ABT-530

Pibrentasvir (ABT-530) CAS: 1353900-92-1
Penampilan: bubuk putih nganti kuning pucat
standar: ing omah
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Sumber: 1000g saben wulan Umur Rak: Rong taun
Aplikasi: riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Pambuka Abt-530 dening Yihui Pharmaceuticals:

Ing lanskap dinamis kimia industri, Yihui Pharmaceuticals kanthi bangga ngenalake produk unggulan, Abt-530, solusi mutakhir sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem industri. Minangka produsen lan pemasok profesional, Yihui Pharmaceuticals netepi standar internasional, njamin kualitas paling dhuwur kanthi sertifikasi kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP.

1. Product Product:

Abt-530, senyawa kimia serbaguna, digawe tliti kanggo ngebaki panjaluk ruwet saka macem-macem industri. Produk iki nduweni formulasi unik sing mbedakake saka alternatif konvensional. Yihui Pharmaceuticals, kanthi komitmen kanggo keunggulan, nyedhiyakake minangka solusi inovatif kanthi khasiat sing ora ana tandhingane.

Abt-530 minangka novel, dikontrol kanthi lisan, inhibitor partikel cilik saka kimia tirosin kinase (BTK) Bruton. Iki digawe dening Yihui Drugs kanggo terapi ganas sel B sing beda-beda, kalebu leukemia limfositik konstan (CLL), limfoma sel mantel (MCL), lan macroglobulinemia (WM) Waldenström.

BTK minangka partikel penting ing jalur reseptor sel B (BCR), sing njupuk bagéyan penting ing penetapan, pamisahan, lan daya tahan sel B. Abt-530 ana hubungane lan nolak tumindak BTK, mula ngalangi jalur tandha BCR lan nyebabake alangan ekspansi lan ketahanan sel B.

Abt-530 wis dievaluasi ing sawetara uji klinis ing pasien kanker sel B. Ing uji coba Tahap II ing pasien kanthi CLL kambuh utawa refraktori, Abt-530 nuduhake tingkat respon sakabèhé (ORR) 80%.


Informasi dhasar:

Jeneng produk: ABT-530

CAS: 1353900-92-1

MF:C57H65F5N10O8

MW: 1113.18

EINECS: 829-351-5

Nomer MDL: MFCD30747902

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g, 10g, 25g, 500g

Digunakake: riset lan pharma grade

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1353900.webp

Keterangan:

item

                       Standard

                              Result


gambaran


Wêdakakêna padat putih nganti putih


Wêdakakêna padhet putih

identifikasi

H-NMR

wektu penylametan HPLC

conforms

conforms


kemurnian

99.0% Min

99.64%

Kemurnian kraton

99.0% Min

99.96%

RUGI ON PENGERING

1.0% Max

0.25%

Turahan ing kontak

0.5% Max

0.32%

kondisi panyimpenan

TOKO ing papan sing adhem lan garing supaya ora padhang.

Kesimpulan

tundhuk karo ENTERPRISE STANDARD

2. Katrangan Peran lan Fungsi :

Proyek minangka sekumpulan kewajiban, kewajiban, lan asumsi sing ana gandhengane karo posisi utawa karya tartamtu. Iki menehi ciri alasan kanggo posisi lan tugas sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake tujuan asosiasi.

Kapabilitas minangka gerakan utawa usaha tartamtu sing ditindakake minangka komponen saka proyek. Unit karya sing luwih andhap asor nambahake prestasi umum saka target proyek.

Pakaryan lan karya ana hubungane. A proyek digawe saka Bunch saka endlessly karya sing tumindak kanggo gawe marem proyek. Unsur-unsur proyek biasane digabungake karo tujuan lan tujuan asosiasi. Iku mbantu supaya karyawan ngerti tanggung jawab lan pangarep-arep.

  • Dheweke nggampangake komunikasi lan kolaborasi sing efektif ing tim.

  • Padha nyedhiyakake basis kanggo evaluasi kinerja lan pangembangan.

  • Dheweke mbantu nyelarasake peran individu karo tujuan lan tujuan sakabèhé organisasi.

Peran lan fungsi minangka konsep dhasar ing struktur lan desain organisasi. Katrangan peran lan fungsi sing jelas penting kanggo kinerja proyek sing efektif, kolaborasi tim, lan sukses organisasi.

Abt-530 dirancang kanggo menehi kinerja luar biasa ing macem-macem aplikasi. Peran multifaceted kalebu Produk iki minangka bukti dedikasi Yihui Pharmaceuticals kanggo nyedhiyakake solusi inovatif sing nguatake industri ing saindenging jagad.

3. Deskripsi Proses Sintesis :

Sintesis saka Abt-530 melu proses canggih sing nggabungake teknologi mutakhir karo metodologi sing tepat. 

Abt-530 minangka inhibitor molekul cilik sintetik saka Bruton's tyrosine kinase (BTK). Iki disintesis liwat proses multi-langkah sing melu sawetara reaksi kimia lan langkah-langkah pemurnian.

Langkah-langkah Kunci ing Sintesis Abt-530:

  • Preparation saka bahan wiwitan:Sintesis diwiwiti kanthi nyiapake macem-macem bahan wiwitan, kalebu: 4-Bromo-2-fluoroaniline

  • Reaksi Kopling Suzuki:Langkah pisanan ing sintesis yaiku reaksi kopling Suzuki antarane 4-bromo-2-fluoroaniline lan 2-chloro-4-fluoropyrimidine. Reaksi iki dikatalisis dening katalis paladium lan mbentuk perantara biaryl.

  • Reaksi Alkilasi:Perantara biaryl banjur dialkilasi karo 3-aminopyridine nggunakake agen alkilasi. Reaksi iki ngenalake molekul aminopyridine menyang molekul.

4. Standar Kualitas Produk:

Yihui Pharmaceuticals netepi standar kualitas sing ketat ing produksi Abt-530. Komitmen kita kanggo keunggulan dibayangke ing ketaatan kita marang pathokan internasional, njamin produk kasebut cocog lan ngluwihi pangarepan para pelanggan sing dihargai. 

Abt-530, minangka produk farmasi, kudu memenuhi standar kualitas sing ketat kanggo njamin safety lan khasiat. Standar kasebut disetel dening panguwasa regulasi kayata US Food and Drug Administration (FDA) lan European Medicines Agency (EMA).

  • Tetenger: Produk kasebut kudu dikonfirmasi manawa ora ana bahan utawa impurities liyane.

  • Purity: Produk kasebut kudu ngemot tingkat sing ditemtokake lan bebas saka impurities, kayata bahan wiwitan, intermediet, lan produk degradasi.

  • Kemampuan: Produk kasebut kudu duwe kegiatan biologis sing dikarepake lan cocog karo spesifikasi potensi sing diwenehi label.

  • Keslametan: Produk kasebut kudu aman kanggo digunakake lan cocog karo standar safety sing wis ditemtokake. Iki kalebu ngevaluasi efek samping lan keracunan potensial.

  • Stabilitas: Produk kasebut kudu stabil ing kahanan panyimpenan sing ditemtokake lan nduweni umur simpan sing bisa ditampa.

  • Pengujian Bahan Baku: Tes bahan wiwitan lan reagen kanggo mesthekake kualitas lan tundhuk karo spesifikasi.

  • Tes ing Proses: Tes produk penengah sajrone proses manufaktur kanggo ngawasi kemajuan sintesis lan ngenali panyimpangan.

  • Tes Produk Rampung: Tes produk pungkasan kanggo konfirmasi identitas, kemurnian, potency, safety, lan stabilitas.

5. Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Abt-530, Inhibitor BTK novel sing dikembangake dening Yihui Pharmaceuticals, wis nuduhake potensial njanjeni kanggo nambani macem-macem malignancies sel B. Ngluwihi aplikasi utama ing onkologi, uga diteliti kanggo aplikasi potensial ing lapangan liyane:

  • Optimization timbal: Bisa dadi senyawa timbal kanggo pangembangan inhibitor BTK anyar kanthi potensi, selektivitas, lan farmakokinetik sing luwih apik.

  • Kombinasi sinergis: Bisa digabungake karo obat liya kanggo nggawe kombinasi sinergis kanggo ngobati kanker sel B lan ngatasi resistensi obat.

  • Identifikasi biomarker: Pasinaon babagan mekanisme tumindak lan tingkat respon bisa mbantu ngenali biomarker sing prédhiksi respon perawatan lan nuntun pilihan pasien.

  • Stratifikasi Pasien: Profil khasiat lan safety bisa digunakake kanggo stratifikasi pasien dadi klompok risiko sing beda, supaya strategi perawatan khusus.

  • Monitoring perawatan: Ngawasi tingkat ing getih pasien bisa mbantu ngoptimalake regimen dosis lan njamin khasiat terapeutik.

  • Diagnostik Companion: Pangembangan diagnostik pendamping bisa mbantu ngenali pasien sing paling mungkin entuk manfaat saka perawatan Abt-530.

  • Ujian Clinical: Saiki lagi dievaluasi ing uji klinis kanggo perawatan macem-macem ganas sel B. Uji coba iki tujuane kanggo netepake safety, khasiat, lan regimen dosis sing optimal.

  • Registrasi Pasien: Data saka uji klinis lan panggunaan ing donya nyata bisa diklumpukake ing registri pasien kanggo ngawasi asil jangka panjang lan ngenali masalah safety potensial.

  • Persetujuan obat: Data saka uji klinis lan studi praklinis digunakake kanggo ndhukung pengajuan peraturan kanggo persetujuan Abt-530 ing negara liya.

  • Pengawasan Pasca Pemasaran: Sawise disetujoni Abt-530, ngawasi lan ngawasi terus ditindakake kanggo mesthekake safety lan efektifitas ing setelan donya nyata.

Kothak aplikasi iki nyorot potensial saka Abt-530 ngluwihi panggunaan utami ing onkologi. Upaya riset lan pangembangan luwih lanjut bisa nemokake aplikasi tambahan lan menehi kontribusi kanggo kemajuan terapi pribadi lan efektif kanggo kanker sel B.


6. Packing & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan





7. Wektu Pembayaran

6 pambayaran.webp

8. Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.



9. Hubungi Kami:

Yihui Pharmaceuticals bangga dadi produsen lan pemasok Abt-530 sing dipercaya. Komitmen kita kanggo kualitas lan kesesuaian karo standar internasional digarisake dening sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kanggo pitakonan utawa kanggo nggawe pesenan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi