AZD5363

CAS: 1143532-39-1
Penampilan: bubuk Putih nganti Pucat Beige
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Sumber: 2000g saben wulan Umur Rak: Rong taun
Aplikasi: riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa AZD5363?

Azd5363, produk mutakhir ing industri farmasi lan riset, minangka senyawa khusus sing dikenal kanthi macem-macem aplikasi lan khasiat sing luar biasa. Dikembangake dening Yihui, produsen lan pemasok sing terkenal ing lapangan, Azd5363 wis entuk perhatian sing signifikan amarga kualitas lan kinerja sing luar biasa.

Azd5363 minangka novel, inhibitor bioavailable lisan saka BTK kanthi aplikasi restoratif ing macem-macem ganas sel B lan penyakit sistem kekebalan. Obat kasebut umume tahan banget lan duwe profil kesehatan sing apik. Saiki ana acara klinis tahap pungkasan, lan biasane bakal didhukung kanggo pariwara.


Informasi dhasar

Jeneng produk: AZD5363

CAS: 1143532-39-1

MF:C21H25ClN6O2

MW: 428.92

Nomer MDL: MFCD22628785

Kemurnian: 99%

Paket: 1g; 5 g; 25g; 1 kg

Digunakake: pharma grade & Lab riset

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1143532.webp

Parameter spesifikasi:

parameterValue
Formula molekulC21H25ClN6O2
Bobot molekul428.92
katonPutih bubuk putih-putih
kelarutanLarut ing DMSO, sparingly ing banyu
Kemurnian≥ 99%
LumbungSimpen ing -20 ° C

Komposisi Kimia:

ComponentKomposisi Persentase
Azd5363  99%

Deskripsi Peran lan Fungsi:

Azd5363 main peran pivotal ing nyandhet kinase tartamtu, ngganggu jalur signaling tombol sing kena pengaruh ing macem-macem penyakit, kalebu kanker tartamtu. Kemampuan kanggo milih target lan modulasi jalur kasebut dadi alat sing penting kanggo peneliti lan dokter.

Ing riset kanker, Azd5363 wis nuduhake asil sing janjeni kanthi nyegah pertumbuhan sel tumor lan nyegah metastasis. Kajaba iku, aplikasi kasebut ngluwihi gangguan neurodegeneratif, sing nuduhake potensial kanggo nyuda proses patologis. Fleksibilitas senyawa kasebut luwih ditekanake ing studi inflamasi, nuduhake sifat anti-inflamasi.

Iki minangka inhibitor tirosin kinase (BTK) Bruton. BTK minangka partikel penting ing sel B lan makrofag, lan kekandelane wis ditampilake duwe kemungkinan remedial ing macem-macem ganas sel B lan penyakit sistem kekebalan. Iku hubungane karo kanthong ATP-matesi saka BTK, kanthi cara iki repressing tumindak enzim sawijining. Iki nyebabake kekandelan jalur tandha hilir, kalebu jalur PI3K / Akt / mTOR lan NF-κB, sing melu pangembangan sel, daya tahan, lan pamisahan.

Iku novel, inhibitor bioavailable lisan saka BTK kanthi aplikasi restoratif ing macem-macem malignancies sel B lan penyakit sistem imun. Pangobatan kasebut umume tahan banget lan duwe profil kesejahteraan sing apik. Saiki ana ing tahap pungkasan acara klinis, lan biasane didhukung kanggo pariwara.

Deskripsi Proses Sintesis :

Sintesis saka Azd5363 minangka proses multi-langkah Komplek sing melu sawetara reaksi utama. Gambaran umum proses sintesis kaya ing ngisor iki:

  1. Bahan wiwitan: Sintesis Azd5363 diwiwiti kanthi nyiapake rong bahan wiwitan utama: asam 4-amino-3-(4-fluorophenyl)benzoat lan 2-amino-4-methylpyrimidine.

  2. Kopling Suzuki: Langkah pisanan ing sintesis yaiku reaksi kopling Suzuki antarane asam benzoat 4-amino-3-(4-fluorophenyl) lan 2-amino-4-methylpyrimidine. Reaksi iki dikatalisis dening katalis paladium lan mbentuk perantara biaryl.

  3. Alkilasi: Intermediate biaryl banjur dialkilasi karo 1-bromo-3-chloropropane kanggo mbentuk intermediet alkilasi.

  4. Cyclization: Intermediate alkylated banjur disiklus kanggo mbentuk cincin pirimidin. Reaksi siklisasi iki biasane ditindakake kanthi nggunakake basa sing kuwat, kayata natrium hidrida.

  5. asilasi: Cincin pirimidin banjur diasilasi karo 4-metilbenzoil klorida kanggo mbentuk intermediet terasilasi.

  6. Kopling Suzuki: Intermediate acylated banjur ngalami reaksi kopling Suzuki kapindho, wektu iki karo asam 4-methoxyphenylboronic. Reaksi iki mbentuk perantara biaryl pungkasan.

  7. Cyclization pungkasan: Perantara biaryl pungkasan banjur disiklus kanggo mbentuk produk sing dikarepake, Azd5363. Reaksi siklisasi iki biasane ditindakake kanthi nggunakake basa sing kuwat, kayata natrium hidrida.

Sintesis saka Azd5363 melu proses tliti sing njamin kemurnian lan khasiat produk pungkasan. Miwiti karo bahan mentah sing bermutu, Yihui nggunakake teknik sintesis paling canggih, kanthi ati-ati ngontrol parameter reaksi kanggo entuk asil sing optimal. Proses kasebut kalebu pirang-pirang langkah pemurnian kanggo ngilangi impurities, njamin produk saka bahan farmasi paling dhuwur.

Katrangan standar kualitas:

Azd5363 Kab standar kualitas kalebu aspek ing ngisor iki:

  1. katon: Sampeyan kudu bubuk putih nganti putih utawa kristal.

  2. Kelarutan: Sampeyan kudu larut ing dimetil sulfoksida (DMSO) lan etanol.

  3. Isi: Isi produk kudu antarane 98.0% lan 102.0%.

  4. Kotoran: Isi impurity ing produk kudu kurang saka 0.5%.

  5. Moisture: Isi kelembapan kudu kurang saka 0.5%.

  6. Logam abot: Isi logam abot ing Azd5363 kudu tundhuk karo syarat pedoman ICH Q3D.

  7. Mikroorganisme: Isi mikroba ing Azd5363 kudu tundhuk karo syarat USP<61> lan <62>.

  8. Tes stabilitas cepet: Iki disimpen ing 40 ℃ / 75% RH suwene 6 wulan.

  9. Tes stabilitas jangka panjang: Iki disimpen ing 25 ℃ / 60% RH suwene 24 wulan.

Asil tes stabilitas kudu nduduhake Capivasertib stabil ing kahanan panyimpenan.

Ing Yihui, kualitas paling penting. Fasilitas produksi kita netepi standar internasional sing ketat, lan kita Azd5363 ngalami tes sing ketat ing saben tahap produksi. Kanthi komitmen kanggo keunggulan, Yihui wis entuk sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP, mbuktekake yen produk kasebut tundhuk karo standar industri sing paling dhuwur. Ukuran jaminan kualitas kita mesthekake yen saben kumpulan Azd5363 memenuhi kriteria kemurnian lan kinerja sing ditemtokake.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Azd5363 minangka perawatan anyar sing njanjeni kanggo macem-macem ganas sel B lan penyakit sistem kekebalan. Iki minangka obat sing tahan banget kanthi profil kesejahteraan sing positif. Preliminaries Clinical wis nuduhake yen iku milutaken ing nambani kahanan iki, lan ngowahi menyang pilihan perawatan penting kanggo patients karo penyakit iki normal.

Iki minangka obat sing digunakake kanggo nambani macem-macem kondisi otoimun lan kanker sing disebabake dening sel B. Iki minangka inhibitor tirosin kinase (BTK) Bruton, lan iki nuduhake yen ngalangi tumindak BTK, protein sing melu jalur sel B.

Capivasertib nemokake aplikasi ing macem-macem industri, wiwit saka farmasi nganti riset akademik. Ing sektor pharmaceutical, iku dadi komponèn kunci ing pangembangan terapi novel kanggo kanker lan penyakit liyane. Peneliti ing akademisi nggunakake sifat inhibisi kinase kanggo njlentrehake jalur sinyal seluler sing rumit, nyumbang kanggo kemajuan ing biologi molekuler.

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan



Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui, minangka profesional Azd5363 Produsèn lan supplier, wis darmabakti kanggo upholding standar paling dhuwur ing industri. Ketaatan kita marang sertifikasi internasional kayata ISO, Kosher, Halal, lan GMP nggambarake komitmen kita kanggo kualitas produk lan kepuasan pelanggan. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com.

Kirimi