A-443654

CAS: 552325-16-3
Penampilan: padhet putih
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 1000g saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Lab riset
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

A-443654 Supplier

Xi'an Yihui Company punika Produsèn profesional saka A-443654. Kita bisa ngasilake A443654 kanthi konten 99%. Kita bisa menehi produk kaliber paling dhuwur ing tarif paling kompetitif. Pilihan paling apik kanggo pemasok A 443654 murni sing terkenal yaiku Perusahaan Xi'an Yihui!

 

Apa A-443654?

A-443654(CAS 552325-16-3) iku aset kuat lan picky saka Akt1/2/3. Akt, uga dikenal minangka protein kinase B(PKB), yaiku kinase protein spesifik serine/treonine sing nduweni peran penting ing proses seluler sing warni kalebu kaslametan lan proliferasi sel, metabolisme, lan apoptosis. Aberrant Akt signaling wis intertwined ing pangembangan lan kemajuan saka macem-macem jinis kanker, lan mulane Akt impediments padha A443654 wis muncul minangka agen antikanker janjeni.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: A-443654

CAS: 552325-16-3

MF: C24H23N5O

MW: 397.47

Nomer MDL: MFCD11840663

Penampilan: padhet putih

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g; 5 g; 100 g

MOQ: 1 g

Asal: China

Digunakake: riset lab

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

 

Keterangan Technical:

item

Keterangan

results

katon

putih solid

Ngganti

Kemurnian (HPLC)

≥98%

98.53%

kelarutan

Rada larut ing DMSO

Ngganti

kesimpulan

Iku tundhuk karo syarat

 

kelarutan

Ora larut ing banyu;

DMSO ≥19.85 mg/ml;

etanol ≥44.3 mg/ml ing etanol

 

Apa fungsi A-443654?

A-443654 minangka aset kuat lan picky saka Akt1, Akt2 lan Akt3. Akt, uga dikenal minangka protein kinase B(PKB), yaiku serine/treonine kinase sing nduweni peran penting ing proses seluler sing warni kalebu pertumbuhan sel, kaslametan, metabolisme lan isolasi. Disregulasi jalur sinyal Akt wis digandhengake karo kahanan sing warni kaya kanker, diabetes, lan kahanan kardiovaskular.

A443654 wis ditliti banget ing model preclinical lan wis nuduhake tenaga antitumor sing njanjeni ing macem-macem garis sel kanker lan model xenograft. Kajaba iku, A443654 wis ditampilake kanggo aklimatisasi sel kanker kanggo kemoterapi lan obat radiasi, saéngga ningkatake khasiat perawatan kasebut.

piecemeal saka exertion antitumor sawijining, uga wis delved kanggo operasi remedial implisit ing kahanan jantung padha aterosklerosis lan iskemia-reperfusi bundhas. A 443654 wis ditampilake kanggo nyandhet proliferasi lan migrasi sel otot polos pembuluh darah, uga nyuda konformasi neointima ing model kewan aterosklerosis. Kajaba iku, wis ditampilake kanggo nutupi cedera reperfusi iskemia miokardium kanthi nyuda ukuran infark lan nyempurnakake fungsi jantung.

Sakabèhé, iku aset tembelan cilik janjeni sing duwe operasi remedial implisit ing kahanan warni. pasinaon preclinical lan Clinical luwih akeh dituntut kanggo rampung njelajah eventuality remedial sawijining.

 

Apa operasi A-443654?

Iki minangka aset kuat saka kinase protein Akt, sing nduweni peran penting ing interceding kaslametan, proliferasi, lan metabolisme sel. Aktivasi Akt terus-terusan diamati ing macem-macem kanker sing bisa mati, dadi target remedial sing nyenengake kanggo perawatan kanker.

Operasi kasebut utamane ing eksplorasi kanker, ing ngendi wis ditampilake kanggo nyandhet wutah lan proliferasi garis sel kanker warna-warni in vitro lan in vivo. Panaliten uga nuduhake manawa bisa adaptasi sel kanker menyang kemoterapi lan obat radiasi, sing bisa nambah efektifitas perawatan kasebut.

Saliyane bingkisan anti-kanker, uga wis ditliti babagan kemungkinan kanggo nambani diabetes lan penyakit metabolik. Akt minangka pengontrol metabolisme glukosa sing penting, lan inhibisi aktivitas Akt wis ditampilake kanggo nambah persepsi insulin, penyerapan glukosa, lan metabolisme lipid. Pasinaon kewan wis nuduhake manawa bisa nambah kasabaran glukosa lan fungsi sel beta pankreas ing tikus diabetes, dadi agen remedial sing apik kanggo perawatan diabetes.

Sakabèhé, iki minangka emulsi protean kanthi operasi implisit ing eksplorasi kanker uga ing perawatan penyakit metabolik. Kemampuan kanggo nyandhet aktivitas Akt kanthi akeh ndadekake alat sing larang regane kanggo nyinaoni bagean Akt ing proses seluler sing warni, lan kemungkinan remedial ndadekake wong golek janji kanggo pangembangan obat sing durung lair.

 

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

 

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan

produk-1-1

 

 

Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui bangga dadi wong sing dipercaya A-443654 pabrikan lan supplier. Kanggo ndarbeni produk terobosan iki utawa ngrembug syarat khusus sampeyan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Yakin, karo Yihui, sampeyan ngakses produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane, didhukung dening sertifikasi sing nandheske komitmen kita kanggo keunggulan ing pasar global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi