Exenatide Acetate Kab

CAS: 141732-76-5
Penampilan: Bubuk Putih nganti Putih
Standar: 99%
Aplikasi: Peptida Obat & Riset Lab
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Exenatide Acetate?

Exenatide asetat iku sawijining prasaja rekayasa saka exendin-4, kimia peptida digawe dening organ salivary saka reptil kéwan Gila. Iki minangka agonis reseptor peptida-1 (GLP-1) kaya glukagon, lan iki tegese ana hubungane lan ngetrapake reseptor GLP-1 ing pankreas. Aktuasi iki nyebabake tekane insulin saka sel beta, sing mbantu nyuda tingkat glukosa.

Informasi dhasar

Jeneng produk: Exenatide acetate

CAS: 141732-76-5

MF:C186H286N50O62S

MW: 4244.60796

EINECS: 1592732-453-0

Nomer MDL: MFCD08704781

wangun Solid

werna Putih kanggo Off-White

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g; 5 g; 25 g

Digunakake: Riset Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

141732.webp

Spesifikasi lan Parameter:

item

Keterangan

results

Penampilan fisik

wêdakakêna putih

Selaras

bobot molekul

4186.6±1Da

4186 Da

Kemurnian (RP-HPLC)

≥98.5%

99.09%

Pengotor Tunggal (HPLC)

≤0.5%

0.4%

Komposisi asam amino

± 10% saka teori

Konsisten

Kandungan peptida (N%)

≥80.0%

87.5%

Kandungan banyu (Karl Fischer)

≤5.0%

4.8%

Kandungan asetat (HPLC)

≤12.0%

10.6%

Imbangan Massa

95.0 ~ 105.0%

102.9%

Ati-ati: Kanggo panggunaan laboratorium mung, ora kanggo panggunaan manungsa.

Komposisi Kimia:

Exenatide Acetate Kab, diatur liwat proses bioteknologi canggih, digawe saka asam amino. Susunan penting kalebu alanin, glisin, histidin, leucine, prolin, lan serine, lan liya-liyane. Sifat farmakologis senyawa lan khasiat terapeutik ditambah kanthi susunan asam amino sing tepat. Iki minangka rekayasa prasaja saka exendin-4, kimia peptida sing digawe dening organ salivary saka reptil kewan Gila. Iki digawe saka 39 asam amino lan duwe resep sub-atom C183H288N42O53. Beban subatom saka derivasi asam asetat exenatide yaiku 4186.68.

Struktur kimia exenatide acetate meh padha karo exendin-4. Bentenane mung yen exenatide acetate duwe gugus asetil sing ditempelake ing residu lisin ing posisi 28. Gugus asetil iki ndadekake exenatide acetate luwih stabil lan tahan kanggo degradasi dening enzim.

Exenatide asetat yaiku bubuk putih nganti putih sing larut ing banyu. Biasane diformulasikan minangka solusi kanggo injeksi. Gejala Exenatide acetate sing paling kondhang kalebu mual, muntah, longgar usus, lan nyeri weteng. Efek sampingan iki biasane lembut lan ilang sajrone setengah wulan. Efek samping liyane sing bisa uga kalebu lemes, pusing, lan sirah.

Exenatide asetat minangka perawatan kanggo diabetes jinis 2 sing aman lan efektif. Digunakake kanthi rutin ing kombinasi karo resep sing beda, kayata metformin utawa sulfonylureas. Iku uga sawetara wektu digunakake kanggo nambani stoutness.

Peran lan Fungsi:

Digunakake kanggo perawatan diabetes jinis 2 amarga nggambarake efek GLP-1. Kanthi mbatesi lan ngaktifake reseptor GLP-1, derivasi asam asetat exenatide nyemangati tekane insulin saka sel beta, nyepetake ngresiki weteng, lan nyegah keluwen. Dampak kasebut mbantu nyuda tingkat glukosa lan ngembangake kontrol glukosa.

Exenatide asetat Biasane digunakake ing campuran karo macem-macem obat, kayata metformin utawa sulfonylureas. Iki amarga derivasi asam asetat exenatide ora bisa nyuda tingkat glukosa ing wong sing ora ngasilake insulin.

Kajaba iku, obesitas sok-sok diobati karo exenatide acetate. Iki amarga bisa nyuda weteng kosong lan nyuda napsu, loro-lorone bisa mbantu wong ilang bobot.

Pakaryan ing Perawatan Diabetes Tipe 2

  • Iki minangka perawatan sing dilindhungi lan sregep kanggo diabetes jinis 2. Digunakake kanthi rutin ing campuran karo resep sing beda, kayata metformin utawa sulfonylureas. Sajrone 24 minggu, dituduhake yen exenatide acetate nyuda tingkat HbA1c kanthi 1.0 nganti 1.5 persen.

  • Ing sawetara kasus, uga digunakake kanggo nambani obesitas. Iki amarga derivasi asam asetat exenatide nyegah keluwen lan nyepetake weteng, sing bisa nyuda bobot awak. Sajrone minggu 24, exenatide acetate ditemokake nyuda bobot awak kanthi rata-rata 4.5 kilogram.

  • Iki minangka perawatan sing dilindhungi lan sregep kanggo diabetes jinis 2 lan corpulence. Kerjane kanthi impersonating impact saka GLP-1, kimia sing digawe dening sistem pencernaan cilik

Exenatide asetat minangka perawatan sing dilindhungi lan kuat kanggo diabetes jinis 2 lan stoutness. Kerjane kanthi niru efek saka hormon GLP-1 sing diprodhuksi usus cilik.

Proses sintesis:

Exenatide asetat minangka analog sintetik exendin-4, hormon peptida sing diprodhuksi dening kadal monster Gila. Iki diprodhuksi nggunakake proses sing disebut sintesis peptida fase padat (SPPS).

SPPS minangka cara kanggo sintesis peptida kanthi nambahake asam amino kanthi bertahap menyang rantai peptida sing akeh. Proses kasebut ditindakake kanthi dhukungan sing padhet, sing biasane minangka manik resin. Asam amino ditambahake menyang manik resin ing urutan sing dikarepake, lan saben asam amino digandhengake karo rantai peptida sing akeh nggunakake reaksi kimia.

Sawise rantai peptida rampung, dipisahake saka manik resin lan diresiki. Peptida sing diresiki banjur diasetilasi kanggo mbentuk exenatide acetate.

  • Perencanaan Gum Globule: Langkah pisanan yaiku nyetel tar dot. Titik pitch ajeg digawe saka polystyrene utawa polyethylene glycol. Dab permen karet difungsikan kanthi partikel linker, sing ngidini asam amino disambungake menyang globule permen karet.

  • Kopling Amino Corrosive Utama: Amino korosif utami digabungake karo titik pitch kanthi nggunakake respon sintetik. Ing korosif amino diwiwiti kanthi rutin nggunakake reagen kopling, contone, dicyclohexylcarbodiimide (DCC) utawa 1-hydroxybenzotriazole (HOBt).

  • Kopling asam amino sing berlebihan: Asam amino sing berlebihan digabungake karo rantai peptida sing berkembang kanthi individu, nglibatake respon zat sing padha kaya ing sinkronisasi 2. Panjaluk amino kasebut ora rampung kanthi panglompokan peptida sing becik.

  • Pecahan Peptida saka Tar Globule: Nalika rantai peptida rampung, dipotong saka dab sap nggunakake respon senyawa. Tanggepan cleavage ajeg rampung nggenepi wilayah serius saka kekuatan kanggo, contone, trifluoroacetic corrosive (TFA).

  • Pembersihan Peptida: Peptida sing dipecah diresiki nggunakake kromatografi lan kristalisasi, ing antarane cara liyane.

  • Asetilasi Peptida: Peptida sing wis diresiki diasetilasi kanggo nggawe derivasi asam asetat exenatide. Tanggepan asetilasi biasane ditindakake kanthi nggunakake anhidrida asam utawa asetil klorida.

Standar Kualitas:

Exenatide asetat minangka obat peptida sing digunakake kanggo nambani diabetes jinis 2 lan obesitas. Iki minangka analog sintetik exendin-4, hormon sing diprodhuksi dening kadal monster Gila. Exenatide acetate diprodhuksi nggunakake proses sing disebut sintesis peptida fase padhet.

Kualitas exenatide acetate penting kanggo safety lan khasiat. Ing ngisor iki sawetara standar kualitas produk sing ditrapake kanggo exenatide acetate:

  • Tetenger: Karakter exenatide acetate ditegesake kanthi nggunakake macem-macem cara logis, kayata kromatografi cairan eksekusi unggul (HPLC) lan spektrometri massa.

  • Purity: Immaculateness kasebut isih ana ing udhara kanthi ngira-ngira jumlah polusi ing barang obat kasebut. Polusi biasane dievaluasi nggunakake HPLC.

  • Kemampuan: Kemampuan kanggo ikatan lan ngaktifake reseptor GLP-1 digunakake kanggo nemtokake kekuwatane. Kekuwatan biasane dikomunikasikake ing unit IU / mg.

  • Sterilitas: Iki minangka obat sing steril.

Yihui, minangka produsen terkemuka, netepi standar kualitas sing ketat kanggo njamin keunggulan Exenatide Acetate. Proses produksi kita selaras karo benchmark internasional, lan fasilitas kita duwe sertifikasi kalebu ISO, Kosher, Halal. Sertifikasi kasebut nandheske komitmen kita kanggo ngirim produk sing cocog karo standar industri lan syarat peraturan sing paling dhuwur.

4 test pihak katelu.webp

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Exenatide asetat minangka agonis reseptor GLP-1 sing digunakake kanggo nambani diabetes jinis 2 lan bobot. Iki minangka rekayasa prasaja saka exendin-4, bahan kimia sing digawe dening reptil kewan Gila. Biasane digunakake ing kombinasi karo macem-macem obat, kayata metformin utawa sulfonylureas.

Sanajan panggunaane ing bisnis obat, uga wis diteliti kanggo digunakake ing macem-macem usaha, kalebu:

  • Praktek Veteriner: Diabetes ing asu lan kucing bisa diobati kanthi efektif karo exenatide acetate. Biasane digunakake ing campuran karo macem-macem obat, kayata insulin.

  • Kosmetik: Kulit wis ditampilake entuk manfaat saka efek anti-tuwa saka exenatide acetate. Dieling-eling kerjane kanthi nyengkuyung pangembangan kolagen lan elastin, yaiku rong protein sing tanggung jawab kanggo keluwesan lan soliditas kulit.

  • mundhut pound: Iku wis tontonan dadi milutaken ing advancing abang bobot ing individu sing kabotan utawa dibalèkaké. Dieling-eling yen bisa ditindakake kanthi ngilangi rasa napsu lan nelpon maneh weteng.

  • Perawatan penyakit metabolik liyane: Bisa uga kuat kanggo ngobati penyakit metabolik liyane, kayata penyakit ati berminyak non-alkohol lan kelainan ovarium polikistik.

  • Penyakit neurodegeneratif diobati: Ing panaliten kewan, efek neuroprotective saka exenatide acetate wis dituduhake. Dielingi bisa digunakake kanthi nyuda tekanan lan tekanan oksidatif.

  • Terapi penyakit: Wis ditampilake duweni pengaruh kanker ing studi makhluk. Dieling-eling kerjane kanthi ngalangi pangembangan sel penyakit lan maju mati sel pertumbuhan ganas.


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan




Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.



Hubungi kita:

Yihui, minangka dipercaya Exenatide Acetate Kab pabrikan, prioritas kualitas, netepi standar internasional. Sertifikasi kita - ISO, Kosher, Halal, lan GMP - menehi kesaksian babagan komitmen kita kanggo keunggulan produk. Kanggo pitakon utawa tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. Gabung tangan karo Yihui kanggo ngalami puncak kualitas ing produksi Exenatide Acetate.

Kirimi