Inhibitor protein minangka partikel sing gabung karo katalis, ngalangi tumindake. Katalis, yaiku protèin sing mbantu tanggepan senyawa dhasar ing salawas-lawase, bisa kerja karo owah-owahan partikel substrat dadi produk.[1] Bahan kimia ngrampungake iki kanthi mbatesi substrat menyang situs dinamis, lokal sing nyepetake langkah respon sing paling angel.


Inhibitor protein mediasi ing siklus iki dening siji utawa liyane Watesan kanggo situs dinamis kimia kang, tetep landasan saka Watesan, utawa Watesan kanggo siji situs liyane ing senyawa, discouraging katalis saka respon. Inhibitor bisa nampilake watesan sing bisa dibatalake utawa ora bisa dibatalake. Inhibitor sing ora bisa dibatalake nggawe ikatan senyawa karo protein, repressing nganti ikatan kasebut rusak. 


Gantian, inhibitor reversibel dasi non-kovalen lan bisa langsung isolasi saka katalis, ngidini protein kanggo nerusake kemampuane. Gumantung apa padha gabung karo bahan kimia, kompleks substrat senyawa, utawa loro-lorone, inhibitor sing bisa dibalikake nyebabake macem-macem kekangan.


Inhibitors

0
  • Birinapan

    CAS: 1260251-31-7 
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Standar: 98%
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • LY2835219

    CAS: 1231930-82-7
    Penampilan: bubuk putih-putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • A 674563

    No CAS: 552325-73-2
    Penampilan: Putih nganti Oranye Padat, Bubuk, Kristal utawa Potongan
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • A-443654

    CAS: 552325-16-3
    Penampilan: padhet putih
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • ABT-737

    CAS: 852808-04-9
    Penampilan: bubuk kuning nganti kuning
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • ACP-196

    CAS: 1420477-60-6
    Penampilan: bubuk kuning
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • ABT-199

    CAS: 1257044-40-8
    Penampilan: Kuning solid
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • ABT-263

    CAS: 923564-51-6
    Penampilan: putih solid
    Standar: ing omah
    Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: Lab riset
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • ABT-530

    Pibrentasvir (ABT-530) CAS: 1353900-92-1
    Penampilan: bubuk putih nganti kuning pucat
    standar: ing omah
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Sumber: 1000g saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Veliparib ABT 888

    CAS: 912444-00-9
    Penampilan: bubuk putih
    standar: ing omah
    Paket: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Sumber: 50kg saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: Antitumor utawa riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Glecaprevir

    CAS: 1365970-03-1
    Penampilan: bubuk putih nganti putih
    Assay: 98%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Sumber: 2000g saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • RTA-408

    CAS: 1474034-05-3
    Penampilan: bubuk putih
    Assay: 98%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 2000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
15