ABT-199

CAS: 1257044-40-8
Penampilan: Kuning solid
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 30kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Lab riset
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa ABT-199

ABT-199 uga dikenal minangka GDC-0199 lan Venetoclax. iku jinis anyar saka tamba anti-kanker, gadhahanipun inhibitor Bcl-2, dikembangaké dening perusahaan farmasi Amérika AbbVie. Bisa kanthi efektif nolak kanker lan duwe efek samping sing luwih sithik dibandhingake karo obat-obatan saiki. Panliten iki utamane ditindakake dening peneliti ing Amerika Serikat lan Australia. asil riset sing gegandhengan diterbitake ing jurnal internasional "NatureMedicine". Ora kaya obat kanker biasa, Chemicalbook: Obat iki, jenenge ABT-199, bisa nyerang protein penting sing diarani BCL-2 kanggo nambani kanker. BCL-2 minangka salah sawijining anggota kulawarga protein BCL-2 sing paling awal ditemokake sing ngatur pati sel. Iki digandhengake karo akeh jinis kanker, kayata sawetara penyakit mental lan otoimun. Ing kanker, dipercaya tumindak minangka inhibitor sing bisa mbantu sel kanker nolak obat perawatan kanker.

ABT-199 (Venetoclax) minangka obat anyar sing bisa ngobati kanker kanthi nyerang protein penting sing diarani BCL-2. BCL-2 minangka salah sawijining anggota kulawarga protein BCL-2 sing paling awal ditemokake sing ngatur pati sel. Ing kanker, dipercaya tumindak minangka inhibitor sing bisa mbantu sel kanker nolak obat perawatan kanker.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: ABT-199; Venetoclax; GDC-0199

Nomer Cas: 1257044-40-8

MF: C45H50ClN7O7S

MW: 868.44

EINECS: 820-130-9

Nomer MDL: MFCD23160052

Penampilan: padhet kuning

Kemurnian: 99% +

Paket: 1g; 5 g; 100 g

MOQ: 1 g

Asal: China

Digunakake: riset lab

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

 

Keterangan Technical:

item

Keterangan

results

katon

kuning solid

Tundhuk

Kemurnian (HPLC)

≥98%

98.5%

kesimpulan

Iku tundhuk karo syarat

 

Aktivitas biologis

ABT-199 (GDC-0199) minangka inhibitor selektif Bcl-2, kanthi nilai Ki <0.01 nM ing tes bebas sel, sing luwih saka 4800 kaping luwih selektif tinimbang Bcl-xL lan Bcl-w. Ora duwe aktivitas nyandhet marang Mcl-1.

 

Apa fungsi ABT-199?

Venetoclax digunakake kanggo perawatan leukemia limfositik kronis (CLL) lan leukemia myeloid akut (AML). ABT-199 dianggo kanthi ngalangi limfoma-2 sel B (BCL-2), protein sing mbantu sel kanker bisa urip.

khusus dituduhake kanggo perawatan saka CLL sing wis relapsed utawa ora cukup nanggapi opsi perawatan kemoterapi liyane. Kajaba iku, obat iki dianjurake kanggo pasien CLL sing mentas didiagnosis kanthi kelainan genetis tartamtu sing ndadekake dheweke rentan kanggo perawatan GDC-0199. Kanggo AML, diwenehi kombinasi karo obat kemoterapi liyane kanggo perawatan pasien umur 75 taun utawa luwih, utawa sing ora bisa ngidinke perawatan kemoterapi standar amarga komorbiditas.

Biasane ditindakake kanthi lisan sapisan dina ing fasilitas medis utawa omah, kanthi ngawasi efek samping sing potensial. Sanajan wis ditampilake minangka perawatan sing efektif kanggo CLL lan AML, respon individu bisa beda-beda lan mbutuhake pangaturan dosis.

Sakabèhé, iki minangka obat sing penting kanggo perawatan CLL lan AML, ningkatake asil pasien lan menehi pangarep-arep kanggo sing didiagnosis kondisi kasebut.

 

Apa Aplikasi ABT-199?

Venetoclax minangka obat terapi sing ditargetake digunakake ing perawatan leukemia limfositik kronis (CLL) lan limfoma limfositik cilik (SLL). Pangobatan iki dirancang khusus kanggo target protein B-cell lymphoma 2 (BCL-2), sing biasane ningkatake kaslametan sel kanker lan nyegah mati kanthi alami.

Kanthi nyandhet BCL-2, iki nyebabake proses sing disebut apoptosis, yaiku kematian sel kanker sing diprogram. Iki pungkasane ndadékaké nyuda sel kanker lan bisa alon utawa malah nyegah progresi CLL lan SLL.

Saliyane digunakake ing CLL lan SLL, uga nuduhake asil sing apik kanggo perawatan jinis kanker liyane, kalebu leukemia myeloid akut (AML), limfoma sel B gedhe sing nyebar (DLBCL), lan macem-macem myeloma.

iku obat lisan sing biasane dijupuk sapisan saben dina. Umume ditoleransi, nanging sawetara pasien bisa ngalami efek samping kayata mual, diare, lemes, lan jumlah sel getih putih sing kurang.

Sakabèhé, bisa nyedhiyakake pilihan perawatan sing ditargetake lan efektif kanggo wong sing nandhang CLL, SLL, lan kanker liyane. Konsultasi karo panyedhiya kesehatan perlu kanggo nemtokake manawa obat iki cocog kanggo pasien individu.

 

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

 

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan

produk-1-1

 

 

Term Pembayaran

6 pambayaran.webp


Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Hubungi kita:

Kanggo ringkesan, Xi'an Yihui Company minangka profesional Produsen saka ABT-199, karo produk kualitas dhuwur, paling apik rega Venetoclax, Kapabilitas riset lan pangembangan sing dhuwur, peralatan lan teknologi produksi canggih, layanan sawise-sales sing sampurna, lan kaluwihan liyane, minangka pilihan pelanggan saka mitra sing cocog.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal reply kanggo sampeyan ASAP.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi