L-leucine bubuk

CAS: 61-90-5
Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
Standar: USP; AJI92Brand: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk L-Leucine?

Premium Yihui L-leucine bubuk stands metu minangka cornerstone tambahan nutrisi amarga saka Manufaktur tliti. korosif amino dhasar iki, nduweni papan karo kulawarga asam amino rantai sing ditambahi (BCAAs), nduweni peran penting kanggo ningkatake kombinasi protein otot lan ndhukung kesejahteraan umum.


Informasi dhasar

Jeneng produk: L-Leucine

CAS: 61-90-5

MF:C6H9N3O2

MW: 155.15

EINECS: 200-745-3

Nomer MDL: MFCD00064315

Kemurnian: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

61.webp

Parameter spesifikasi:


tes

watesan

Hasil tes

Description

Kristal putih utawa bubuk kristal

selaras

identifikasi

Spektrum sampel kasebut nuduhake puncak lan lembah sing padha karo standar lab

selaras

Rotasi spesifik[a]D25

+14.9°~ +17.3°

+ 15.3 °

PH

5.5 kanggo 7.0

6.0

mundhut ing pangatusan

≤0.2%

0.10%

residu ing ignition

≤0.4%

0.10%

klorida

≤0.05%

< 0.02%

Sulfat

≤0.03%

< 0.02%

Iron

≤0.003%

< 0.001%

logam berat

≤15ppm

<10 ppm

Kemurnian kromatografi

Najis individu

Total impurity

Miturut USP30 (Miturut TLC)

≤0.5%

≤0.2%

qualified

< 0.5%

< 0.2%

Kotoran molah malih organik

Meet syarat

selaras

pengujian kadar logam

98.5% ~ 101.5%

99.4%

Kesimpulan: Lulus tes miturut Standar USP32.


Komposisi Kimia:

komposisipersentasi
L-Leucine≥ 98%
BCAA liyane≤ 2%
KotorOra bisa dideteksi

Efek lan Fungsi:

L-leucine bubuk, dhasar ing dandan otot, invigorates campuran protein, ndhukung pembangunan lan ndandani jaringan otot. Pesaing lan penggemar kesehatan ngurmati tugase kanggo nyegah karusakan otot sajrone tugas proaktif sing luar biasa, nambah ketekunan, lan nyepetake pemulihan sawise latihan.

Kajaba iku, L-Leucine ndhukung nggawe katalis, bahan kimia, lan peptida dhasar, nambah kesejahteraan metabolik umume. Pentinge kanggo njaga kesejahteraan holistik luwih dikuatake kanthi efek positif ing penyembuhan tatu lan regulasi gula getih.

Proses sintesis:

Nggunakake proses nglereni-pinggiran, kita L-leucine bubuk disintesis kanthi tliti kanggo njamin kemurnian lan potensi sing luar biasa. Kita miwiti karo bahan mentah premium sing wis dipilih kanthi ati-ati lan dikenal kanthi akeh leucine. Bahan-bahan alami iki ngalami kemajuan tartamtu, kalebu mateng lan ekstraksi, kanggo mbusak jinis L-Leucine sing paling sampurna.

Sajrone interaksi pematangan, jinis mikroorganisme eksplisit digunakake kanggo ngirim L-Leucine liwat siklus organik normal. Cara tuwa iki njamin yen kita 61-90-5 dijupuk saka praktis lan ora mbebayani kanggo sumber ekosistem. Iki uga nganggep prentah sing tepat sajrone siklus nggawe, nggawa barang sing bisa ditebak lan padhet.

Cara pemurnian lanjut digunakake kanggo luwih nyaring L-Leucine sawise rampung proses fermentasi. Liwat campuran filtrasi, kristalisasi, lan kromatografi, kontaminasi lan efek samping sing ora dikarepake diilangi, nglirwakake resik sing luar biasa. 61-90-5.

Konsekuensi saka proses campuran sing cepet yaiku produk sing cocog karo pedoman angel sing ditetepake dening Yihui Drugs. Kewajiban kita kanggo kualitas nuduhake manawa sampeyan bisa ngandelake kekuwatan lan kekuwatan barang kita. Saben rumpun ngliwati tes lengkap kanggo njamin yen cocog karo model sing wis ditemtokake kanggo bioavailability, viabilitas, lan keamanan.

L-Leucine minangka asam amino rantai cabang sing penting kanggo sintesis protein, pertumbuhan otot, lan ndandani. Iki penting banget kanggo para pesaing lan wong-wong sing melu kerja nyata sing luar biasa. Kanthi produk kita, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan entuk barang kelas paling dhuwur sing ndhukung tujuan pameran lan pemulihan.

Ing Narkoba Yihui, kita fokus ing kualitas lan kecukupan barang kita. Kanthi nggunakake metode kombinasi paling canggih lan netepi langkah-langkah kontrol kualitas sing abot, kita njamin yen produk kita ngasilake asil sing cocog. Yihui minangka taruhan paling apik kanggo suplemen L-leucine sing berkualitas tinggi sing murni lan kuat.

Standar Kualitas:

Yihui nandur modal akeh ing kewajiban kanggo kualitas. Produk kita tetep karo pedoman ing saindenging jagad, lan kantor nggawe kita wis dikonfirmasi karo sertifikat ISO, Asli, Halal, lan GMP. Langkah-langkah kontrol kualitas sing lengkap ditindakake ing saben fase nggawe, njamin barang sing cocog lan ngluwihi asumsi industri.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Fleksibilitas produk iki ngluwihi aplikasi ing macem-macem industri. Ing sektor pharmaceutical, iku dadi bahan utama ing formulasi mromosiaken kesehatan otot lan Recovery. Ing industri panganan lan omben-omben, nambah suplemen nutrisi lan minuman fungsional. Industri kosmetik nduwe peran ing formulasi perawatan kulit, negesake potensial kanggo promosi sintesis kolagen lan vitalitas kulit.

Layanan OEM:

Yihui ngembangake keahliane lan menehi solusi khusus kanggo nyukupi syarat tartamtu liwat layanan OEM. Priksa manawa item sampeyan macet ing pasar kanthi nggarap kita kanggo ngembangake rincian individu, bundling, lan menehi tandha.

Hubungi kita:

Yihui, Produsèn profesional kesuwur lan supplier saka L-leucine bubuk, ndhukung standar paling dhuwur ing produksi. Ketaatan kita marang sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske komitmen kita kanggo kualitas. Kanggo pitakon lan tuku produk premium, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk Yihui minangka bukti keunggulan ing kualitas, khasiat, lan inovasi, dadi pilihan sing disenengi kanggo para profesional ing pasar global. Tingkatkan produk sampeyan nganggo produk Yihui - lambang kemurnian lan kinerja.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi