Bubuk NMN murni

Jeneng produk: β-Nicotinamide Mononucleotide
CAS: 1094-61-7
MF:C11H15N2O8P
MW: 334.22
Paket: 1kg/bag Asal: China
Kemampuan Penyetor: 1ton saben wulan
Sampel kasedhiya: Ya
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Supplier bubuk NMN murni

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka bubuk NMN murni. Kita bisa ngasilake beta nmn kanthi konten 99.9%. Bisa digunakake ing panganan, obat, barang perawatan kesehatan, utawa kosmetik lan cocog karo standar USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan sing paling apik kanggo pemasok NMN murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

PROMOSI11.webp

Apa bubuk NMN murni?

bubuk NMN murni minangka koenzim sing cocog karo nukleotida lan mot gula, rumus kimiane yaiku C11H15N2O8P lan nomer CAS yaiku 1094-61-7. Iki nduweni peran penting ing metabolisme seluler.

Bubuk β-Nikotinamida Mononukleotida kasusun saka rong mot nukleotida, nukleotida Adenine videlicet lan nukleotida Nicotinamide. Kaloro nukleotida iki disambungake dening ikatan fosfodiester kanggo mbentuk NAD. Ing sel, NAD bisa diowahi dadi NADH utawa NAD + kanthi nampa utawa ngeculake proton.

Iki nduweni peran penting ing metabolisme seluler. Ing respirasi seluler, NAD dikurangi dadi NADH, lan uga nransfer elektron lan titel hidrogen menyang kompleks sitokrom kanggo ngasilake ATP. Kajaba iku, NAD melu proses alami sing padha karo bentuk DNA, metabolisme asam Adipose lan transmisi sinyal.

Proses produksi utamane kalebu langkah-langkah ing ngisor iki:

lair Purify saka sumber alam, padha saka thralldom endhog utawa insentif.

kerusuhan Ngasilake liwat kerusuhan mikroba, nggunakake bakteri anaerob utawa bakteri Gram-positif.

conflation Sintesis nggunakake gaya conflation kimia, umume nggunakake phosphoric diethyl ester-intermediated conflation.

Iki ditemokake dening ahli biokimia Inggris Arthur Harden lan William John Young ing taun 1906. Sabanjure, ditemokake minangka komponen penengah fosforilasi ing jalur dekomposisi glukosa. Sawisé iku, para ilmuwan nemokake manawa ana peran penting ing macem-macem proses biologi lan mboko sithik entuk pangerten sing luwih jero babagan informasi kimia lan fungsi fisiologis.


Informasi dhasar

jeneng Product

NMN; β-Nikotinamida Mononukleotida

jeneng kimia

5'-beta-D-ribonukleotida-nikotinamide

CAS

1094-61-7

MF

C11H15N2O8P

MW

334.22

EINECS

214-136-5

Nomer MDL

MFC00038748

Kemurnian

99%

stabilitas

Higroskopis banget

aplikasi

Digunakake ing Kedokteran, panganan lan industri kosmetik.

packing

Kaya sing dikarepake

Lumbung

-20 ° C

Rumus struktur

   1094.webp            


standar kualitas

item

Keterangan

results

katon

wêdakakêna putih

wêdakakêna putih

Katon saka solusi

(5% w/v ing banyu)

colorless

colorless

Kemurnian

≥99.5%

99.9%

Assay (basis garing)

98.0 ~ 102.0%

100.3%

Kandungan sodium

≤0.05%

0.012%

Kandungan kalium

≤0.05%

0.008%

Isi banyu

≤0.5%

0.43%

pH (100 mg/ml banyu)

3.0 ~ 4.0

3.5

Endotoksin

<0.2Eu/mg

conforms

Akeh Kapadhetan

/

/

Pb

≤0.1ppm

<0.1ppm

As

≤0.1ppm

<0.1ppm

Hg

≤0.1ppm

<0.1ppm

cd

≤0.1ppm

<0.1ppm

Jumlah mikroba total

≤500 CFU / g

39 CFU/g

Werna Coliform

<3 MPN /g

ND

Mold lan ragi

≤25 CFU / g

ND

Staphylococcus aureus

ND

ND

Salmonella

ND

ND

Diare sing nyebabake Escherichia coli

ND

ND

Aflatoksin

<0.5 ug/kg

0.2 ug/kg

Métanol

≤10ppm

1ppm

Etanol

ND


Fungsi & aplikasi 

Nikotinamide Mononucleotide bubuk dianggep senyawa anti-tuwa potensial, wis keuntungan kesehatan ing akeh aspèk. Ing ngisor iki sawetara efek lan aplikasi sing dikenal:

Anti-tuwa bisa nyuda karusakan sel sing disebabake dening penuaan alami kanthi nyempurnakake metabolisme energi lan bentuk DNA kanthi nambah kahanan NAD intraselular.

kesehatan jantung sing luwih apik bisa nyebabake ekspresi gen SIRTUIN 1 kanggo mbantu keluhan kardiovaskular.

fungsi kognitif sing luwih apik bisa nambah kapasitas kognitif kanthi nambah kahanan NAD ing awak.

Kapasitas olah raga sing ditingkatake bisa ningkatake fungsi otot lan abidance kanthi nambah kahanan NAD intramuskular.

Meningkat fungsi rawan bisa ngiyataken sistem rawan awak kanggo nambah resistance kanggo complaint.

Operasi liyane NMN bubuk akeh uga bisa digunakake kanggo palliate barang sisih pangobatan kanker padha karo obat radiasi lan kemoterapi. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nambani kuatir, depresi, complaint degeneratif lan kahanan liyane.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional bubuk NMN murni pabrikan, nduweni kekuatan teknis sing kuat lan peralatan produksi sing canggih, lan nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi bahan baku obat bubuk β-Nicotinamide Mononucleotide sing berkualitas, efisien lan dipercaya. Yen sampeyan butuh bubuk NMN, hubungi kita kapan wae. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: bubuk NMN murni, 1094-61-7, bubuk Nicotinamide Mononucleotide, bubuk NMN massal, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi