Vitamin K3 bubuk

CAS: 130-37-0
Penampilan: Bubuk kristal putih
standar: USP
Paket: 25kg/drum
Kemampuan Sumber: 50000kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
Aplikasi: Bahan Baku Nutrisi, Feed / Food Grade
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Vitamin K3 Powder?

Sugeng rawuh ing Yihui, sumber sing dipercaya kanggo kualitas dhuwur Vitamin K3 bubuk. Minangka pabrikan lan pemasok terkemuka, Yihui bangga nyedhiyakake produk sing nyukupi panjaluk sing ketat para panuku profesional lan dealer global. 


Informasi dhasar


Vitamin K3 MSB96


CAS: 6147-37-1

Penampilan: bubuk kristal putih

Konten MSB: ≥96.0%

Aplikasi: Feed Additive

Paket: 25KGS/Karton; 500KGS/Kantong Tenun

Panyimpenan: Nglindhungi saka cahya, panas, kelembapan, lan tetep disegel

Vitamin K3 MSB96.webp



Vitamin K3 MNB96


CAS: 73681-79-0

Penampilan: bubuk kristal putih utawa kuning cahya

Konten MNB: ≥96.0%

Aplikasi: Feed Additive

Paket: 25KGS/Karton; 500KGS/Kantong Anyaman"

Panyimpenan: Nglindhungi saka cahya, panas, kelembapan, lan tetep disegel

Vitamin K3 MNB96.webp




Vitamin K3 MSBC


CAS: 130-37-0

Katon: Wêdakakêna kristal putih

Konten MSB: ≥65.0%

Aplikasi: Feed Additive

Paket: 25KGS/Karton; 500KGS/Kantong Tenun

Panyimpenan: Nglindhungi saka cahya, panas, kelembapan, lan tetep disegel

Vitamin K3 MSBC.webp


Parameter spesifikasi:

parameterValue
katonWêdakakêna sing alus
WernaPutih nganti Putih-Putih
Kemurnian≥ 98%
kelarutanLarut ing banyu
ambu ora enakTanpa ambu
kawontenan StorageSimpen ing papan sing adhem lan garing

Komposisi Kimia:

SenyawaKomposisi Persentase
Vitamin K398%
Bahan Inert2%

Efek lan Fungsi:

Dampak lan unsur saka  Vitamin K3 bubuk, utawa disebut menadione, macem-macem lan kritis kanggo macem-macem siklus organik:

  1. Penebalan getih: Iku njupuk bagéyan dhasar ing kombinasi saka protein coagulating getih, eksplisit prothrombin lan variabel thickening liyane. Protein kasebut minangka dhasar kanggo kebanjiran koagulasi, sing penting kanggo pemulihan tatu lan nyegah mati sing ora bisa ditindakake.

  2. Kesehatan Tulang: Iki nambah pencernaan balung kanthi ndhukung kombinasi osteocalcin, protein sing melu mineralisasi balung. Tingkat nutrisi K3 sing cukup mbantu njaga kekandelan lan kekuatan balung, kanthi cara iki ndhukung kesejahteraan balung.

  3. Properti agen pencegahan kanker: Menadione Sodium Bisulfite nampilake sifat agen pencegahan kanker, sing bisa mbantu nglindhungi sel lan jaringan saka karusakan oksidatif sing digawa dening revolusioner bebas. Aktivitas antioksidan iki bisa nduwe pengaruh ing macem-macem fungsi fisiologis lan nyumbang kanggo kesehatan sakabèhé sel.

  4. Panganan makhluk: Ing rezeki makhluk, iku minangka tambahan dhasar kanggo kewan, kalebu unggas, babi, lan sapi. Suplemen Vitamin K3 sing cukup ing makhluk mangan kurang karbohidrat nyegah kahanan hemorrhagic lan ndhukung kesejahteraan, pangembangan, lan kemajuan umume.

  5. Tujuan modern: Iki digunakake ing pirang-pirang aplikasi industri saliyane peran ing nutrisi kewan. Iki digunakake ing formulasi panganan pet lan produksi premix vitamin kanggo pakan kewan. Salajengipun, nutrisi K3 dimanfaatake ing pengaturan obat khusus lan minangka bagean ing tingkat permukaan lan item perawatan kulit.

Proses sintesis:

Proses sintesis saka Vitamin K3 bubuk, uga dikenal minangka menadione, melu sawetara langkah kunci kanggo gawé senyawa penting iki. Mangkene ringkesan proses sintesis:

  1. Bahan wiwitan: Sintesis kasebut biasane diwiwiti kanthi milih bahan wiwitan sing cocog, sing bisa uga kalebu senyawa prekursor lan reagen sing dibutuhake kanggo transformasi kimia.

  2. Reaksi kimia: Sintesis menadione kalebu reaksi kimia tartamtu kanggo ngowahi bahan wiwitan dadi produk sing dikarepake. Reaksi kasebut bisa uga kalebu oksidasi, alkilasi, utawa transformasi organik liyane kanggo ngenalake gugus fungsi sing dibutuhake lan karakteristik struktural kasebut.

  3. Sesuci: Sawise tanggapan zat, barang sing kasar ngliwati siklus dekontaminasi kanggo ngilangi debasement lan ngilangi senyawa sing cocog. Cara panyulingan kaya kristalisasi, panyulingan, utawa kromatografi bisa digunakake kanggo nggayuh tingkat kabecikan sing dikarepake.

  4. Kontrol kualitas: Kabeh liwat interaksi kombinasi, ukuran kontrol kualitas dileksanakake kanggo njamin respectability, immaculateness, lan susunan asil pungkasan. Cara logis kaya spektroskopi, kromatografi, lan spektrometri massa bisa digunakake kanggo mriksa kapribaden lan sifat campuran menadione.

  5. Kemasan lan Formulasi: Nalika campuran lan refinement produk wis rampung, senyawa bisa pindhah menyang rencana menyang pigura item becik, kayata wêdakakêna utawa adi. Kanggo njamin stabilitas lan integritas produk rampung sajrone panyimpenan lan distribusi, teknik lan bahan kemasan sing cocog digunakake.

  6. Kepatuhan peraturan: Proses sintesis kudu tundhuk karo peraturan lan pedoman sing relevan babagan produksi senyawa farmasi utawa industri. Selaras karo syarat peraturan mesthekake yen menadione sing disintesis memenuhi standar safety, kualitas lan hukum.

Standar kualitas:

norma kualitas kanggo vitamin K3 bubuk, utawa disebut menadione, minangka dhasar kanggo njamin kesejahteraan, kelangsungan hidup, lan kesesuaian kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi. Bagean utama prinsip kualitas item iki kaya ing ngisor iki:

  1. Immaculateness lan Piece: Tingkat kemurnian lan komposisi sing bisa ditampa ditemtokake dening standar kualitas. Kanggo njamin produk kasebut cocog karo kritéria kualitas sing ditemtokake, standar kasebut nemtokake impurities lan rereged maksimum sing diidini.

  2. Praktek Fabrikasi: Ketaatan marang Praktek Assembling Great (GMP) penting kanggo nggawe bubuk K3 nutrisi. Aturan GMP nggawe siklus, kontrol, lan dokumentasi sing penting kanggo njamin kualitas lan keamanan barang sing stabil sajrone ngrakit.

  3. Konsistensi Administratif: Prinsip kualitas kudu cocog karo pedoman lan aturan sing penting sing disedhiyakake dening spesialis administratif kaya Organisasi Pangan lan Obat (FDA), Kantor Resep Eropa (EMA), lan badan pengawas liyane. Konsisten karo pedoman kasebut minangka dhasar kanggo njamin keamanan lan keabsahan barang kasebut.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Bidang aplikasi saka  Vitamin K3 bubuk, utawa disebut menadione, dawa antarane bisnis beda amarga saka proyek dhasar ing siklus alam lan bisa kanggo tujuan modern. Ing ngisor iki minangka bagean saka lapangan aplikasi utama ing ngendi produk digunakake:

  1. Bisnis obat: Iki digunakake minangka cikal bakal bisnis obat kanggo nggawe campuran vitamin K liyane, minangka menaquinone lan anak perusahaan. Amarga campuran kasebut penting kanggo koagulasi getih lan pencernaan balung, mula bisa digunakake kanggo nggawe obat lan nambah.

  2. Panganan makhluk: Iki digabungake menyang pakan lan panganan makhluk kanggo mbantu kesejahteraan lan kamakmuran kewan, unggas, lan pets. Iku njupuk bagéyan kritis ing thickening getih lan umume kapabilitas metabolis ing jalmo, nambah kanggo kesejahteraan umum lan imperativeness.

  3. Produk perawatan kecantikan lan Pertimbangan Individu: Produk kasebut bisa digunakake ing tingkat permukaan lan item pertimbangan individu amarga keuntungan kulit sing potensial. Ditampa nduweni sipat penguatan sel bisa mbantu njaga kulit saka tekanan oksidatif lan ningkatake kesejahteraan kulit.

  4. Aplikasi Industri: Nduwe aplikasi industri, kalebu panggunaan minangka perantara kimia ing sintesis macem-macem senyawa. Bisa uga digunakake ing proses lan aplikasi kimia tartamtu sing nduweni sifat kimia sing unik.

  5. Riset lan pangembangan: Iki digunakake ing riset lan pangembangan ilmiah, utamane ing studi sing ana gandhengane karo metabolisme vitamin K, jalur koagulasi, lan aplikasi terapeutik potensial ing macem-macem kahanan kesehatan.

  6. Aplikasi Laboratorium lan Analitik: Iki digunakake minangka reagen ing macem-macem prosedur laboratorium lan analitis, utamane ing studi sing ana gandhengane karo vitamin K lan turunane.

Hubungi kita:

Pungkasane, Yihui dadi terkenal Vitamin K3 bubuk produsen lan supplier, njunjung standar paling dhuwur ing industri. Komitmen kita kanggo kualitas digarisake dening sertifikasi kita ing ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo sing looking kanggo tuku kita Vitamin k3 MSB utawa njelajah layanan OEM, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Percaya Yihui kanggo keunggulan ing saben partikel.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi