Vitamin K2 MK4 bubuk

Jeneng produk: Vitamin K2(MK-4);Menatetrenone
CAS No .: 863-61-6
MOQ: 1 kg
Assay: 98.0%; 99%
Packing: 1 kg/bag; 5kg/bag, 10kg/drum, 25kg/drum
Kemampuan Sumber: 1000Kg saben wulan Digunakake: Digunakake ing Farmasi, Nutraseutikal, Panganan fungsional Kesehatan, Dietary
suplemen, produk Pemutih Kulit, Kosmetik dll.
Wektu pangiriman: ing saham
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa bubuk Vitamin K2 MK4?

Vitamin K2 MK4 bubuk minangka emulsi kristal sing ora heroik sing digayuh saka aseton-etanol utawa metanol-kloroform, kanthi bobot molekul 580.90 lan titik lebur 51-52 ℃. Ora bisa ditindakake ing banyu, rada tanggung jawab ing lukisan lenga, lan bisa dijawab ing deterjen organik sing padha karo etanol, eter, aseton, benzena, lan kloroform. isih, kelarutan luwih murah tinimbang vitamin K1. Iku ngalami korupsi ing asam kuwat, oksidator, kondisi alkalin, lan cahya cahya.


Vitamin K minangka klompok komposit kanthi struktur kuinon, kalebu limang komposit sing dikenal minangka vitamin K1, K2, K3, K4, lan K5. Vitamin K2 minangka seri komposit sing minangka pangisi daya sing ora pati penting lan disintesis sacara substansial dening bakteri usus. Ana 14 macem-macem bentuk vitamin K2 sing didhasarake ing dawa rantai samping ing gugus isoprenyl C3. Vitamin K2 (MK-4), uga dikenal minangka Menatetrenone, umume digunakake kanggo nambani osteoporosis. 


Riset wis nuduhake yen menaquinone-4 nduweni bingkisan osteogenik, ningkatake metabolisme kalsium, lan nyegah resorpsi balung sing disebabake dening osteoklas, saéngga nambah viskositas balung lan nyegah perawatan osteoporosis. Menaquinone-4 minangka zat sing ora sopan lan rawan korupsi nalika kena cahya, sing cocog kanggo ekspresi dadi kapsul lembut. Vitamin K2 bubuk akeh wis akeh nyiyapake ing sayuran ijo gembur lan sayuran, uga ing iwak, daging, sampah, lan cod ati lukisan lenga. Bisa dicopot saka godhong jelatang lan daging iwak sing rusak, utawa disintesis nggunakake 2- methylnaphthoquinone- 1,4 minangka bahan wiwitan.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Vitamin K2 (MK-4); Menatetrenone

CAS:863-61-6

MF:C31H40O2

MW: 444.65

Titik lebur: 350 ° C

suhu panyimpenan: -20 ° C

Penampilan: bubuk kristal kuning

Stabilitas: Stabil kanggo 2 taun

Formula struktural:

863.webp

Standar kualitas:

No.

item

Keterangan

Result

1

2

3

4

5

6

katon

pengujian kadar logam

Titik lebur

Isomer

Najis tunggal

Total impurities

Bubuk kristal kuning

98% ~ 102.0%

36.5 ~ 37.5 ℃

≤2.0%

≤2.0%

≤1.0%

Bubuk kristal kuning

99.74%

36.64 ℃

0.18%

0.17%

0.54%

kesimpulan

pass


Tumindak fisiologis

Vitamin K2 MK4 bubuk, uga dikenal minangka Menaquinone-4, minangka vitamin alami sing ngemot struktur pambuka naphthoquinone lan nuduhake bingkisan anti-hemorrhagic. Ing taun 1929, tanggul nemokake rong bentuk Vitamin K ing alam, videlicet K1 lan K2, loro-lorone minangka komposit naphthoquinone. Menaquinone-4 katon minangka pangisi daya unheroic utawa cairan unctuous, undoable ing banyu, jawab ing deterjen organik lan kanvas pabrik, panas stabil nanging rentan kanggo deklinasi dening cahya. Iki nduweni peran ing promosi conflation prothrombin ing ati lan ngatur conflation faktor pembekuan VII, IX, lan X, saéngga nyepetake pembekuan getih. uga, iku peran penting ing fosforilasi glukosa intraselular. Ing bakteri tartamtu, padha karo Bacillus subtilis, iku minangka unsur saka chain ambegan. Kekurangan menaquinone-4 nyebabake wektu pembekuan sing luwih dawa, sing nyebabake pendarahan sing berlebihan ing kasus trauma. Amarga bisa disintesis dening bakteri ing usus fana lan kewan, insufficiency umume langka.

Mekanisme Tindakan

Mekanisme tumindak k2 mk4 kalebu aspek ing ngisor iki:

  • Fungsi hemostatik: Vitamin K2 ningkatake sintesis prothrombin ing ati lan ngatur sintesis faktor pembekuan VII, IX, lan X. Faktor pembekuan iki nduweni peran penting ing proses koagulasi getih, lan anane Vitamin K2 ngidini getih beku. luwih cepet, saéngga mungkasi getihen.

  • Fungsi metabolisme balung: Vitamin K2 duweni efek pangaturan ing metabolisme balung. Iku nambah Kapadhetan balung lan nyegah osteoporosis dening mromosiaken tatanan lan aktivasi sel balung. Vitamin K2 uga nyegah aktivitas osteoklas lan nyuda karusakan balung.

  • Fungsi sinyal seluler: Vitamin K2 nduweni peran penting ing fosforilasi glukosa intrasel lan melu proses transduksi sinyal intrasel.

  • Fungsi rantai ambegan: Ing bakteri tartamtu, kayata Bacillus subtilis, Vitamin K2 bisa dadi komponèn saka ranté ambegan, melu produksi energi bakteri.

Ing ringkesan, K2 menatetrenone main fungsi fisiologis penting liwat macem-macem mekanisme kayata ngatur koagulasi getih, metabolisme balung, transduksi sinyal seluler, lan melu ing rantai ambegan. Tingkat normal ing awak manungsa penting kanggo njaga keseimbangan hemostasis, kesehatan balung, lan fungsi sel.

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :1kg / tas foil; 5kg / karton; 25kg / drum serat; utawa packing minangka panyuwunan sampeyan.

pangaturan:

Logo khusus

Paket sing disesuaikan

Kustomisasi grafis

Pengiriman :

item

Quantity

wektu ETA

Cara Pengiriman

Miturut Kurir

≤50kg

7-15days

Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS dll.

Cepet lan trep

Dening Air

50kg ~ 200kg

3-5days

Cepet lan murah

Dening Segara

Jumlah gedhe

20-35days

Cara paling murah

Term Pembayaran

pambayaran.webp

Napa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

sertifikat.webp

Pabrik & Gudang Xi'an Yihui

00Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kesimpulane

Ing ringkesan, minangka profesional Vitamin K2 MK4 bubuk pabrikan, kita duwe teknologi canggih, kauntungan ukuran, kualitas paling apik, pengalaman produksi sugih, lan layanan banget. Kaluwihan iki bakal nggawe Menatetrenone kita ngadeg metu ing kompetisi pasar lan menang liyane kapercayan lan dhukungan pelanggan. yen sampeyan perlu Vitamin K2 (MK-4), pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Hot Tags: Vitamin K2 MK4 bubuk, 863-61-6, K2 mk4, K2 menatetrenone, Vitamin K2 bubuk akeh, Pemasok, Produsen, Pabrik, Massal, Rega, Grosir, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Murni, Alami

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi