ABT-737

CAS: 852808-04-9
Penampilan: bubuk kuning nganti kuning
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 20kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Lab riset
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa ABT-737?

ABT-737 minangka inhibitor mimetik BH3 sing tumindak ing Bcl-xL, Bcl-2, lan Bcl-w. Ing assays sel-free, EC50Chemicalbookbooks padha 78.7nM, 30.3nM, lan 197.8nM, mungguh; Nanging ora duwe efek nyegah ing Mcl-1, Bcl-B, lan Bfl-1. Iki minangka generasi pertama anti apoptosis BCL-2 kulawarga protein inhibitor molekul cilik.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: ABT-737

CAS: 852808-04-9

MF:C42H45ClN6O5S2

MW: 813.43

Nomer MDL: MFCD12756212

Penampilan: bubuk kuning nganti kuning

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g; 5 g; 100 g

MOQ: 1 g

Asal: China

Digunakake: riset lab

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

 

Keterangan Technical:

item

Keterangan

results

katon

Cahya Kuning nganti bubuk Kuning

Ngganti

Kemurnian (HPLC)

≥98%

99.23%

kelarutan

Rada larut ing DMSO

Ngganti

kesimpulan

Iku tundhuk karo syarat

 

Aktivitas biologis

ABT-737 minangka inhibitor mimetik BH3 sing tumindak ing Bcl-xL, Bcl-2, lan Bcl-w. Ing eksperimen bebas sel, nilai EC50 yaiku 78.7nM, 30.3nM, lan 197.8nM; Nanging ora duwe efek nyegah ing Mcl-1, Bcl-B, lan Bfl-1.

Iki nambah regulasi ekspresi gen Bim sing gegandhengan karo apoptosis liwat jalur sinyal JNK/c-Jun, nyebabake apoptosis ing sel Hela.

Ndeteksi efek nyandhet wutah saka ABT737 ing sel Hela kanker serviks manungsa nggunakake tes MTT; Deteksi tingkat apoptosis sel nggunakake flow cytometry; Gunakake metode Western blot kanggo ndeteksi ekspresi JNK, foto JNK, c-Jun, foto c-Jun, lan protein Bim; Gunakake RT-PCR kanggo ndeteksi owah-owahan ing tingkat Bim mRNA; Gunakake inhibitor spesifik JNK SP600125 lan transfeksi transien siRNA kanggo nyegah aktivitas JNK lan c-Jun.

Bisa nyandhet wutah sel Hela lan ngindhuksi apoptosis ing sel HeLa. Bisa ngaktifake aktivitas JNK kinase lan molekul target hilir c-Jun. Ekspresi gen Bim sing gegandhengan karo apoptosis uga diatur ing tingkat mRNA lan protein. Sawise aplikasi saka inhibitor spesifik JNK SP600125 lan siRNA nargetake JNK lan c-Jun kanggo nyandhet aktivitas utawa ekspresi JNK utawa c-Jun, iku nyebabake upregulation saka Bim lan apoptosis sel padha èfèktif diblokir.

 

Apa fungsi ABT-737?

Iki minangka senyawa molekul cilik sing utamane digunakake minangka agen terapeutik ing perawatan kanker. Fungsi utamane yaiku tumindak minangka inhibitor kuat limfoma sel B 2 (Bcl-2) protein, sing dikenal nduweni peran utama ing perkembangan lan perkembangan macem-macem jinis kanker.

Kanthi nyandhet protèin kasebut, mbantu ngindhuksi apoptosis (mati sel) ing sel kanker, saéngga nyegah wutah lan panyebaran. Wis ditampilake utamané efektif kanggo nambani ganas hematologis kayata leukemia, limfoma, lan multiple myeloma, sanajan bisa uga duwe aplikasi ing kanker tumor padhet.

Biasane diwenehake kanthi kombinasi karo obat kemoterapi liyane, minangka bagéan saka regimen perawatan sing luwih gedhe. Wis ditampilake kanthi signifikan ningkatake tingkat respon sakabèhé pasien lan asil kaslametan, ing studi praklinis lan ing uji klinis.

Senadyan khasiat, bisa uga duwe sawetara watesan lan efek samping sing potensial. Contone, bisa uga ora efektif ing tumor sing ora nyatakake tingkat protein Bcl-2 sing dhuwur. Kajaba iku, bisa nyebabake myelosuppression (penurunan jumlah sel getih) lan keracunan gastrointestinal, sanajan efek samping kasebut umume bisa diatur.

Sakabèhé, iki minangka kemajuan penting ing terapi kanker, kanthi potensial kanggo ningkatake asil pasien. Kemampuan kanggo target khusus sel kanker, tanpa ngrusak sel sehat, ndadekake iku calon atraktif kanggo riset luwih lan pangembangan klinis.

 

Apa Aplikasi ABT-737?

ABT737 minangka inhibitor molekul cilik sing wis dikembangake kanggo perawatan kanker. Molekul iki nduweni fungsi kanthi ngarahake protein kulawarga Bcl-2, sing nduweni peran penting kanggo ngatur pati sel sing diprogram, utawa apoptosis. Secara khusus, iki ngiket menyang domain BH3 saka protein kasebut, sing nyebabake gangguan fungsi lan stimulasi apoptosis. Akibaté, obat iki wis nuduhake aktivitas anti-tumor kuat ing pasinaon preclinical.

Aplikasi kasebut utamane wis ditliti ing konteks ganas hematologis, kayata limfoma lan leukemia. Uji klinis awal wis nuduhake asil sing janjeni ing indikasi kasebut, kanthi sawetara pasien ngalami respon parsial utawa lengkap kanggo perawatan. Nanging, panggunaane uga wis diteliti ing tumor padhet, kalebu melanoma lan kanker paru-paru sel cilik, sing asring tahan kanggo regimen kemoterapi standar.

Tumindak mekanisme kasebut ndadekake calon terapeutik sing menarik, amarga khusus target sel kanker tanpa mengaruhi sel sehat. Kajaba iku, molekul kasebut wis nuduhake efek sinergis karo agen anti-kanker liyane, kayata rituximab lan vincristine. Temuan kasebut nuduhake manawa bisa dadi komponen terapi kombinasi sing migunani kanggo perawatan kanker.

Senadyan khasiat potensial, pangembangane ngalami sawetara tantangan. Salah sawijining watesan utama senyawa iki yaiku kelarutan sing ora apik, sing ngalangi kemampuane kanggo ditrapake kanthi efektif ing pasinaon manungsa. Salajengipun, selektivitas kanggo protein kulawarga Bcl-2 bisa mbatesi kegunaane ing pasien tumor sing ora overexpress target kasebut.

Ing ringkesan, iki minangka obat anyar sing nyenengake sing nuduhake janji minangka terapi kanker. Mekanisme tumindak lan kemampuan sing spesifik kanggo sinergis karo agen liyane nggawe komponen rejimen kombinasi sing menarik. Sanajan pangembangan senyawa iki isih ditindakake, asil uji klinis awal nyemangati lan negesake potensial kanggo nambah asil kanggo pasien kanker.

 

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

 

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan

produk-1-1

 

 

Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui bangga dadi wong sing dipercaya ABT 737 pabrikan lan supplier. Kanggo ndarbeni produk terobosan iki utawa ngrembug syarat khusus sampeyan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Yakin, karo Yihui, sampeyan ngakses produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane, didhukung dening sertifikasi sing nandheske komitmen kita kanggo keunggulan ing pasar global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi