GSK126

CAS: 1346574-57-9
Penampilan: Wêdakakêna Off-White
Assay: 98%
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 2000g saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa Gsk126?

Gsk126 minangka novel, inhibitor spesifik glikogen synthase kinase-3 (GSK-3) sing wis ditampilake bisa mbiyantu ing macem-macem model penyakit preclinical. GSK-3 minangka serine/treonine kinase sing njupuk bagéyan dhasar ing pedoman pencernaan glikogen, pangembangan sel lan pamisahan, lan apoptosis. Disregulasi tumindak GSK-3 wis dijerat ing patogenesis sawetara penyakit, kalebu diabetes tipe 2, penyakit Alzheimer, lan penyakit.

Iki nyegah transfer fosfat saka ATP menyang residu serine utawa threonine ing protein target kanthi ngiket menyang kantong pengikat ATP enzim. Rintangan iki nyebabake wiwitan jalur tandha hilir sing ningkatake daya tahan, pangembangan, lan pamisahan sel.

Ing pemeriksaan praklinis, Gsk126 wis ditampilake panguripan ing macem-macem model penyakit. Contone, ing model makhluk diabetes jinis 2, luwih ngembangake respon insulin lan ketahanan glukosa. Ing model penyakit Alzheimer sing nyuda susunan plak amyloid-beta lan nggarap kemampuan mental. Ing model penyakit, nyegah pangembangan kanker lan metastasis.

Saiki lagi ditaksir ing awal klinis kanggo terapi sawetara penyakit, kalebu diabetes tipe 2, penyakit Alzheimer, lan pertumbuhan ganas. Progressively 2 preliminaries ing patients karo diabetes jinis 2 wis nuduhake sing Gsk126 dilindhungi lan bisa tahan lan bisa ngembangake kesadaran insulin lan kontrol glukosa. Secara bertahap, 2 preliminaries ing pasien sing nandhang penyakit Alzheimer uga nuduhake manawa dheweke dilindhungi lan bisa tahan banget lan bisa ngupayakake kemampuan mental. Gawe 3 preliminaries ing pasien diabetes jinis 2 lan penyakit Alzheimer saiki terus.


Informasi dhasar

Jeneng produk: GSK126

CAS: 1346574-57-9

MF:C31H38N6O2

MW: 526.67

wangun Solid

werna Off-White

Kemurnian: 98% +

Paket: 1g; 5 g; 25 g

Digunakake: Riset Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1346574.webp

Spesifikasi lan Parameter:

Ayo goleki aspek teknis Gsk126 liwat tabel spesifikasi lan parameter sing rinci:

item  

Keterangan  

results  

katon  

Wêdakakêna abu-abu

Tundhuk  

Kemurnian (HPLC)

≥98%

98.3%

kesimpulan  

Iku tundhuk karo syarat

Komposisi kimia:

Gsk126Komposisi kimia minangka campuran sing seimbang kanthi ati-ati sing dirancang kanggo njamin kinerja sing optimal. Punika risakipun:

ComponentKomposisi Persentase
GSK12699%

Peran lan Fungsi:

Gsk126 minangka novel, inhibitor spesifik glikogen synthase kinase-3 (GSK-3) sing wis ditampilake bisa mbiyantu ing macem-macem model penyakit preclinical. GSK-3 minangka serine/treonine kinase sing njupuk bagéyan dhasar ing pedoman pencernaan glikogen, pangembangan sel lan pamisahan, lan apoptosis. Disregulasi tumindak GSK-3 wis dijerat ing patogenesis sawetara penyakit, kalebu diabetes tipe 2, penyakit Alzheimer, lan penyakit.

Iki minangka pengontrol penting pencernaan glikogen. Iku phosphorylates lan mateni glikogen synthase, protein tanggung jawab kanggo union glikogen. Pengekangan glikogen synthase iki nyebabake pemecahan glikogen lan mlebu glukosa menyang sistem sirkulasi. Gsk126 ngalangi GSK-3, saéngga nyegah fosforilasi lan inaktivasi glikogen sintase. Iki nyebabake kombinasi glikogen sing ditambahi lan nyuda pelepasan glukosa menyang sistem sirkulasi.

Iku uga njupuk bagéyan ing pedoman pangembangan sel lan pamisahan. Iku phosphorylates lan miwiti cyclin D1, protein sing dhasar kanggo gerakan siklus sel. Gsk126 represses GSK-3, kanthi mangkono nyegah fosforilasi lan wiwitan cyclin D1. Iki nyebabake kekandelan gerakan siklus sel lan kemajuan pemisahan sel.

Disregulasi tumindak GSK-3 wis ana ing patogenesis sawetara penyakit, kalebu diabetes tipe 2, penyakit Alzheimer, lan penyakit. Ing diabetes jinis 2, GSK-3 aktif banget, sing nyebabake pemecahan glikogen lan discharge glukosa menyang sistem sirkulasi. Iki bisa nyebabake oposisi insulin lan hiperglikemia. Ing penyakit Alzheimer, Iku uga overactive, kang nimbulaké pangembangan plak amyloid-beta lan kusut neurofibrillary, loro pratandha saka penyakit. GSK-3 asring banget aktif ing kanker, sing bisa nyebabake wutah lan proliferasi sel luwih akeh lan kurang apoptosis.

Proses sintesis:

Gsk126 minangka senyawa sintetik sing ora ditemokake kanthi alami. Iki disintesis ing proses multi-langkah sing biasane diwiwiti kanthi reaksi 4-chloro-3-fluorobenzaldehyde karo 2-bromo-4'-methoxyacetophenone kanggo mbentuk senyawa penengah. Intermediate iki banjur direaksikake karo 3-aminopyridine kanggo mbentuk senyawa penengah liyane. Perantara iki banjur direaksikake karo 4-fluorobenzoil klorida kanggo mbentuk produk pungkasan, Gsk126.

Sintesis saka Gsk126 minangka proses rumit sing mbutuhake peralatan lan keahlian khusus. Biasane ditindakake dening perusahaan farmasi utawa organisasi riset kontrak.

  • Langkah 1: Reaksi 4-chloro-3-fluorobenzaldehyde karo 2-bromo-4'-methoxyacetophenone kanggo mbentuk senyawa penengah.

  • Langkah 2: Reaksi senyawa penengah saka Langkah 1 karo 3-aminopyridine kanggo mbentuk senyawa penengah liyane.

  • Langkah 3: Reaksi senyawa penengah saka Langkah 2 karo 4-fluorobenzoyl klorida kanggo mbentuk produk pungkasan, Gsk126.

Sawise sintesis saka Gsk126 wis rampung, produk kudu diresiki kanggo mbusak impurities. Iki biasane ditindakake kanthi nggunakake macem-macem teknik, kayata rekristalisasi, kromatografi, lan filtrasi. Produk sing wis diresiki banjur diuji tes kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen memenuhi standar sing dibutuhake kanggo safety lan khasiat.

Sintesis kasebut minangka proses rumit sing mbutuhake peralatan lan keahlian khusus. Biasane ditindakake dening perusahaan farmasi utawa organisasi riset kontrak. Langkah-langkah kunci ing proses sintesis kalebu reaksi 4-chloro-3-fluorobenzaldehyde karo 2-bromo-4'-methoxyacetophenone, banjur reaksi saka senyawa penengah karo 3-aminopyridine lan banjur 4-fluorobenzoyl chloride. Sawise sintesis rampung, produk kasebut kudu diresiki lan dites kontrol kualitas sadurunge bisa digunakake kanggo uji klinis utawa produksi komersial.

Standar kualitas produk:

Kualitas ora bisa dirundingake ing Yihui, lan ora ana sing istiméwa. Diprodhuksi kanthi ketat karo standar internasional, proses manufaktur kita tundhuk karo sertifikasi ISO, Kosher, Halal, lan GMP. Kaku ngukur kontrol kualitas sing dipun ginakaken ing saben tataran, mesthekake yen saben kumpulan saka Gsk126 ketemu standar paling dhuwur saka kemurnian, khasiat, lan safety.

  • Tetenger: Item kasebut kudu diakoni kanthi tepat lan cocog karo tekad kanggo Gsk126.

  • Purity: Item kasebut kudu dibebasake saka kontaminasi, contone, senyawa sintetik utawa pelarut sing beda-beda sing bisa digunakake ing sistem perakitan.

  • Kemampuan: Item kasebut kudu ngemot ukuran Gsk126 sing tepat lan cocog karo rincian daya sing dijenengi.

  • Keslametan: Produk kasebut kudu ora ngemot rereged sing mbebayani lan kudu aman kanggo panggunaan manungsa.

  • Efficacy: Item kasebut kudu kuat kanggo nambani penyakit utawa kondisi sing direncanakake.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Gsk126 nemokake aplikasi ing macem-macem industri, nuduhake versatility. Ing sektor farmasi, iki minangka komponen penting ing pangembangan obat, utamane ing bidang riset kanker. Kapabilitas modulasi epigenetik mbukak lawang kanggo pendekatan terapeutik sing inovatif.

  • diabetes: Iki dianggep minangka cara kanggo ngobati diabetes jinis 2. Dieling-eling supaya bisa digunakake kanthi ngembangake respon insulin lan kontrol glukosa.

  • Penyakit Alzheimer: Iki uga dikonsentrasi minangka perawatan sing bisa ditindakake kanggo infeksi Alzheimer. Dielingi bisa kerja kanthi ngalangi pangembangan plak amiloid, sing minangka tandha infeksi.

  • Kanker: Iki dianggep minangka pilihan perawatan kanggo leukemia, limfoma, lan kanker usus besar, ing antarane jinis kanker liyane. Dielingi bisa digunakake kanthi nyegah pangembangan lan multiplikasi sel.

  • Anti-tuwa: Wis ditampilake kanggo ngalangi pangembangan melanin, sing tanggung jawab kanggo pigmentasi kulit. Iki ngusulake manawa bisa uga diarepake aplikasi ing mungsuh produk perawatan kecantikan sing diwasa.

  • Nyuda kulit: Bisa uga migunani ing produk sing ngresiki kulit. Kanthi ngalangi nggawe melanin, bisa mbantu nyuda bintik-bintik peteng lan hiperpigmentasi.

  • Asuransi panen: Wis ditampilake kanggo ngalangi pangembangan wutah lan mikroorganisme tartamtu sing bisa ngrusak tanduran. Iki nyaranake manawa ana kemungkinan aplikasi ing keamanan potong.

  • Bioteknologi: Iki minangka piranti sing migunani kanggo nyelidiki fungsi sing dimainake GSK-3 ing macem-macem proses biologis. Iki digunakake kanggo nyinaoni sinyal sel, metabolisme, lan penyakit ing laboratorium ing saindenging jagad.

  • Perkembangan obat: Iki uga digunakake ing upaya pambocoran obat kanggo ngenali obat sing luwih apik tinimbang sadurunge kanggo macem-macem penyakit

Ing bidang obat regeneratif, Gsk126Potensi kanggo mengaruhi diferensiasi sel induk wis entuk perhatian. Iki minangka pemain kunci kanggo ngupayakake perawatan anyar kanggo penyakit degeneratif.

 

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis


Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan



Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui bangga dadi wong sing dipercaya Gsk126 pabrikan lan supplier. Kanggo ndarbeni produk groundbreaking iki utawa ngrembug syarat tartamtu, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Yakin, karo Yihui, sampeyan ngakses produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane, didhukung dening sertifikasi sing nandheske komitmen kita kanggo keunggulan ing pasar global.

Kirimi