Bubuk Creatine Monohydrate murni

Jeneng produk: Creatine Monohydrate
CAS No .: 6020-87-7
MOQ: 100 kg
Assay: 99%
Merk: YIHUI
Packing: 25kg/drum; 25kg/karton Kemampuan Pasokan: 100000kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Standar: 80 mesh; 200 mesh
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk Creatine Monohydrate murni

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka bubuk Creatine Monohydrate murni. Kita bisa nyebabake Creatine monohydrate kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat-obatan, rincian perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo norma USP, BP, EP, lan CP. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif. Pilihan apik kanggo pemasok Creatine monohydrate murni sing dianggep minangka Perusahaan Xi'an Yihui!

Apa Creatine Monohydrate?

Bubuk Creatine Monohydrate, ing biokimia, yaiku asam organik sing ngandhut nitrogen sing ana ing awak invertebrata. Iki mbantu nyedhiyakake energi kanggo otot lan sel whim-whams. Michel Eugène Chevreul pisanan nemokake creatine ing otot cadaverous ing taun 1832 lan menehi jeneng "creatine" adhedhasar tembung Yunani "κρέας" (kreas, tegese daging).

Creatine monohydrate bisa interkonversi karo phosphocreatine, saéngga dadi bagéan saka sistem adhedhasar arginine lan phosphoarginine sing fungsi ing akèh organisme invertebrata. Ing ngarsane transporter energi iki njaga rasio dhuwur saka ATP kanggo ADP. Iki mesthekake yen energi bebas ing ATP tetep ing tingkat dhuwur lan nyuda mundhut adenosin, sing bisa ngganggu fungsi seluler.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Creatine Monohydrate

Sinonim: N-Guanyl-N-Methylglycine; N-Guanyl-N-Methylglycine, Monohydrate; N-Metil-N-Guanylglycinemonohydrate; N-Amidinosarcosine; N-Amidinosarcosinemonohydrate; Glycine,N-(Aminoiminomethyl)-N-Methyl-, Monohydrate;

CAS No .: 6020-87-7

MF: C4H11N3O3

MW: 149.15

EINECS: 611-954-8

Nomer MDL: MFCD00071582

Titik lebur: 292 ° C

RTECS MB7706000

suhu temporer 2-8 ° C

Stabilitas: Stabil

Sifat-sifat kimia: Iki minangka zat kristal putih utawa bubuk, rada larut ing banyu, lan ora larut ing etanol lan eter.

Formula struktural:

6020.webp


standar kualitas

ltem

Keterangan

Result

katon

bubuk kristal putih

qualified

Sokublity

rada larut ing banyu

qualified

pengujian kadar logam

≥99.5%

99.86%

Kreatinin

≤100ppm

18ppm

Mundhut ing Pangatusan

≤12.0%

9.8%

Sisa Ing lgnition

≤0.1%

0.02%

lron

≤10ppm

<9 ppm

sulfat

≤0.1%

≤0.1%

Dicyandiamide

≤50ppm

23ppm

Metal heavy

≤0.5ppm

<0.5 ppm

Arsenik (Minangka)

≤0.1ppm

≤0.1ppm

Mimpin (Pb)

≤0.1ppm

≤0.1ppm

Merkurius (Hg)

≤0.1ppm

≤0.1ppm

Kadmium (Cd)

≤0.1ppm

≤0.1ppm

Akeh Kapadhetan

≥430g/L

497g / L

Kapadhetan Tapped

≥550g/L

713g / L

ukuran partikel

100% lulus 80 mesh

salaras

Cacah Bakteri Total

≤100cfu / g

<50cfu / g

Mould & Ragi

≤100cfu / g

<50cfu / g

E. Coll

Negative

Negative

Salmonella

Negatif / 25g

Negative

S. aureus

Negative

Negative


Apa gunane Creatine Monohydrate?

Pure Creatine Monohydrate bubuk dibentuk ing ati liwat proses biokimia sing nglibatake asam amino lan uga diangkut saka aliran getih menyang sel otot, sing diowahi dadi fosfat creatine. Gerakan otot ing awak sing mati gumantung marang pemecahan adenosin trifosfat (ATP) kanggo menehi energi. bisa ngatur hidrasi otot, nyebabake ekspansi sampling otot lan kanthi mangkono nambah daya mbledhos. Eksplorasi ekspansif sing ditindakake ing vivo lan in vitro wis nuduhake sawetara barang creatine sing migunani ing awak sing mati.

Tambah konten creatine ing otot balung, nyebabake cadangan energi sing luwih apik.

Pangaturan jalur metabolisme glukosa, nyebabake produksi laktat suda.

Tambah panyimpenan glikogen ing otot.

Fungsi antioksidan sing ditingkatake.

Apa Digunakake Creatine Monohydrate?

Panggunaan saka Creatine Monohydrate Powder Bulk kalebu:

  1. Peningkatan Kinerja Olahraga umume digunakake minangka tambahan salutary dening atlit lan individu sing melu kahanan fisik intensitas dhuwur. Dikenal kanggo nambah kekuatan otot, daya, lan abidance, saéngga kinerja atletik sing luwih apik.

  2. Otot Wutah lan Recovery iku suplemen wis ditampilake kanggo ningkataké wutah otot lan nambah massa awak cadangan. Iku uga bantuan ing Recovery otot sawise ngleksanani kasar dening ngurangi karusakan otot lan inflammation.

  3. Kesehatan Neurologis Ana bukti sing nuduhake manawa bisa duwe manfaat kanggo kesehatan saraf. Lagi ditliti kanggo barang neuroprotective implisit lan bagean ing ndhukung fungsi kognitif.

  4. Kondisi Medis Suplemen kasebut bisa migunani ing kahanan medis tartamtu sing padha karo distrofi otot, keluhan Parkinson, lan gagal jantung kongestif. isih, iku penting kanggo takon karo profesional kesehatan sadurunge nggunakake kanggo tujuan medical.

Wigati dicathet yen creatine bisa menehi mupangat kanggo individu tartamtu, bisa uga ora cocog utawa dibutuhake kanggo kabeh wong. Tansah takon karo profesional kesehatan sadurunge miwiti suplemen salutary anyar.

Lumbung

Kondisi gudang kanggo Creatine monohydrate penting kanggo njamin kualitas lan efektifitase. Banjur sawetara kahanan gudang sing disaranake

Toko Blank bubuk Creatine Monohydrate micronized ing terrain garing kanggo bantuan kecemplung asor. Kelembapan bisa nyebabake semen lan nyuda khasiat.

Suhu Iku apik kanggo nyimpen ing suhu kamar, ngindhari suhu dhuwur utawa banget kurang. Suhu sing dhuwur bisa nyebabake korupsi, dene suhu sing kurang bisa nyebabake kelarutan.

Nyingkiri srengenge Paparan srengenge langsung bisa nyuda stabilitase. mangkono, iku kudu disimpen ing panggonan kang kelangan mudhun saka srengenge langsung.

Wadhah sing disegel Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi rapet kanggo nyegah kelembapan lan polutan liyane mlebu.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan 

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Sugih experice: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional bubuk Creatine Monohydrate murni pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan kasebut bakal nggawe Creatine Monohydrate kita metu ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu Creatine Monohydrate, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk Creatine Monohydrate murni, 6020-87-7, Bubuk Creatine Monohydrate Bulk, bubuk Creatine Monohydrate micronized, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi