Bubuk Kalsium Levomefolat

Jeneng produk: Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate
CAS No .: 151533-22-1
MOQ: 100 g
Assay: 99%
Packing: 1 kg/tas; 5 kg/drum; 25 kg/drum
Kemampuan Penyetor: 500Kg saben wulan
Digunakake: kelas Pharma, kelas panganan utawa kelas Kosmetik dll.
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Kalsium Levomefolate?

bubuk Kalsium Levomefolat yaiku swab kalsium saka L-5-methyltetrahydrofolate, sing kalebu kulawarga folat vitamin (Vitamin B9, asam folat) lan minangka wangun koenzim folat. L-5-methyltetrahydrofolate calcium(5- MTHF), wangun sekunder swab-metil folat, uga dikenal minangka L-methylfolate. Iki minangka wangun folat sing paling aktif lan fungsional sacara biologis lan luwih lancar diserap tinimbang asam folat biasa. 


Kekurangan folat bisa nyuda kemampuan kanggo nyintesis lan ndandani DNA, lan tambahan karo folat bisa dadi cara sing luwih apik kanggo nambah folat, nyuda kahanan homocysteine, lan ndhukung proliferasi sel normal lan fungsi endothelial ing sistem kardiovaskular lan fungsi neurologis. Khusus, suplemen karo Levomefolate Kalsium nalika meteng wis ditampilake kanggo nyuda ancaman blights tabung saraf lan kesusu.

Informasi dhasar:

Jeneng produk: Levomefolate Kalsium; L-5-Methyltetrahydrofolate calcium

CAS:151533-22-1

MF: C20H27CaN7O6

MW: 501.56

EINECS: 691-636-3

Nomer MDL: MFCD18642975

Titik lebur:> 300 ° C

suhu panyimpenan:
Atmosfer inert, 2-8 ° C

Penampilan: bubuk kristal putih nganti kuning cahya

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Formula struktural:

151533.webp

Standar kualitas:

item

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna putih nganti kuning cahya

Dikonfirmasi

Identifikasi (HPLC)

Wektu retensi cocog karo standar referensi

Dikonfirmasi

calcium

(Kanthi garing)

7.0% -8.5%

8.0%

D-5-Metilfolat

≤1.0%

0.04%

Lead

≤2ppm

<0.5ppm

Banyu (KF)

≤17.0%

11.6%

Assay (HPLC)

(Kanthi garing)

95.0% –102.0%

98.6%

kesimpulan

Dikonfirmasi kanthi standar ing omah

Kondisi panyimpenan:

Simpen ing papan sing garing lan adhem, adoh saka srengenge sing kuwat.

aplikasi:

bubuk Kalsium Levomefolat, uga dikenal minangka Levomefolate Calcium utawa L-Methylfolate Calcium, minangka wangun sintetik saka folat lan nduweni kegunaan ing ngisor iki.

Suplemen asam folat L-5-Methyltetrahydrofolate calcium bisa digunakake minangka tambahan kanggo folat kanggo nambani lan mbantu penyakit insufficiency folat. Folat minangka vitamin penting sing penting kanggo divisi sel, conflation lan wangun DNA, lan konformasi sel getih abang.

Perawatan antenatal Sajrone meteng, wanita asring mbutuhake tambahan folat kanggo ndhukung pangembangan tabung saraf sing tepat ing janin. Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate bisa digunakake minangka suplemen folat kanggo wanita ngandhut kanggo nyuda ancaman blight tabung saraf sing padha karo spina bifida.

Kesehatan kardiovaskular Folat mbantu nyuda kahanan homocysteine, sing ana gandhengane karo ancaman kahanan kardiovaskular. L-5-Kalsium metiltetrahidrofolat bisa digunakake kanggo ngedhunake perhatian homocysteine ​​ing getih, saéngga ningkatake kesehatan jantung.

Antagonis kanggo obat antifolat Sawetara spesifik, padha karo obat antikanker methotrexate, bisa ngganggu metabolisme lan aplikasi folat. Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate bisa digunakake minangka obat kanggo obat-obatan antifolat iki, mbantu nyuda barang-barang sampingan.

Elinga yen panggunaan kasebut minangka aplikasi klinis umum, lan panggunaan khusus L-5-Methyltetrahydrofolate calcium kudu ditindakake miturut pandhuan lan resep dokter.

Jalur Metabolik:

Ana rong jalur metabolisme utama ing ngendi asam folat reguler kudu diowahi Kalsium L 5 Methyltetrahydrofolate supaya bisa nuduhake proses metilasi lan conflation DNA. Siji-sijine wangun folat sing umume katon ing tabung lan intraselular ing awak fana yaiku 5- MTHF. Insufficiency folat umume amarga kecemplung sing ora nyukupi sing disebabake kekurangan vitamin, tambah kabutuhan folat sajrone meteng, laktasi, lan pertumbuhan nonage, utawa owah-owahan ing kecemplung utawa metabolisme, uga ora bisa njamin lozenge tangan liwat konsumsi panganan sing sugih folat. , mulane tantangan suplemen.

Mekanisme Tindakan:

Eksekusi biokimia folat ing jalur metabolisme nyakup serangkaian respon lan kofaktor sing dikatalisis enzim. Folat sing diserep dikurangi lan dimetilasi dadi 5- MTHF sajrone proses metabolisme ing sel mukosa usus. Konversi iki diwatesi lan ora ngowahi tampilan folat ing aliran getih. Homocysteine ​​pungkasan diowahi dadi S-adenosylmethionine (SAMe), sawijining patron metil sing melu ing pirang-pirang proses biokimia. Iki uga dadi patron metil ing conflation nukleotida, ndhukung biosintesis DNA.


Pengepakan & Pengiriman

packing:1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Lead time: Ing 3 workdays sawise nampa pembayaran.

Term Pembayaran

 pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional bubuk Kalsium Levomefolat pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan iki bakal nggawe kita Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate ngadeg metu ing kompetisi pasar lan menang liyane kapercayan lan dhukungan pelanggan. yen sampeyan butuh Kalsium Levomefolate, pls hubungi kita kapan wae. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Kalsium Levomefolat, 151533-22-1, Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate, Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate, Kalsium L 5 Methyltetrahydrofolate, Kalsium Methyltetrahydrofolate, Pemasok, Produsen, Pabrik, Bulk, Rega Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirimi