Pyrroloquinoline Quinone Disodium

CAS: 122628-50-6
Penampilan: bubuk coklat abang
standar: USP
Merk: YIHUI
Paket: 1kg; 25kg
Kemampuan Penyetor: 5000kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Bahan Comestics Anti Aging;Produk kesehatan
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Pyrroloquinoline Quinone Disodium?

Pyrroloquinoline Quinone Disodium, utawa disebut uyah disodium PQQ, minangka kofaktor redoks sing ditemokake ing lemah lan sumber pangan, contone, kiwi, uga susu payudara manungsa. Bakteri, tetanduran, lan organisme liyane sing luwih dhuwur kabeh gumantung ing wutah lan pangembangan. Amarga manfaat kesehatan sing potensial, utamane sifat antioksidan, PQQ wis entuk akeh perhatian.

Riset ngusulake manawa PQQ bisa njaga kemampuan mitokondria, sing penting kanggo nggawe energi ing njero sel. Uga wis diselidiki kanggo efek neuroprotective potensial lan sifat fungsi-nambahi kognitif. Sawetara pemeriksaan uga nyelidiki kemungkinan kaluwihan kanggo kesejahteraan kardiovaskular lan umume imperatif.

PQQ bisa diakses minangka penambahan diet minangka Garam pyrroloquinoline disodium. Wangun iki luwih gampang digabung menyang panganan fungsional lan suplemen amarga luwih stabil. Kajaba karo paningkatan apa wae, penting kanggo ngobrol karo ahli perawatan medis sadurunge nambah disodium PQQ ing rutinitas sampeyan, utamane yen sampeyan duwe penyakit dhasar utawa nggunakake obat-obatan.


Informasi dhasar

Nama produk: PQQ

CAS: 122628-50-6

MF:C14H4N2Na2O8

MW: 374.17

EINECS: 209-118-9

Nomer MDL: MFCD00151711

Purity: 99%

Paket: 5kg; 1KG

Formula struktural:

122628.webp

Spesifikasi lan Parameter:


Jeneng Product

Pyrroloquinoline Quinone Disodium Salt Powder

Item Tes

specifications

results

katon

Wêdakakêna coklat abang

Tundhuk

identifikasi

A233/A259 :0.90±0.09

0.85

A322/A259:0.56±0.03

0.55

pengujian kadar logam

≥80.0%

90.11%

Kemurnian HPLC

≥99.0%

99.26%

Rasio sodium / PQQ

1.7 ~ 2.1

1.9

Mundhut ing Pangatusan

≤12.0%

7.21%

Metal heavy

<10ppm

Tundhuk

arsenik

<2ppm

Tundhuk

Sisa Pelarut (Ethanol)

<500ppm

Tundhuk

Jumlah Plate

<1000cfu / g

Tundhuk

Ragi lan Molds

<100cfu / g

Tundhuk

E-Coli

Negative

Tundhuk


Komposisi Kimia:

unsurKomposisi Persentase
PQQ99%

Efek lan Fungsi:

Pyrroloquinoline Quinone Disodium (PQQ disodium) wis diteliti kanggo macem-macem efek lan fungsi ing awak. Sawetara efek potensial lan fungsi PQQ disodium kalebu:

  1. Properti agen pencegahan kanker: Wis ditampilake ing wilayah utama kekuwatan amarga duwe pengaruh, sing bisa mbantu nglindhungi sel saka tekanan oksidatif lan cilaka sing ditimbulake dening ekstremis gratis.

  2. Dhukungan mitokondria: Bisa ndhukung fungsi mitokondria, sing penting kanggo produksi energi ing sel. Iki bisa duwe implikasi kanggo kesehatan lan vitalitas sel sakabèhé.

  3. Efek neuroprotektif: Riset nuduhake yen disodium PQQ bisa uga duwe sifat neuroprotective, duweni potensi ndhukung kesehatan otak lan fungsi kognitif.

  4. Kesehatan Kardiovaskular: Sawetara panaliten wis nliti keuntungan potensial PQQ disodium kanggo kesehatan kardiovaskular, kalebu peran kanggo ndhukung fungsi jantung lan kesejahteraan kardiovaskular sakabèhé.

  5. Metabolisme energi: Wis diselidiki kanggo peran potensial ing metabolisme energi, kang bisa impact tingkat energi sakabèhé lan fungsi metabolis.

  6. Fungsi kognitif: Wis ditliti babagan potensial kanggo ndhukung fungsi kognitif, kalebu memori lan kajelasan mental.

Iku penting kanggo mbudidaya sing senadyan riset ing PQQ bubuk akeh janjeni, riset tambahan dibutuhake kanggo ngerti efek lan fungsi ing awak. Sadurunge nglebokake rutinitas, kaya suplemen apa wae, luwih becik ngobrol karo dhokter utawa panyedhiya kesehatan liyane sing mumpuni.

Proses sintesis:

Sintesis saka Pyrroloquinoline Quinone Disodium (PQQ disodium) melu sawetara langkah. Salah siji cara umum kanggo sintesis disodium PQQ yaiku liwat proses kimia nggunakake senyawa prekursor. Ringkesan prasaja babagan prosedur sintesis bisa ditemokake ing kene:

  1. Cyclization: Gabungan kasebut biasane diwiwiti kanthi siklisasi senyawa cikal bakal, contone, 3,4-dihydroxy-2-butanone, kanggo mbentuk struktur cincin pyrroloquinoline. Langkah iki kerep nyakup panggunaan dorongan eksplisit lan kahanan respon kanggo nggarap respon siklisasi.

  2. Oksidasi: Sawise pangembangan cincin pyrroloquinoline, tahap sabanjure kalebu oksidasi senyawa moderat kanggo nampilake quinone moiety. Struktur quinone PQQ bisa ditindakake kanthi reaksi oksidasi iki, sing penting.

  3. Pengembangan garam disodium: Sawise senyawa quinone pyrroloquinoline dijupuk, bisa uga diowahi dadi struktur uyah disodium. Iki umume ditindakake kanthi nanggapi senyawa kasebut kanthi uyah natrium sing cukup, contone, natrium hidroksida utawa natrium karbonat, kanggo mbentuk uyah disodium saka PQQ.

  4. Sesuci: Sawise Uni maju, uyah disodium PQQ sakteruse asring disaring kanggo ngilangi polutan lan asil. Teknik reresik bisa uga kalebu filtrasi, kristalisasi, utawa kromatografi kanggo entuk barang sing immaculateness dhuwur.

Iku penting kanggo Wigati sing proses sintesis nyata kanggo Garam pyrroloquinoline disodium kalebu reaksi kimia sing rinci, kondisi reaksi, lan teknik pemurnian, sing biasane ditindakake ing lingkungan laboratorium dening ahli kimia sing berpengalaman. Kajaba iku, rute sintesis tartamtu bisa beda-beda adhedhasar pabrikan lan metode kepemilikan.

Standar kualitas:

Standar kualitas kanggo Pyrroloquinoline Quinone Disodium (PQQ disodium) penting kanggo njamin safety, khasiat, lan konsistensi produk. Proses manufaktur lan kontrol kualitas kanggo disodium PQQ kudu netepi standar lan pedoman sing ditetepake, kayata:

  1. Good Manufacturing Practices (GMP): Nderek pedoman GMP penting kanggo mesthekake yen disodium PQQ diprodhuksi lan dikontrol kanthi konsisten miturut standar kualitas. Iki kalebu njaga fasilitas manufaktur, peralatan, lan proses sing tepat, uga dokumentasi lengkap babagan kegiatan produksi.

  2. Rincian Item: Identitas, kemurnian, kekuatan, lan komposisi kabeh kudu ditemtokake kanthi rinci ing standar kualitas disodium PQQ. Rincian kasebut mbantu njamin manawa barang kasebut cocog karo model kualitas sing wis ditemtokake lan cukup kanggo panggunaan sing direncanakake.

  3. Tes Ilmiah: Iki kudu ditindakake tes analitis sing ketat minangka bagean saka langkah kontrol kualitas kanggo nemtokake kemurnian lan kualitase. Iki bisa uga kalebu strategi kaya kromatografi cairan eksekusi unggul (HPLC), spektrometri massa, lan cara liya kanggo mriksa karakter lan kabecikan senyawa kasebut.

  4. Tes Ketergantungan: Produk kasebut kudu ngliwati tes keamanan kanggo mutusake wektu panggunaan sing nyata lan kepiye tumindak ing kahanan alam sing beda-beda. Iki nyeleh metu usulan kapasitas cocok lan mandap dating kanggo item.

  5. Konsistensi Administratif: Konsisten karo prasyarat lan norma administratif sing penting, kaya sing ditetepake dening Organisasi Pangan lan Pengobatan (FDA) ing AS utawa Kantor Resep Eropa (EMA) ing Eropa, penting kanggo njamin manawa proses perakitan lan kontrol kualitas marem sah lan keamanan. pedoman.

  6. Dokumentasi lan Rekam: Nggawe dokumentasi lengkap babagan proses perakitan lan kontrol kualitas, kalebu cathetan klompok, asil tes, lan latihan penegasan kualitas, minangka dhasar kanggo njamin pangenalan lan tanggung jawab.

Adhering kanggo standar kualitas iki mbantu kanggo mesthekake yen PQQ bubuk produk saka kualitas dhuwur, aman kanggo konsumsi, lan konsisten ing ciri. Produsen uga kudu nimbang golek sertifikasi kayata ISO 9001 kanggo sistem manajemen kualitas supaya bisa nuduhake komitmen kanggo kualitas.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Pyrroloquinoline Quinone Disodium (PQQ disodium) nduweni potensi aplikasi ing macem-macem industri amarga sifat lan keuntungan kesehatan potensial. Ing ngisor iki sawetara lapangan aplikasi sing ditliti PQQ disodium:

  1. Suplemen diet lan nutrisi: Iki digunakake kanggo nambah barang-barang nutrisi lan nambah diet sing ngarahake kanggo ningkatake kesejahteraan lan kesejahteraan umume. Pakaryan sing bisa ditindakake minangka penguatan sel lan kontribusi ing pencernaan energi sel ndadekake kamungkinan kanggo dipikirake ing suplemen sing fokus ing dhukungan energi lan kesejahteraan sel.

  2. Studi babagan farmasi: Ing bisnis obat, lagi diteliti kanggo aplikasi restoratif sing dikarepake. Riset terus-terusan nyelidiki akibat kanggo kemampuan mitokondria, neuroproteksi, lan kesejahteraan kardiovaskular, sing bisa nyebabake paningkatan barang obat sing fokus ing wilayah kasebut.

  3. Kosmetik: Sifat-sifat penguatan sel kasebut ndadekake bisa digunakake ing barang kosmetik. Bisa uga digabungake karo definisi perawatan kulit sing ditujokake kanggo menehi keamanan agen pencegahan kanker, ningkatake kesejahteraan kulit, lan nuduhake indikasi diwasa.

  4. Panganan lan Minuman Fungsional: Iki dianggep digunakake ing panganan lan minuman fungsional sing dirancang kanggo menehi keuntungan kesehatan ngluwihi nutrisi dhasar. Peran potensial kanggo ndhukung metabolisme energi lan kesehatan sel sakabèhé ndadekake kapentingan kanggo digabung menyang produk kasebut.

  5. Aplikasi Pertanian lan Veteriner: Peran potensial produk kanggo ningkatake fungsi mitokondria lan kesehatan sel wis nyebabake eksplorasi ing aplikasi pertanian lan kewan. Riset isih ditindakake kanggo netepake pengaruhe marang kesehatan ternak, pertumbuhan tanduran, lan asil panen.

  6. Riset lan pangembangan: Iki uga digunakake ing setelan riset kanggo luwih ngerti fungsi biologi lan aplikasi potensial. Keterlibatan ing proses seluler lan sifat antioksidan ndadekake subyek sing menarik ing macem-macem bidang riset ilmiah.

Nalika riset terus-terusan terus nemokake keuntungan lan aplikasi potensial PQQ bubuk akeh, perané ing industri kasebut bisa terus berkembang. Penting kanggo dicathet yen nalika nuduhake janji, riset luwih lanjut dibutuhake kanggo ngerti aplikasi lan mupangat ing macem-macem lapangan.

Hubungi kita:

Yihui stands minangka dipercaya lan profesional Pyrroloquinoline Quinone Disodium pabrikan, darmabakti kanggo ngirim produk sing ketemu standar paling dhuwur. Ketaatan kita marang sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP nggambarake komitmen kita sing ora tegang kanggo kualitas. Kanggo pitakon lan pesenan, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Pilih Yihui kanggo premium PQQ bubuk, njamin asil optimal kanggo aplikasi sampeyan.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi