bubuk L-Theanine

CAS: 3081-61-6
Penampilan: Putih utawa meh putih, bubuk kristal
Standar: JPBrand: YIHUI
Packing: 25 kg
Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk L-Theanine?

bubuk L-Theanine, disampaikan dening Yihui, minangka suplemen kelas kapisan sing misuwur amarga keuntungan sing umume diarepake lan bisa adaptasi. Entuk saka godhong teh premium, wêdakakêna iki dibusak kanthi ati-ati kanggo menehi jenis murni lan kuwat saka L-Theanine. L-Theanine, sawijining korosif amino sing umume dilacak ing tèh ijo, misuwur amarga sifat-sifat sing luar biasa mbantu wong sing santai tanpa nggawe lesu.


Informasi dhasar

Nama Produk: L-theanine

CAS: 3081-61-6

MF:C7H14N2O3

MW: 174.2

EINECS: 221-379-0

Nomer MDL: MFCD00059653

Kemurnian: 99%

Paket: 1kg; 25 kg

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

3081.webp

Spesifikasi lan Parameter

Iki minangka tabel rinci sing nuduhake spesifikasi lan paramèter Yihui bubuk L-Theanine:

item

specifications

results

test Cara

katon

Kristal putih utawa
  bubuk kristal.

conforms

visual

Titik lebur

202.0 ~ 215.0 ℃

210.8 ~ 211.5 ℃

TES AJI 36

Rotasi spesifik [α]D20

+ 7.5 ° ~ + 8.5 °

+ 8.1 °

TES AJI 1

Klorida (Cl)

≤0.02%

TES AJI 3

Logam berat (Pb)

≤10ppm

<10ppm

TES AJI 7

PH

5.0 ~ 6.0

5.6

TES AJI 33

Moisture

≤2.0%

0.48%

TES AJI 12

Turahan ing kontak

≤0.2%

0.09%

TES AJI 13

pengujian kadar logam

98.0 ~ 102.0%

99.1%

Titrasi

Cacahing piring total

≤1000cfu / g

<1000cfu / g

GB4789.2-2016

Ragi & Mold

≤100cfu / g

<100cfu / g

GB4789.15-2016

E. Coli

Negative

conforms

GB4789.38-2012

Salmonella

Negative

conforms

GB4789.4-2016

Kesimpulan: Batch Iki Selaras karo Standar Internal Enterprise.

Komposisi Kimia

Jelajahi komposisi Yihui bubuk L-Theanine ing tabel informatif iki:

Komponen KimiaIsi Persentase
L-loro ca Theanine≥ 98%
Asam Amino liyane≤ 1.0%
Moisture≤ 1.0%

Efek lan Fungsi 

Yihui kang 3081-61-6 diakoni amarga klompok pengaruh lan karya sing akeh. Minangka relaxant karakteristik, nambah rasa tenang lan konsentrasi, nggawe ekspansi sing signifikan kanggo jadwal kesejahteraan sing beda. Kapasitas kanggo nyabrang alangan getih-cerebrum nambah kemampuan mental sing luwih apik, nambah pertimbangan lan kesiapan.

Kajaba iku, L-Theanine dikenal kanthi sifat nyuda tekanan, nulungi wong sing ora bisa ngatasi rasa ora nyaman tanpa efek sing nyenengake sing asring disambungake karo suplemen sing ora nyenengake. Pemanfaatan standar uga bisa njaga kualitas istirahat sing luwih apik, ngupayakake keputusan sing fleksibel kanggo wong sing golek kamakmuran lengkap.

Proses Sintesis 

Siklus campuran saka Yihui L-Theanine bubuk akeh diterangake dening maju fastidious sing fokus ing immaculateness lan cekap. Diwiwiti kanthi tekad ati-ati saka godhong tèh, sing dikenal kanthi kandungan L-Theanine sing dhuwur. Godhong tèh iki dipikolehi saka panyedhiya terhormat sing netepi prinsip kualitas sing abot.

Nalika godhong teh entuk, proses ekstraksi tartamtu digunakake kanggo ngisolasi L-Theanine saka macem-macem bagean. Siklus ekstraksi iki nggunakake strategi maju, contone, ekstraksi sing bisa dibubarake utawa panyulingan uap kanggo njamin pangopènan L-Theanine sing paling ekstrim nalika mbatesi anané polusi. Yihui Drugs nempatno pinunjul luar biasa ing tetep munggah karo kejujuran saka korosif amino ing sawetoro wektu.

Sawise ekstraksi kasebut, L-Theanine sing dipikolehi ngliwati gerakan pembersihan tambahan kanggo nambah kabecikan lan ngilangi polusi sing berlebihan. Kanggo entuk kemurnian sing dhuwur, cara kayata filtrasi, kristalisasi, lan kromatografi digunakake. Kantor kelas Yihui sing paling apik lan inovasi canggih nguatake komando sing tepat babagan sistem reresik, nggawa asil pungkasan kanthi tingkat immaculateness ngluwihi 100%.

Ing Obat Yihui, langkah-langkah kontrol kualitas ditindakake ing saben fase interaksi kombinasi. Ing bubuk L Theanine murni wis ngalami tes sing ketat kanggo njamin supaya bisa nyukupi standar kemurnian, potency, lan safety sing paling dhuwur. Saben bunch ngliwati pemeriksaan lengkap, kalebu tes kanggo logam bobot, pewarnaan mikroba, lan kontaminasi sing beda-beda, kanggo njamin kualitas barang lan konsistensi karo aturan administratif.

Konsekuensi saka proses kombinasi sing ati-ati Yihui minangka produk kelas unggul sing bisa diandelake kanggo kabecikan lan daya tahan. L-Theanine minangka amino korosif sing biasane ditemokake ing godhong teh lan dikenal kanthi sifat maju lan bantuan mental. Kanthi produk Yihui, sampeyan bisa yakin babagan kualitas lan kemampuane kanggo mbantu kesejahteraan umum.

Yihui Pharmaceuticals minangka pemasok sing bisa dipercaya kanggo produk iki kanthi kualitas unggul sing cocog utawa ngluwihi standar industri kanggo kemurnian lan khasiat.

Standar Standar 

Ing Yihui, kualitas paling penting. kita bubuk L Theanine murni tundhuk karo standar internasional sing ketat. Tes sing ketat ditindakake ing saben tahapan produksi kanggo njamin kemurnian, safety, lan efektifitas. Nganggo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, Yihui mesthekake yen saben batch memenuhi standar industri sing paling dhuwur.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri 

Produk Yihui nemokake aplikasi serbaguna ing industri. Ing sektor farmasi, digabungake menyang formulasi sing ningkatake kesejahteraan mental. Industri panganan lan omben-omben ngajeni sifat-sifat menenangkan alami, dadi bahan sing digoleki. Kajaba iku, L-Theanine digunakake ing sektor kosmetik kanggo atribut sing nyenengake kulit.

Layanan OEM

Yihui nawakake administrasi OEM lengkap, pas produk iki kanggo nyukupi kabutuhan nyata. Gabung karo kita kanggo nggawe rencana khusus, bundling, lan menehi jeneng, njamin item kasebut cocog karo gambar sampeyan.

Hubungi Kita

Yihui, produsen lan panyedhiya terhormat bubuk L-Theanine, fokus ing kualitas item. Kanthi netepi pedoman lan afirmasi ing saindenging jagad (ISO, Genuine, Halal, lan GMP), kita njamin keagungan. Kanggo panjalukan utawa tuku produk unggul, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com.

Kesimpulane, produk Yihui nuduhake dedikasi kita kanggo nyedhiyakake suplemen berkualitas tinggi sing ningkatake kesehatan masarakat ing saindenging jagad.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi