Uridine 5'-diphosphoglucose Disodium

Jeneng produk: Uridine 5'-diphosphoglucose disodium salt;UDP-G
CAS No .: 28053-08-9
Assay: 98.5%
Merk: YIHUI
Packing: 1KG/tas
Kemampuan Penyetor: 500kg saben wulan
Wektu Pangiriman: Pangiriman sajrone 3 dina saka gudang sawise mbayar utawa pesen
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Asal: China
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Uridine 5'-diphosphoglucose Disodium?

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka Uridine 5'-diphosphoglucose disodium. Kita bisa ngindhuksi kanthi konten 99. Bisa digunakake ing panganan, obat-obatan, rincian perawatan kesehatan, utawa produk kosmetik, lan cocog karo norma USP, BP, EP, CP. Kita bisa menehi produk kanthi kualitas paling dhuwur kanthi tarif sing paling kompetitif. Pilihan apik sampeyan kanggo pemasok swab disodium glukosa UDP sing dianggep yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!


Uridine 5'- diphosphoglucose disodium swab, uga dikenal minangka UDP-G, minangka biomolekul penting sing penting kanggo metabolisme energi lan conflation glikogen. Iki minangka bubuk putih nganti ora heroik sing bisa dijawab ing banyu lan rada tanggung jawab ing etanol lan metanol. Iki minangka emulsi ester sing kasusun saka uridin, glukosa, lan gugus fosfat. Iki nduweni peran ing respon alami sing warni ing sel, padha karo conflation lan deklinasi glikogen, bouncing, lan glukan, transportasi glukosa, lan sinyal sel.


Iku biomolekul penting sing nemokake operasi expansive ing lapangan kayata tamba lan pangan. Salah sawijining operasi sing paling penting yaiku minangka patron monosakarida ing jalur conflation glikogen. Uga bisa dadi bahan baku kanggo pelengkap, padha karo MSG, ing assiduity pangan. uga, iku ekstensif dipunginaaken ing kothak padha conflation medicine, pasinaon enzim, lan glycobiology. Minangka molekul sing bisa ditrapake sacara ekstensif, nduweni prospek sing apik kanggo pangembangan. Saiki, utamane digunakake ing wilayah kaya metabolisme gula, conflation glikogen, conflation bouncing, conflation polisakarida bakteri, transportasi glukosa, lan sinyal sel. Panjaluk sing saya tambah akeh ing babagan peternakan, panganan, lan obat-obatan, sing didorong dening perkembangan glikobiologi lan metabolisme gula kanthi cepet, bisa uga bisa digunakake ing wilayah kasebut ing mangsa ngarep.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Uridine 5'-diphosphoglucose disodium salt;UDP-G

CAS: 28053-08-9
MF: C15H25N2NaO17P2
MW: 590.3
EINECS: 248-801-6
Nomer MDL: MFCD00216890

suhu panyimpenan: -20°C

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

28053.webp


standar kualitas

Produk:

Uridine Diphosphate Gluose Disodium Salt

Nomer Batch:

20221129

Tanggal Pabrik:

2022-11-29

Quantity :

1280.0g

Tanggal Sertifikat:

2022-12-09

CAS:

28053-08-9

Tanggal kadaluwarsa:

2024-11-28

Keterangan:

100g / tas

item

Requirements

results

katon

Bubuk putih utawa bubuk putih

Konflik

identifikasi

Nduwe panyerepan paling gedhe ing λ=262±2nm

A250/A260=0.68~0.78

A280/A260=0.36~0.42


261.4nm

A250/A260=0.73

A280/A260=0.37

Kejelasan lan warna solusi

Njlentrehake, ora ana warna

Konflik

Mundhut ing Pangatusan

≤10.0%

3.50%

Kandungan (UDP-G-Na2)

≥80.0%

91.80%

Kemurnian (HPLC)

≥90.0%

98.56%

Kesimpulan:

Selaras karo standar perusahaan

Lumbung:

Tansah garing lan adoh saka cahya, simpen ing -20 ℃


Apa fungsi UDP-glukosa?

Uridine 5'-diphosphoglucose disodium, uga dikenal minangka UDP-glukosa, minangka emulsi nukleotida sing kasusun saka uridin, glukosa, lan gugus fosfat. Iki minangka papan penting ing proses alam sing warni, padha karo conflation glikogen lan conflation bouncing.

UDP-glukosa disodium swab minangka wangun swab sing ngandhut rong ion natrium. Iki nuduhake fungsi lan operasi sing padha lan utamane digunakake ing proses fisiologis lan alami kalebu metabolisme gula, conflation glikogen, conflation bouncing, conflation exopolysaccharide, transportasi glukosa, lan sinyal seluler.

Minangka emulsi nukleotida umume digunakake, wis operasi sudhut ing lapangan tamba, assiduity pangan, lan peternakan. Iki digunakake ing obat obat-obatan farmasi, frasa, lan sistem rilis sing terus-terusan. uga, iku akeh dipunginaaken ing Processing pangan, produk kesehatan, lan tambahan nutritive. Ing sektor agraris, bisa digunakake kanggo ningkatake pertumbuhan pabrik, ningkatake panenan, lan ningkatake kualitas.

UDP-G minangka biomolekul penting kanthi fungsi lan operasi sing warni.

Konflasi glikogen minangka substrat penting ing jalur conflation glikogen. Iki minangka patron monosakarida ing conflation glikogen lan mbantu njaga cadangan energi ing awak.

bouncing conflation uga melu conflation bouncing ing toko. bouncing minangka wangun gudang energi utama ing toko, lan nyedhiyakake unit glukosa kanggo grease proses conflation.

Konflasi exopolysaccharide iku nduweni peran penting ing mikroorganisme tartamtu, nuduhake ing conflation saka exopolysaccharides, kalebu polisakarida lan oligosakarida. Exopolysaccharides nduwe papan sing penting ing lampiran mikroba, infeksi, lan adaptasi ekologis.

Gerakan seluler iku melu ing sinyal seluler minangka substrat, ngiket enzim utawa reseptor tartamtu lan nyurung respon transduksi sinyal tartamtu.

medicine conflation wis operasi ing medicine conflation minangka bahan baku utawa respon substrat, nuduhake ing conflation lan revisi obat-obatan.

Kajaba iku, nemokake operasi expansive ing eksplorasi biokimia lan alam uga assiduity pangan. Bisa digunakake ing studi enzim, uji biologi gula, lan obat bumbu panganan, ing antarane lapangan liyane.

Sakabèhé, Iki minangka biomolekul penting sing nduweni peran penting ing metabolisme energi, conflation glikogen, conflation bouncing, conflation exopolysaccharide, signaling seluler, lan wilayah liyane, kanthi prospek operasi sing wiyar.

Lumbung

Syarat panyimpenan kanggo UDP-glukosa disodium minangka nderek:

  1. Suhu Disaranake kanggo nyimpen ing suhu sing sithik, umume ing ngisor -20 ° C. Suhu sing luwih murah mbantu mbantu deklinasi molekuler utawa inaktivasi.

  2. Blankness njamin yen disimpen ing wilayah sing garing kanggo mbantu kelembapan utawa kelembapan. Bisa dikemas ing tas utawa wadhah sing disegel kanthi desiccants kanggo nyerep kelembapan.

  3. Cahya Aja nyeret cahya saka srengenge langsung utawa cahya sing kuwat. Cahya cahya bisa nyebabake kestabilan.

  4. Kemasan: Pilih bahan kemasan kedap udara sing cocog kanggo njamin stabilitas jangka panjang lan nyegah kontaminasi eksternal UDP-glukosa disodium.

  5. Ngindhari siklus beku-thaw bola-bali: Pembekuan lan pencairan sing kerep bisa nyuda kualitas lan aktivitas UDP-glukosa disodium. Mulane, dianjurake kanggo aliquot jumlah sing dikarepake lan cepet beku lan nyimpen bagean sing ora digunakake.

Elinga yen syarat panyimpenan ing ndhuwur diwenehake minangka pedoman umum, lan kahanan panyimpenan tartamtu bisa beda-beda adhedhasar rekomendasi saka pabrikan produk. Sadurunge nggunakake UDP-D-Glukosa disodium uyah, waca manual produk kanthi teliti utawa takon supplier kanggo panuntun dhumateng panyimpenan akurat.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

 sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

 00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Uridine 5'-diphosphoglucose disodium Produsèn, kita duwe teknologi majeng, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, and layanan banget. Kaluwihan kasebut bakal ndadekake UDP-G kita katon ing kompetisi pasar lan entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan luwih akeh. yen sampeyan perlu UDP-glukosa disodium, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Uridine 5'-diphosphoglucose disodium, 28053-08-9, UDP-glukosa, UDP-D-Glucose disodium salt, UDP-G, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Natural

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi