bubuk mannitol

Nomer CAS: 87-78-5
Penampilan: kristal berbentuk jarum putih
Kemampuan Penyetor: 10000ton saben wulan
Spesifikasi: 99%
Manis: 70% saka sukrosa
Standar: BP/USP
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake bubuk Mannitol

Kita bangga nawakake kualitas dhuwur bubuk mannitol kanggo kabeh syarat sampeyan. Manitol Manitol minangka alkohol gula alami sing bisa digunakake minangka pemanis, agen bulking, lan humektan ing macem-macem operasi. Greasepaint kita murni lan bebas saka pelengkap lan polutan, nggawe sampeyan entuk asil sing apik ing frasa sampeyan. Apa sampeyan pengin nambah tekstur, rasa, utawa umur simpan produk sampeyan, kita D Manitol minangka komponen protean lan efektif sing bisa mbantu sampeyan entuk pretensi. komunikasi kita wayahe kanggo sinau luwih bab produk kita lan carane kita bisa bantuan kanggo nyukupi kabutuhan bisnis.

 

Apa Mannitol?

Mannitol minangka heksaol sing bisa digunakake minangka diuretik utawa pemanis. Iki minangka poliol sing diprodhuksi dening respon hidrogenasi fruktosa, digunakake minangka pemanis, wetting down agent, lan puffing agent. Kecemplung kelembapan sing sithik lan resistensi lukisan minyak sing kurang. Isine 1.6 kkal / g. Kelarutan ing banyu kira-kira 22, lan kelarutan udakara 72 gula, menehi rasa sing adhem lan manis. Kerjane bebarengan karo mumbul ing biting goo kanggo mbusak bledug. Digunakake kanggo panganan enak tanpa gula, goo biting, oatmeal, lan panganan mint.

iku poliol enem karbon sing dicopot saka sel alga coklat, kanthi rong konfigurasi D lan L. Konfigurasi L- yaiku produk sintetik sing ora urip ing alam. Konfigurasi D- disebarake sacara ekstensif ing wilayah pabrik. Utamane ing kulawarga rumput laut, ganggang coklat segara nduweni kandungan sing dhuwur, lan minangka zat gudang ing sel alga coklat. Ganggang coklat gedhe sing padha karo rumput laut minangka bahan mentah utama kanggo rooting. dicopot saka kelp, digabungake karo asam nikotinat kanggo nyintesis lipid mannitol asam nikotinat, duweni efek sing signifikan kanggo ngilangi angina lan duweni efek remedial sing apik ing hiperlipidemia. Bisa nambani kondisi sing padha kaya kolesterol dhuwur, hipertensi, lan aterosklerosis. iku uga agen dehydrating sing bisa digunakake ing tamba. Nalika dipasang ing nada kanthi asil 20, arang banget rusak ing awak, nyebabake paningkatan tekanan darah bibulous, saéngga banyu saka andhuk mlebu aliran getih, saéngga nyuda edema andhuk. Nalika disaring saka glomerulus, ora diserap maneh kanthi lancar ing tubulus ginjal, nyebabake paningkatan tekanan bibulous saka cipratan asli ing tubulus, nggawa banyu akeh lan muter bagean diuretik.

produk-414-412

Informasi dhasar

Jeneng produk: Mannitol

CAS: 87-78-5

MF:C6H14O6

MW: 182.17

EINECS: 201-770-2

Nomer MDL: MFCD00064287

Formula struktural:

produk-1-1

Assay: 99%

Asal: China

Aplikasi: Aditif Pangan

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

STANDARD

RESULT

Kesimpulan

katon

Bubuk kristal putih

Bubuk kristal putih

Konflik

Identifikasi C: Spektrofotometri serapan inframerah

Konflik

Konflik

Konflik

Identifikasi A:

Rotasi optik spesifik

+ 23 ° ~ + 25 °

+ 24.0 °

Konflik

Identifikasi B: Titik lebur

165 ° C ~ 170 ° C

166-168 ° C

Konflik

Identifikasi D: TLC

Konflik

Konflik

Konflik

Katon saka solusi

Bening lan ora ana warna

Bening lan ora ana warna

Konflik

 

kelarutan

Bebas larut ing banyu, praktis

ora larut ing etanol

Konflik

Konflik

Konduktivitas

≤20us/cm

2.3 us / cm

Konflik

Nyuda gula

≤0.1%

Konflik

Bahan sing gegandhengan: Sorbitol

Maltitol lan Isomalt

Kotoran sing ora ditemtokake

Total impurities

≤2.0%

≤2.0%

≤0.10%

≤2.0%

0.1%

Ora dideteksi

Ora dideteksi

0.1%

Konflik

Nickel

≤1 ppm

<1ppm

Konflik

Mundhut ing pangatusan

≤0.5%

0.1%

Konflik

Kontaminasi mikroba:

TAMC

TYMC

Escherichia coli

Salmonella

 

≤1000 CFU / g

≤100 CFU / g

Negative

Negative

 

20 CFU/g

10 CFU/g

Negative

Negative

Konflik

Endotoksin bakteri

<2.5 IU/g

<2.5 IU/g

Konflik

pengujian kadar logam

98.0% ~ 102.0%

99.9%

Konflik

ngomong

----

kesimpulan

Konflik

Paket: 1kg/bag; 25kg; utawa miturut panjalukmu

Cara panyimpenan: suhu kamar.

Umur beting 24 sasi

 

Fitur fungsional

Kesesuaian sing ditrapake: kesesuaian 0.55-0.65 kaping sukrosa

Nilai pedhes sing kurang: energi mung 1.6 kkal / g, yaiku 40 sukrosa

Non higroskopis: siji-sijine macem-macem heksasakarida sing ora higroskopis kanthi lancar

Sifat stabil: ora nanggapi kanthi kimia utawa fisik karo konstituen obat

Tundha kalsium fosfat rush: ditambahake menyang goo biting anti karies kanggo mbantu awak nyerep kalsium

 

aplikasi:

Kedokteran:

Agen hipotensi, diuretik, agen dehidrasi, julap;

Digunakake minangka operator kanggo agen snap-drying

Excipients lan paddings kanggo tablet pharmaceutical;

Digunakake minangka plasticizer kanggo kapsul alus.

Digunakake minangka bahan dhasar kanggo tablet nitrogliserin;

Preparation saka ester asam nikotinat mannitol lan dibromomanitol.

Panganan:

Agen pemanis utawa agen anti lengket kanggo afters, delicacies, lan gula chewing goo;

Nggawe icing coklat kanggo es krim lan delicacy;

Pemanis kanthi nilai pedhes sing sithik lan kurang gula, padha karo panganan kanggo kasus diabetes lan panganan binaraga

Mikrobiologi:

Media kultur sing apik kanggo mikroorganisme tartamtu

Industri lan liyane:

Polymannitol propylene oxide eter disiapake saka mannitol minangka agen wiwitan digunakake sacara ekstensif ing assiduity plastik.

Ester mannitol asam stearat disiapake saka asam stearat lan digunakake sacara ekstensif minangka dispersant lan emulsifier.

Ester asam dioleat polyoxypropylene mannitol disiapake saka mannitol uga minangka agen wetting lan emulsifier sing apik.

Digunakake kanggo produk ester rosin lan resin gliserol buatan, jebakan, detonator (manitol nitrat)

Digunakake minangka plasticizer kanggo polyvinyl chloride ing assiduity plastik

Digunakake kanggo bantuan thickening saka suspense asam nggawe agen aluminium hidroksida

Penentuan boron ing analisis kimia

Ngganti gliserol kanggo ngasilake odol;

Preparation saka mannitol polyurethane;

Preparation saka mannitol anhydride oleate;

Elektrolit saka kapasitor elektrolit

produk-734-635

Sorbitol VS Manitol

bubuk mannitol minangka isomer saka sorbitol, kanthi rumus molekul lan bobot sing padha karo sorbitol. Sorbitol nduweni higroskopisitas sing kuat, nanging ora nduweni higroskopisitas babar pisan. Agreeableness asli kanggo 70 saka sukrosa. Awak sing mati bisa nyerep, metabolisme ora lengkap, lan ora rampung diekskresi saka urin. Iki digunakake sacara substansial ing obat lan panganan, lan bisa digunakake minangka kumulatif panganan, panganan manis tanpa gula, lan kumulatif feed. Sorbitol diajeni minangka zat sing aman (GRAS) kanggo digunakake ing Amerika Serikat, lan asosiasi FAO/WHO mutusake ing taun 1982 ora nyetel nilai ADI input maksimum sing diidini. FDA AS mbutuhake tandha panganan kudu nuduhake input saben dina ora luwih saka 50g lan nuduhake yen "input sing ora sopan bisa nyebabake diare" minangka peringatan. Kanggo Manitol Manitol, Asosiasi FAO/ WHO netepake nilai ADI 50mg/kg ing taun 1984. diijini minangka pemanis panganan ing Amerika Serikat, nanging tandha panganan kudu nuduhake yen asupan saben dina ora kudu ngluwihi 20g, lan nuduhake yen "inordinate. input bisa nyebabake diare" minangka peringatan. Sorbitol sacara substansial diserep lan digunakake ing awak fana, dene mung bagean manitol sing digunakake. Jalur metabolisme sorbitol lan manitol sing diserap kalebu oksidasi dadi ketosa utawa aldosa sing cocog, utawa fosforilasi dadi polihidroksi-1-fosfat, padha karo D-glukosa? Sorbitol? D-fruktosa. Nanging fosforilasi alkohol gula mung ana ing mikroorganisme. Sorbitol nduweni hygroscopicity apik lan bisa njaga kuantum tartamtu saka asor ing pangan kanggo acclimate blankness lan Kelembapan. Kanthi ngleksanani kecemplung kelembapan lan moisturizing parcels sorbitol, operasi ing panganan bisa mbantu pangatusan pangan lan tuwa, lan ngluwihi umur beting produk. Nanging, sorbitol ora cocog kanggo digunakake ing panganan sing garing lan garing. Kajaba iku, nalika sorbitol ana bebarengan karo alkohol gula liyane, bakal ana tambahan keajaiban tambah stuffiness, lan manungsa waé kudu mbayar nalika nggunakake. Amarga parsel pelembab sing kuwat, sorbitol bisa mbantu kristalisasi gula, pelaut, lan zat liyane kanthi efektif, njaga keseimbangan rasa manis, asem, lan pait, lan nambah rasa panganan. uga, sorbitol punika polyol anon-molah malih, supaya uga muter bagean ing njaga ambu pangan.

produk-1-1

Cara nyiapake

Ana rong proses utama kanggo produk buatan D Manitol ing donya. Salah sijine yaiku nggunakake rumput laut minangka bahan baku kanggo ngasilake alginat. Ing wektu sing padha, yodium uprooted seaweed soaking asil subordinated kanggo sawetara manungsa waé, contaminations junking, misahake, manungsa waé penguapan, cooling lan crystallization; Siji digayuh kanthi nggunakake sukrosa lan glukosa minangka accoutrements mentah, hidrolisis, epimerisasi, lan isomerisasi enzim, banjur hidrogenasi.

China duwe sejarah nggunakake kelp kanggo menehi hadiah mannitol sajrone pirang-pirang dekade. Proses iki prasaja lan bisa ditindakake, nanging diwatesi dening dhuwit bahan mentah, asil lair, kahanan iklim, konsumsi energi, lan faktor liyane. Pangembangane wis suwe saya suwe. Ing abad pungkasan, produk mannitol periodik China saiki ngluwihi 8000 ton. Proses sintetik ing negara kita wiwit diuji ing taun 1980-an lan metu ing taun 1990-an, sing ora suwe saya suwe. isih, amarga kaluwihan ora diwatesi dening accoutrements mentahan lan cocok kanggo prodhuk ukuran gedhe, iku wis digawe kemajuan pinunjul.

 

tuku ngendi?

Perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional BEDAK manitol Produsen nduweni kekuatan teknis sing kuat lan peralatan produksi sing maju lan setya nyedhiyakake bahan baku obat sing berkualitas, efisien lan dipercaya kanggo para pelanggan. yen sampeyan perlu Manitol Manitol, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal reply sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi