L-Histidin Base

CAS: 71-00-1
Penampilan: bubuk kristal putih
Standar: USP; AJI92Brand: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa L-Histidine Base?

L-Histidin Base minangka amino korosif penting sing nduwe peran penting ing siklus fisiologis sing beda ing awak manungsa. Senyawa dhasar iki minangka dhasar ing campuran protein, kimia, lan sinapsis. Ing Yihui, kita nandur modal kanthi sepenuh ati dadi produser ahli lan panyedhiya produk sing apik, ngurusi syarat para pembeli ahli lan vendor ing saindenging jagad.

Wêdakakêna dikenal minangka L-Histidin Base kristal lan nduweni rumus molekul C6H9N3O2. Iki minangka amino korosif sing biasane kedadeyan lan minangka salah siji saka rong puluh asam amino sing mbentuk blok struktur protein ing awak. Prodhuk kita digawe kanthi ati-ati kanggo marem pedoman paling apik, njamin kabecikan lan daya uripe.


Informasi dhasar

Jeneng produk: L-histidine

CAS: 71-00-1

MF:C6H9N3O2

MW: 155.15

EINECS: 200-745-3

Nomer MDL: MFCD00064315

Kemurnian: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

71.webp

Spesifikasi lan Parameter


item

specifications

Asil Tes

katon

Kristal putih utawa bubuk kristal

Kristal putih utawa bubuk kristal

Assay,% min

98.5~ 101.5

99.5

PH

7.0~ 8.5

7.4

rotasi tartamtu

+12.6°~+14.0°

+ 12.9 °

Mundhut ing pangatusan,% maks

0.2

0. 11

Sisa ing ignition,% maks

0.4

0.04

Klorida (minangka Cl),% maks

0.05

<0.05

Sulfat(SO4),%(minangka SO4) maks

0.03

<0.03

Besi (minangka Fe),% maks

0.003

<0.003

Logam berat (minangka Pb),% maks

0.0015

<0.0015

Kesimpulan: produk kasebut cocog karo standar USP36


Komposisi Kimia

unsurKomposisi Persentase
Karbon (C)40.28%
Hidrogen (H)5.04%
Nitrogen (N)23.52%
Oksigen (O)31.16%

Peran lan Fungsi 

L-Histidin Base nganggep minangka bagean penting ing macem-macem kapabilitas fisiologis amarga kontribusi ing pangembangan reseptor, sinaps sing signifikan. Reseptor ngontrol siklus sing beda-beda ing awak, kayata emisi korosif lambung, reaksi tahan, lan respon sing ora becik. Minangka cikal bakal reseptor, produk iki ngisi minangka bagéyan kritis ing tetep munggah karo kapabilitas dhasar iki.

Salajengipun, 71-00-1 dadi minangka blok struktur kanggo union carnosine, sawijining dipeptida sing dikenal kanthi sifat penguatan sel. Carnosine nduwe peran penting kanggo ningkatake kesejahteraan lan umur sel kanthi nglindhungi sel saka tekanan oksidatif lan cilaka sing ditimbulake dening revolusioner bebas. Anane produk iki njamin stockpile cukup saka dipeptida sing signifikan iki, ndhukung kamakmuran umume.

tambahan, l-Histidin bubuk dhasar perlu kanggo sintesis hemoglobin, protein sing nggawa oksigen ing saindhenging getih. Kanggo njaga oksigenasi lan fungsi seluler sing tepat, hemoglobin ngiket oksigen ing paru-paru lan ngeterake menyang jaringan awak. Kanthi mbantu nggabungake hemoglobin, produk iki nambah transportasi oksigen sing produktif, ndhukung proses fisik sing becik.

Ing Yihui Drugs, kita fokus ing kualitas lan kabecikan produk kita. Liwat proses fabrikasi sing canggih lan langkah-langkah kontrol kualitas sing lengkap, kita njamin yen barang kita tundhuk karo pedoman sing paling penting. Kewajiban kita kanggo keagungan mesthekake yen klien entuk sumber sing bisa dipercaya lan bisa dipercaya saka produk iki kanggo kabutuhan tartamtu.

Ing sinopsis, produk iki minangka kunci kanggo pangembangan reseptor, sing ngarahake kemampuan fisiologis sing beda ing awak. Iki uga ngisi minangka cikal bakal carnosine, dipeptida penguat sel sing ningkatake kesejahteraan lan umur sel. Kajaba iku, produk iki nuntun ing campuran hemoglobin, ndhukung transportasi oksigen sing efektif ing getih. Obat Yihui dikhususake kanggo menehi produk gedhe sing nambah kesejahteraan umum lan proses fisik sing cocog.

Proses Sintesis

Kita l-Histidin bubuk dhasar diprodhuksi liwat proses sintesis tliti. Bahan mentahan sing bermutu tundhuk kahanan sing dikontrol, njamin paramèter reaksi sing optimal. Proses kasebut kalebu kontrol suhu sing tepat lan langkah-langkah pemurnian kanggo ngasilake produk kanthi kemurnian sing luar biasa.

Standar Standar 

Yihui njaga standar kualitas sing ketat ing produksi produk iki. Komitmen kita kanggo keunggulan digarisake kanthi netepi sertifikasi internasional, kalebu ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Sertifikasi kasebut mbuktekake manawa produk kasebut tundhuk karo pathokan kualitas global sing paling dhuwur.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Produk iki nemokake macem-macem aplikasi ing industri. Ing sektor farmasi, iku integral kanggo formulasi obat sing ngarahake alergi, kelainan lambung, lan kondisi neurologis. Kajaba iku, industri panganan lan kosmetik nggunakake sifat antioksidan kanggo nambah produk.

Hubungi Kita

Yihui minangka mitra sing bisa dipercaya sing wis darmabakti kanggo nyedhiyakake L-Histidin Base saka kualitas unmatched. Ketaatan kita marang prinsip lan penegasan global njamin manawa barang kasebut cocog lan uga ngluwihi asumsi para klien. Mangga hubungi kita ing sales@yihuipharm.com karo pitakonan utawa pesenan.

Ing rundown, produk Yihui stands minangka demo saka prasetya kita kanggo kualitas, arep karo kaputusan disenengi kanggo ngerti ahli ing pasar donya.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi