Suplemen Panganan minangka reservoir nutrisi sing konsentrasi, kayata mineral lan vitamin, utawa senyawa liyane sing nduweni efek nutrisi utawa fisiologis. Suplemen kasebut diwenehake ing bentuk "dosis", kalebu pil, tablet, kapsul, lan cairan kanthi jumlah sing diukur. A macem-macem nutrisi lan komponen, kalebu vitamin, mineral, asam amino, asam lemak esensial, serat, uga macem-macem ekstrak tanduran lan herbal, bisa ditemokake ing suplemen panganan.


Tujuan utama saka suplemen panganan yaiku kanggo ngatasi kekurangan nutrisi, njaga asupan nutrisi sing tepat, utawa ningkatake fungsi fisiologis tartamtu. Mbedakake saka produk obat, suplemen panganan ora nduweni kemampuan kanggo tumindak farmakologis, imunologis, utawa metabolis. Akibate, panggunaan kasebut ora dirancang kanggo nambani utawa nyegah penyakit manungsa utawa ngowahi fungsi fisiologis.


Ing Uni Eropa (EU), suplemen panganan tiba ing framework peraturan kanggo panganan. Undang-undang kasebut nyelarasake regulasi vitamin lan mineral, bebarengan karo zat sing digunakake minangka sumber, digunakake ing produksi suplemen panganan. Babagan bahan ngluwihi vitamin lan mineral, Komisi Eropa wis nggawe pedoman standar kanggo nglindhungi konsumen saka risiko kesehatan sing potensial. Salajengipun, Komisi njaga dhaptar bahan sing dikenal utawa dicurigai duweni efek sing ora becik kanggo kesehatan, ngontrol panggunaane.


Suplemen Panganan

0
  • Uridine 5'-diphosphoglucose Disodium

    Jeneng produk: Uridine 5'-diphosphoglucose disodium salt;UDP-G
    CAS No .: 28053-08-9
    Assay: 98.5%
    Merk: YIHUI
    Packing: 1KG/tas
    Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
    Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Asal: China
  • Minyak Vitamin K1 Kab

    Jeneng produk: Vitamin K1 murni
    CAS: 84-80-0
    MF:C31H46O2
    MW: 450.7
    Standar: CP, USP, BP, EP
    Paket: 1kg / timah; 5kg / timah; 10kg / timah Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 1ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Vitamin k2 mk7 bubuk

    Jeneng produk: Vitamin K2 MK-7
    CAS No .: 2124-57-4
    MOQ: 1 kg
    Assay: 0.1% ~ 5.0%
    Packing: 1 kg/bag; 10 kg/drum; 25 kg/drum
    Kemampuan Sumber: 1000Kg saben wulan Digunakake: Digunakake ing Farmasi, Nutraceutical, Panganan fungsional Kesehatan, Suplemen diet, produk Pemutih Kulit, Kosmetik dll.
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Vitamin K2 MK4 bubuk

    Jeneng produk: Vitamin K2(MK-4);Menatetrenone
    CAS No .: 863-61-6
    MOQ: 1 kg
    Assay: 98.0%; 99%
    Packing: 1 kg/bag; 5kg/bag, 10kg/drum, 25kg/drum
    Kemampuan Sumber: 1000Kg saben wulan Digunakake: Digunakake ing Farmasi, Nutraseutikal, Panganan fungsional Kesehatan, Dietary
    suplemen, produk Pemutih Kulit, Kosmetik dll.
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • β-Nicotinamide Adenine Dinucleotide

    Nama Produk: β-Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +)
    CAS No .: 53-84-9
    Molecular Formula: C21H27N7O14P2
    Bobot Formula: 663.43
    Paket: 1kg/bag; 5kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ascorbyl Palmitate Powder

    CAS: 137-66-6
    Penampilan: bubuk putih nganti abu-abu pucet
    Standar: USP Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Antioksidan
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Kalsium Glutamat

    CAS: 19238-49-4
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: ing omah
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Bubuk Carbocisteine

    CAS: 638-23-3
    Penampilan: Bubuk amorf putih nganti rada putih
    Standar: EP/AJI92
    Aplikasi: Aditif Pangan Asam Amino, suplemen nutrisi, antioksidan
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Sianocobalamin bubuk

    CAS: 68-19-9
    Penampilan: kristal abang jero utawa bubuk kristal
    Standar: CP;USP;EP;BP
    Aplikasi: Food Grade / Pharmaceutical Grade
    Merk: YIHUI
    Packing: 1 kg/tin
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Dl-Carnitine Hydrochloride

    CAS: 461-05-2
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Spesifikasi: GBPPaket: 25kg
    Kemampuan Penyetor: 50000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Nutrition fortifiers, pangan aditif lan feed aditif
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Ferrous Bisglycinate Powder

    CAS: 20150-34-9
    Penampilan: Coklat pucat nganti bubuk coklat
    Standar: 99%
    Aplikasi: Suplemen Besi
    Merk: YIHUI
    Packing: 25 kg
    Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Asam folat bubuk

    CAS: 59-30-3
    Penampilan: bubuk kristal kuning nganti oranye
    Standar: ep/usp
    Aplikasi: Suplemen NutrisiMerek: YIHUI
    Paket: 1kg; 25kg
    Kemampuan Penyetor: 30000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
56