sing cocog karo asam glutamat, sistein, lan glisin. Iki minangka antioksidan tiol bobot molekul rendah sing paling penting ing sel mamalia. Iki ditemokake ing taun 1921, lan struktur kimia ditemtokake ing taun 1930. Dr. Elmer Mindell, ahli nutrisi lan kesehatan sing misuwur ing Amerika Serikat, duweni glutathione minangka asam amino anti-tuwa sing didhukung triadic lan uga diarani minangka antioksidan utama alam. Katon minangka tempelan kristal elongated transparan tanpa warna lan bisa dijawab ing banyu, alkohol encer, amonia cair, lan dimetilformamida, nanging ora bisa ditindakake ing etanol, eter, lan aseton. Ing wangun padhet, iku stabil, nanging asil tanpa banyu bisa dioksidasi dadi glutathione teroksidasi ing ngarsane udhara. 

L- Glutathione Reduced disedhiyakake sacara ekstensif ing insentif chuck, asal gandum, ati kewan, getih funk, getih gormandizer, tomat, nanas, lan timun, kanthi kahanan sing paling dhuwur ing asal gandum lan ati kewan, tekan 100- 1000mg / 100g . Nduweni fungsi sing padha karo antioksidan, scavenging radikal bebas, detoksifikasi, perbaikan sing rawan, tundha tuwa, barang antikanker, lan perlindungan marang karusakan radiasi. Uga mbantu sel getih putih mateni bakteri, nyegah oksidasi vitamin C lan E, lan nyegah konformasi stroke lan katarak. uga, L-glutathione nduweni kemampuan kanggo ikatan karo karsinogen lan ora kalebu liwat cipratan. 

Ati minangka organ detoksifikasi sing paling penting ing awak sing mati, lan glutathione (GSH) sing akeh banget ing njero nduweni peran pertahanan ing conflation ati, detoksifikasi, lan inaktivasi estrogen. Iki minangka antioksidan utama kanggo netralake karusakan radikal bebas, sing dadi faktor penuaan lan kahanan. Nalika ati rusak, kaya ing kahanan ati sing warni, awak ngonsumsi jumlah GSH sing akeh kanggo nulungi ati sing tatu ing bentuk nada lan detoksifikasi, sing nyebabake nyuda kahanan glutathione ing awak. Ing kasus sing padha, luwih becik njupuk obat kaya glutathione kanggo grease bentuk nada ati sing rusak. Dadi, obat-obatan kaya glutathione cocok kanggo kahanan ati sing padha karo hepatitis virus (padha karo hepatitis A lan B), keluhan ati alkohol, keluhan ati sing yakin obat, lan ati adipose. Dheweke minangka obat hepatoprotektif sing apik kanggo kasus penyakit ati.

Informasi dhasar

Jeneng produk: L-Glutathione Reduced

CAS:70-18-8

MF: C10H17N3O6S

MW: 307.32

EINECS: 200-725-4

Titik lebur: 192-195 °C (des.) (lit.)

suhu temporer 2-8 ° C

Penampilan: bubuk kristal putih

Digunakake: Digunakake ing Farmasi, Nutraceutical, Panganan fungsional Kesehatan, Suplemen diet, produk Pemutih Kulit, Kosmetik dll.

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Formula struktural:

70.webp

standar kualitas

Standar inspeksi

Kelas Nutraceutical Standar Perusahaan

Item Tes

Keterangan

Result

Description

A bubuk kristal putih

A bubuk kristal putih

Identifikasi IR

Padha karo Spektrum Referensi

Tundhuk

Rotasi Optik

-15.5° ~ -17.5°

-16.3 °

Clearness lan werna saka solusi

Bening lan ora ana warna

Bening lan ora ana warna

Metals heavy

Ora luwih saka 10ppm

Tundhuk

arsenik

Ora luwih saka 1ppm

Tundhuk

Sulfat

Ora luwih saka 300ppm

Tundhuk

Amonium

Ora luwih saka 200ppm

Tundhuk

Iron

Ora luwih saka 10ppm

Tundhuk

Kadmium

Ora luwih saka 1ppm

Tundhuk

Lead

Ora luwih saka 3ppm

Tundhuk

Mercury

Ora luwih saka 0.1ppm

Tundhuk

Zat sing gegandhengan

Total

Ora luwih saka 2.0%

0.9%

GSSG

Ora luwih saka 1.5%

0.3%

Mundhut ing Pangatusan

Ora luwih saka 0.5%

0.2%

Tetep ing Ikatan

Ora luwih saka 0.1%

0.04%

pengujian kadar logam

98.0% kanggo 101.0%

99.0%




Mikrobiologi

Cacahing piring total

≤1000cfu / g

Tundhuk

Jumlah ragi lan jamur

≤100cfu / g

Tundhuk

Total wangun coli

≤100cfu / g

Tundhuk

E. coli

Ora ana / 10g

Tundhuk

S. aureus

Ora ana / 10g

Tundhuk

Salmonella

Ora ana / 10g

Tundhuk

kesimpulan

Standar Perusahaan


aplikasi

L-Glutathione Reduced powder minangka zat penting ing sel. Iku kasusun saka asam glutamat, sistein, lan glisin, lan ngandhut klompok sulfhydryl. Iki nduweni peran penting kanggo njaga fungsi alami seluler lan nduweni fungsi biokimia sing warni. Iku melu ing siklus asam trikarboksilat lan metabolisme karbohidrat. Tumindak minangka koenzim kanggo gliserol aldehida fosfat dehidrogenase lan phosphogluconate dehydrogenase, cranking macem-macem enzim lan mromosiaken metabolisme karbohidrat, lemak, lan protein, saéngga mengaruhi proses metabolisme seluler. Kanthi ngiket karo revolusioner bebas lan gugus elektrofilik ing awak liwat gugus sulfhidril, GSH diowahi dadi zat asam sing dimetabolisme kanthi lancar, nyepetake ekskresi revolusioner bebas lan njaga sel saka karusakan. Bisa nyuda racun saka kemoterapi lan radioterapi lan nutupi tubulus ginjel saka cisplatin- yakin karusakan. GSH bisa ngiket hepatotoxin lan nutupi conflation ati, detoksifikasi, lan inaktivasi hormon, mromosiaken metabolisme asam corrosiveness, easing kecemplung lemak lan vitamins tanggung jawab lemak ing saluran pencernaan. Cocog kanggo ngilangi barang beracun saka kemoterapi lan radioterapi, utamane ing bolus dhuwur. Uga bisa digunakake kanggo nambani kondisi hypoxic warni padha anemia akut, pola torture ambegan akut, sepsis, lan kahanan ati disebabake infèksi virus, toksin obat, etanol, utawa racun kimia liyane. uga, glutathione suda bisa digunakake minangka obat adjuvant kanggo organophosphorus, amino, utawa nitroaromatic peracunan emulsion. Uga duwe barang remedial babagan cedera akut sing diyakini obat, uremia, komplikasi diabetes, lan neuropati.

Agen detoksifikasi

L-Glutathione Ngurangi nduweni efek detoksifikasi broaddiapason. Bisa ikatan karo komposit beracun sing mlebu ing awak, padha karo acrylonitrile, fluoride, karbon monoksida, ion esensi abot, utawa zat karsinogenik, lan ningkatake ekskresi saka awak. Bisa digunakake kanggo perawatan keracunan sing disebabake dening zat sing diarani.

Agen anti-alergi.

Nduweni efek anti alergi lan bisa nambani alergi sing disebabake ora seimbang karo asetilkolin lan kolinesterase ing awak manungsa.

Proteksi ati

nduweni fungsi kanggo njaga ati lan nyegah konformasi ati adipose. Bisa digunakake ora mung minangka agen hepatoprotektif nanging uga minangka kumulatif feed, kanthi barang hepatoprotective ing iwak lan sapi. Ing monokultur lan peternakan kewan, kahanan sing rame lan pakan sing lara asring nyebabake disfungsi ati ing iwak lan sapi perah. Penambahan glutathione bisa ningkatake fungsi ati.

Glutathione nyuda

Ing proses konjugasi glutathione, glutathione gabung karo bahan kimia eksogen utawa metabolit kasebut liwat katalisis glutathione-S-transferase, saéngga nyuda racun lan nambah oposisi. Iki minangka jalur detoksifikasi penting ing metamorfosis alam. Nalika obat kimia eksogen sing cocog kanggo respon iki dhuwur, bisa nyuda glutathione lan mengaruhi akromatisme metabolik, ing ngendi kuantum konjugasi ora mundhak maneh kanthi nambah obat kimia eksogen. Akibaté, racun kimia eksogen sing cocog mundhak sacara signifikan, lan angin nanggepi obat kasebut dadi beda banget karo bolus sing kurang, kinetika non-linear. Pengurangan glutathione bisa ditindakake ora mung nalika obat kimia eksogen tartamtu ora bisa ditindakake nanging uga amarga kompetisi saka bahan kimia eksogen liyane kanggo proses konjugasi, utawa amarga kekurangan nutrisi utawa karusakan handuk sing nyebabake nyuda gaya glutathione. Pengurangan glutathione saka samubarang kondisi kasebut bisa nyebabake barang beracun ing bolus sing bisa ditoleransi.

Glutathione nyuda

Ing proses konjugasi glutathione, glutathione gabung karo bahan kimia eksogen utawa metabolit kasebut liwat katalisis glutathione-S-transferase, saéngga nyuda racun lan nambah oposisi. Iki minangka jalur detoksifikasi penting ing metamorfosis alam. Nalika obat kimia eksogen sing cocog kanggo respon iki dhuwur, bisa nyuda glutathione lan mengaruhi akromatisme metabolik, ing ngendi kuantum konjugasi ora mundhak maneh kanthi nambah obat kimia eksogen. Akibaté, racun kimia eksogen sing cocog mundhak sacara signifikan, lan angin nanggepi obat kasebut dadi beda banget karo bolus sing kurang, kinetika non-linear. Pengurangan glutathione bisa ditindakake ora mung nalika obat kimia eksogen tartamtu ora bisa ditindakake nanging uga amarga kompetisi saka bahan kimia eksogen liyane kanggo proses konjugasi, utawa amarga kekurangan nutrisi utawa karusakan handuk sing nyebabake nyuda gaya glutathione. Pengurangan glutathione saka samubarang kondisi kasebut bisa nyebabake barang beracun ing bolus sing bisa ditoleransi.

Antioksidan

Akeh reaksi biokimia ing awak manungsa minangka reaksi katalis enzim, lan umume enzim kasebut duwe gugus tiol minangka gugus aktif. Kahanan klompok thiol nemtokake aktivasi lan inhibisi aktivitas enzim. Glutathione minangka aktivator alami enzim kasebut ing sel. Klompok thiol bisa nyuda H2O2, sing diasilake sajrone metabolisme sel, dadi H2O, saéngga ngilangi radikal bebas ing awak. Radikal bebas bisa ngrusak membran sel, ningkatake penuaan, lan nyebabake tumor utawa arteriosklerosis. Glutathione duweni efek antioksidan ing sel manungsa lan bisa nambah kapasitas antioksidan kulit, menehi tampilan sumringah. Penuaan, infeksi, racun, racun eksogen, stres oksidatif, lan serangan dening senyawa elektrofilik kabeh bisa nurunake tingkat GSH ing sitoplasma sel manungsa. Fenomena iki kedadeyan ing tahap awal apoptosis lan bisa diamati sajrone proses degradasi ing tahap awal apoptosis. Mula, ngukur tingkat glutathione bisa digunakake kanggo ndeteksi lan nemtokake apoptosis ing tahap awal. Glutathione nduweni fungsi ngilangi lipid oksidatif lan nduweni efek oksidasi anti-lipid. Uga bisa nyegah dekomposisi nukleotida umami (inosin monofosfat, guanosin monofosfat) ing panganan kayata kue iwak, sosis, kecap, lan sapiturute, lan njaga rasa umami.


Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional L-Glutathione Reduced powder Dikurangi saka pabrikan 70-18-8, kita duwe teknologi canggih, kauntungan skala, kualitas paling apik, pengalaman produksi sing sugih, lan layanan sing apik. Kaluwihan kasebut bakal nggawe L-Glutathione kita katon ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu L-Glutathione Reduced, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: L-Glutathione Reduced powder, 70-18-8, L-Glutathione Reduced, Supplier, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi