Glecaprevir

CAS: 1365970-03-1
Penampilan: bubuk putih nganti putih
Assay: 98%
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Sumber: 2000g saben wulan Umur Rak: Rong taun
Aplikasi: riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Glecaprevir?

Glecaprevir minangka obat antivirus sing digunakake kanggo nambani penyakit hepatitis C (HCV). Amarga iku inhibitor protease, nyegah protease HCV, enzim sing perlu kanggo virus kanggo niru, supaya ora bisa digunakake. Glecaprevir asring digunakake ing campuran karo obat antivirus liyane, contone, sofosbuvir, kanggo ngrampungake kanthi cepet.

HCV minangka infeksi getih sing bisa nyebabake cilaka ati, sirosis, lan pertumbuhan ganas ati. Infèksi recreates dening njupuk hardware sel inang lan nggunakke kanggo ngirim duplikat anyar saka infèksi. Glecaprevir dianggo kanthi mbatesi protease HCV lan nyegah supaya ora ngilangi protein kunci sing penting kanggo replikasi virus. Virus ora bisa niru lan nyebar minangka akibat saka iki.

Biasane digunakake ing campuran karo resep antivirus liyane kanggo nambani kontaminasi HCV. Kombinasi glecaprevir lan sofosbuvir, sing didol kanthi jeneng merek Epclusa, sing paling umum. Epclusa minangka pil sapisan saben dina sing dijupuk kanggo wektu sing suwe. Sampeyan uga bisa digunakake ing campuran karo obat antivirus liyane, kayata pibrentasvir lan voxilaprevir. Kombinasi iki biasane digunakake kanggo nambani wong sing duwe infeksi HCV sing luwih maju utawa wong sing gagal rejimen perawatan sadurunge.

Regimen adhedhasar Glecaprevir wis dituduhake efektif banget kanggo ngobati infeksi HCV. Ing uji klinis, Epclusa entuk tingkat respon virologi (SVR) sing terus-terusan luwih saka 95% ing wong sing kena infeksi HCV kronis. SVR ditetepake minangka ora ana virus sing bisa dideteksi ing getih 12 minggu sawise ngrampungake perawatan.

Glecaprevir umume uga ditrima. Efek samping sing paling umum yaiku lemes, sirah, lan mual. Efek samping kasebut biasane entheng lan ilang sajrone sawetara minggu.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Glecaprevir

CAS: 1365970-03-1

MF:C38H46F4N6O9S

MW: 838.87

Nomer MDL: MFCD30533436

wangun Solid

werna Putih kanggo Off-White

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g; 5 g; 25 g

Digunakake: Riset Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1365970.webp

Parameter spesifikasi:

item  

Keterangan  

results  

katon  

Wêdakakêna abu-abu

Tundhuk  

Kemurnian (HPLC)

≥98%

98.3%

kesimpulan  

Iku tundhuk karo syarat

Komposisi kimia:

GlecaprevirKomposisi kimia digawe kanthi teliti, njamin khasiat lan safety. Komponen utama kalebu karbon (C), hidrogen (H), nitrogen (N), lan oksigen (O). Penataan sing tepat saka unsur kasebut nyumbang kanggo sifat luar biasa lan efektifitas farmasi Glecaprevir.

Potongan senyawa kasebut nuduhake kosmetik dhasar lan sub-atom saka sawijining zat. Cenderung dikomunikasikake minangka komponen sing mbentuk inti, partikel sing kasedhiya, utawa resep sintetik saka zat kasebut.

Sintesis alami saka zat kasebut nuduhake komponen sing mbentuk zat lan ukuran umum saben komponen. Contone, bagean dhasar banyu yaiku hidrogen lan oksigen, kanthi rong iota hidrogen kanggo saben partikel oksigen. Bagean dhasar saka zat bisa ditanggulangi kanthi nggunakake cara logis sing beda, kayata pemeriksaan alam, spektroskopi, lan spektrometri massa.

Penciptaan sub-atom saka zat kasebut nuduhake partikel sing kasedhiya ing zat kasebut lan ukuran sakabèhé saben partikel. Banyu, contone, nduweni komposisi molekul H2O, sing nuduhake yen saben molekul ngandhut siji atom oksigen lan rong atom hidrogen. Penciptaan sub-atom saka zat bisa ditanggulangi kanthi nggunakake macem-macem strategi ilmiah, kayata kromatografi, spektroskopi, lan spektrometri massa.

Efek lan Fungsi:

Glecaprevir misuwur amarga sifat antivirus sing kuat, utamane kanggo nglawan infeksi virus hepatitis C (HCV). Nyandhet protease HCV NS3/4A, enzim sing penting kanggo replikasi virus, saéngga ngganggu siklus urip virus. Efektivitas Glecaprevir ngluwihi spektrum genotipe HCV sing amba, dadi solusi sing serbaguna lan dipercaya ing bidang terapi antivirus.

Infeksi virus hepatitis C (HCV) bisa diobati nganggo obat antivirus glecaprevir. Iki minangka inhibitor protease, sing tegese nyegah enzim protease HCV ora bisa digunakake. Katalis iki minangka dhasar kanggo replikasi infeksi HCV. Kanthi ngalangi tumindak kimia protease, glecaprevir nyegah infèksi saka recreating lan nyebar.

Biasane digunakake ing campuran karo obat antivirus liyane, contone, sofosbuvir, kanggo nambani penyakit HCV. Pangobatan campuran iki bisa ditindakake kanggo mulihake penyakit HCV, kanthi cepet luwih saka 95%.Asil glecaprevir sing paling umum diakoni kalebu rasa kesel, migren, lan mual. Efek sekunder iki biasane lembut lan ilang sawise setengah sasi perawatan. Kapabilitas Glecaprevir kanggo ngalangi gerakan katalis protease HCV. Iki nyegah infèksi saka recreating lan nyebar, sing bisa njaluk solusi kanggo kontaminasi HCV. Iku inhibitor kuat lan spesifik saka katalis protease HCV. Bisa nyandhet aktivitas enzim ing konsentrasi sing sithik banget lan nduweni afinitas ikatan sing dhuwur kanggo enzim kasebut. Iki ndadekake obat kasebut bisa digunakake kanggo ngobati kontaminasi HCV.

Glecaprevir minangka obat sing dilindhungi lan kuat kanggo ngobati kontaminasi HCV. Biasane digunakake ing campuran karo obat antivirus liyane, contone, sofosbuvir, kanggo ngrampungake tingkat fix sing dhuwur. Glecaprevir bisa nyegah tumindak bahan kimia protease HCV, sing nyegah infeksi saka nggawe maneh lan nyebar.

Proses sintesis:

Proses sintesis saka Glecaprevir kalebu seri langkah sing tepat lan dikontrol kanggo njamin kemurnian lan kualitas produk pungkasan. Miwiti kanthi bahan mentah sing dipilih kanthi teliti, sintesis diterusake liwat reaksi kimia sing rumit, dipandu dening langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat.

  • Langkah pisanan yaiku sintesis cincin pyrrolidine, sing minangka komponen struktural utama glecaprevir. Iki ditindakake kanthi reacting keton karo amina ing ngarsane agen reduktor.

  • Langkah sabanjure yaiku alkilasi cincin pirolidin kanthi alkil halida. Reaksi iki biasane ditindakake ing ngarsane basa.

  • Langkah katelu yaiku mbentuk cincin imidazole, sing minangka komponen struktural kunci liyane glecaprevir. Iki ditindakake kanthi reaksi dering pyrrolidine alkylated karo aldehida ing ngarsane katalis asam.

  • Langkah kaping papat yaiku pasangan cincin imidazole lan pyrrolidine bebarengan. Iki ditindakake kanthi reaksi cincin imidazole kanthi bentuk cincin pyrrolidine sing diaktifake.

  • Langkah kaping lima yaiku ngenalake gugus trifluoromethyl menyang molekul glecaprevir. Iki ditindakake kanthi reaksi glecaprevir karo agen trifluoromethylating.

  • Langkah pungkasan yaiku ngresiki glecaprevir kanggo mbusak impurities. Iki bisa uga kalebu rekristalisasi utawa kromatografi.

Sintesis glecaprevir minangka proses sing rumit lan tantangan, nanging penting kanggo produksi obat antivirus sing penting iki.

Sintesis kasebut diwiwiti kanthi ngrakit senyawa penengah utama, sing banjur disempurnakake kanggo ngasilake produk Glecaprevir pungkasan. Fasilitas Yihui sing paling canggih lan ahli kimia sing berpengalaman njamin proses sintesis sing dipercaya lan bisa direproduksi, nyukupi standar industri sing paling dhuwur.

Standar kualitas:

Yihui njunjung komitmen kanggo keunggulan ing manufaktur Glecaprevir, netepi standar kualitas sing ketat. Proses produksi ditindakake kanthi tundhuk karo peraturan internasional, lan produk sing wis rampung ngalami tes kualitas sing ketat. Yihui kanthi bangga nduweni sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP (Good Manufacturing Practice), nandheske dedikasi kita kanggo ngirim produk farmasi kanthi kaliber paling dhuwur.

Standar kualitas kanggo glecaprevir kalebu:

  • Identitas: Bahan obat kudu glecaprevir lan dudu senyawa liyane.

  • Kemurnian: Zat obat kudu bebas saka impurities, kayata bahan wiwitan, intermediet, lan produk degradasi.

  • Potensi: Obat kasebut kudu ngemot jumlah bahan aktif sing bener.

  • Safety: Zat obat kasebut kudu aman kanggo digunakake ing pasien. Iki kalebu tes kanggo genotoksisitas potensial, karsinogenisitas, lan keracunan reproduksi.

  • Khasiat: Zat obat kasebut kudu efektif kanggo nambani penyakit utawa kondisi sing dituju.

  • Penampilan: Bahan obat kasebut kudu bubuk putih nganti putih.

  • Kelarutan: Zat obat kudu larut ing banyu lan pelarut organik.

  • Stabilitas: Zat obat kudu stabil ing macem-macem kahanan, kalebu suhu, kelembapan, lan cahya.

Produsen glecaprevir kudu ngetutake Great Assembling Practices (GMP) kanggo njamin manawa bahan obat kasebut cocog karo pedoman kualitas sing dikarepake sacara sakabehe. GMP minangka sekumpulan pedoman sing ngawasi perakitan, uji coba, lan panyebaran barang obat.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Glecaprevir's aplikasi multifaceted ngluwihi dunyo saka pharmaceuticals. Pentinge diakoni ing macem-macem industri, kalebu perawatan kesehatan, lembaga riset, lan perusahaan farmasi. Fleksibilitas senyawa kasebut ndadekake alat sing migunani kanggo nyinaoni infeksi virus lan ngembangake perawatan inovatif.

  • Iki digunakake minangka perantara ing sintesis obat HCV liyane.

  • Iki uga digunakake ing pangembangan obat lan perawatan HCV anyar.

  • Iki digunakake ing studi riset kanggo neliti mekanisme replikasi HCV lan ngembangake perawatan anyar kanggo infeksi HCV.

  • Bisa uga digunakake ing industri ing ngisor iki: Kedokteran Hewan: Glecaprevir bisa digunakake kanggo nambani infeksi HCV ing kewan. 

  • Industri panganan lan omben-omben: Bisa digunakake kanggo nyegah kontaminasi HCV ing panganan lan omben-omben.

  • Industri lingkungan: Bisa digunakake kanggo nambani banyu lan lemah sing kontaminasi HCV.


Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis


Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan




Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Kontak:

Yihui muncul minangka mercusuar kapercayan ing industri farmasi, kanthi konsisten ngirim kualitas dhuwur Glecaprevir sing selaras karo standar internasional. Sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP nandheske komitmen kita kanggo keunggulan. Kanggo pitakon lan tuku, hubungi kita ing sales@yihuipharm.com. 

Kirimi