Suplemen Panganan minangka reservoir nutrisi sing konsentrasi, kayata mineral lan vitamin, utawa senyawa liyane sing nduweni efek nutrisi utawa fisiologis. Suplemen kasebut diwenehake ing bentuk "dosis", kalebu pil, tablet, kapsul, lan cairan kanthi jumlah sing diukur. A macem-macem nutrisi lan komponen, kalebu vitamin, mineral, asam amino, asam lemak esensial, serat, uga macem-macem ekstrak tanduran lan herbal, bisa ditemokake ing suplemen panganan.


Tujuan utama saka suplemen panganan yaiku kanggo ngatasi kekurangan nutrisi, njaga asupan nutrisi sing tepat, utawa ningkatake fungsi fisiologis tartamtu. Mbedakake saka produk obat, suplemen panganan ora nduweni kemampuan kanggo tumindak farmakologis, imunologis, utawa metabolis. Akibate, panggunaan kasebut ora dirancang kanggo nambani utawa nyegah penyakit manungsa utawa ngowahi fungsi fisiologis.


Ing Uni Eropa (EU), suplemen panganan tiba ing framework peraturan kanggo panganan. Undang-undang kasebut nyelarasake regulasi vitamin lan mineral, bebarengan karo zat sing digunakake minangka sumber, digunakake ing produksi suplemen panganan. Babagan bahan ngluwihi vitamin lan mineral, Komisi Eropa wis nggawe pedoman standar kanggo nglindhungi konsumen saka risiko kesehatan sing potensial. Salajengipun, Komisi njaga dhaptar bahan sing dikenal utawa dicurigai duweni efek sing ora becik kanggo kesehatan, ngontrol panggunaane.


Suplemen Panganan

0
  • Bubuk Kalsium Levomefolat

    Jeneng produk: Kalsium L-5-Methyltetrahydrofolate
    CAS No .: 151533-22-1
    MOQ: 100 g
    Assay: 99%
    Packing: 1 kg/tas; 5 kg/drum; 25 kg/drum
    Kemampuan Penyetor: 500Kg saben wulan
    Digunakake: kelas Pharma, kelas panganan utawa kelas Kosmetik dll.
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • D-glukosamin Sulfat 2NaCl

    Nomer CAS: 38899-05-7
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • bubuk N-Asetil-D-Glucosamine

    Nomer CAS: 7512-17-6
    Katon: Wêdakakêna kristal putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • D-glukosamin hidroklorida

    Nomer CAS: 66-84-2
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • D-glukosamin Sulfat 2KCl

    Nomer CAS: 31284-96-5
    Penampilan: Bubuk Kristal Putih
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 20000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Methylcobalamin bubuk

    Nomer CAS: 13422-55-4
    Penampilan: Kristal abang peteng utawa bubuk kristal
    Standar: USP
    Kemampuan Penyetor: 1000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Wêdakakêna Magnesium L-Threonate

    Nomer CAS: 778571-57-6
    Penampilan: bubuk kristal putih utawa meh putih
    Standar: standar ing omah
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Acetyl L Carnitine bubuk

    Jeneng produk: Acetyl L-Carnitine HCL
    CAS: 5080-50-2
    MF: C9H18ClNO4
    MW: 239.7
    Paket: 25kg/drum
    Asal: China
    Kemampuan Penyetor: 10000kg saben wulan Sampel Kasedhiya: Ya Pembayaran: T/T, LC utawa Sertifikasi DA: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa didol menyang individu
  • Alpha GPC Powder

    Jeneng produk: Choline glycerophosphate; Alpha GPC
    CAS No .: 28319-77-9
    MOQ: 1 kg
    Assay: 50%, 85%, 99%
    Packing: 1 kg/bag; 10 kg/drum; 25 kg/drum
    Kemampuan Sumber: 1000Kg saben wulan Digunakake: Digunakake ing Farmasi, Nutraceutical, Panganan fungsional Kesehatan, Suplemen diet, produk Pemutih Kulit, Kosmetik dll.
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
  • Alpha Lipoic Acid Powder

    Jeneng produk: Alpha Lipoic Acid
    CAS No .: 1077-28-7
    MOQ: 1 kg
    Assay: 99%
    Packing: 1 kg/bag; 25 kg/drum
    Standar: USP / EP Digunakake: Kelas Pharma, kelas panganan utawa kelas Kosmetik dll.
    Wektu pangiriman: ing saham
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
  • Kalsium Alpha Ketoleucine

    CAS: 51828-95-6
    MF: C6H12CaO3
    MW: 172.24
    Standar: CP, USP
    Paket: 25kg/drum
    Asal: China Kapabilitas Pasokan: 3ton saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Kalsium Alpha Ketofenilalanine

    Jeneng produk: Kalsium fenilpiruvat
    CAS: 51828-93-4
    MF: C9H10CaO3
    MW: 206.25
    Paket: 15kg/drum
    Asal: China Kapabilitas Pasokan: 5000kg saben wulan
    Sampel kasedhiya: Ya
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Test Pihak Katelu: kasedhiya
    Audisi tanduran: kasedhiya
    Ora bisa ngedol menyang individu
48