LY2835219

CAS: 1231930-82-7
Penampilan: bubuk putih-putih
Standar: ing omah
Kemampuan Penyetor: 100kg saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: Lab riset
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

apa LY2835219

LY2835219 minangka obat kanker anyar lan inovatif sing wis nuduhake asil sing apik kanggo nambani macem-macem jinis kanker. iku inhibitor cyclin dependent kinase (CDK) sing efektif sacara lisan sing ngarahake jalur siklus sel CDK4 (cyclinD1) lan CDK6 (cyclinD3) lan nduweni aktivitas anti-tumor potensial. khusus nyandhet CDK4 lan 6, saéngga nyandhet fosforilasi protein retinoblastoma (Rb) ing tahap awal ChemicalbookG1. Nyandhet fosforilasi Rb, nyegah transisi fase G1-S sing dimediasi CDK, nyebabake penahanan siklus sel ing fase G1, nyandhet sintesis DNA, lan nyegah pertumbuhan sel kanker. Ekspresi serine/threonine kinase CDK4/6 ing jinis kanker tartamtu nyebabake regulasi siklus sel sing ora bisa dikontrol.

Tumindak kanthi nyuda pertumbuhan sel kanker lan nyegah proliferasi sel kanker liwat inhibisi aktivitas CDK4/6. Iki nyebabake asil sing luwih apik kanggo pasien kalebu kaslametan tanpa kemajuan sing luwih apik lan bisa uga bisa urip luwih suwe.

Abemaciclib ly2835219 wis ditampilake uga ditrima dening pasien, kanthi efek samping sing umum bisa diatur kayata diare, lemes, lan mual. Khasiat obat kasebut wis ditampilake ing uji klinis sing nuduhake peningkatan sing nyengsemake ing tingkat kaslametan lan respon tanpa kemajuan.

Ringkesan, iki minangka obat kanker inovatif sing wis nuduhake asil sing janjeni kanggo ngobati macem-macem jinis kanker, khusus reseptor hormon positif lan kanker payudara lanjut HER2-negatif. Obat kasebut target lan nyegah CDK4 / 6, nyebabake asil sing luwih apik kanggo pasien. Kanthi potensial kanggo ningkatake kaslametan sakabèhé ing pasien kanthi kanker sing luwih maju, Abemaciclib nuduhake kemajuan sing signifikan ing perawatan kanker.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: LY2835219; Abemaciclib mesylate

CAS: 1231930-82-7

MF:C28H36F2N8O3S

MW: 602.71

Nomer MDL: MFCD25562906

Penampilan: Padhet putih-putih

Kemurnian: 99% +

Paket: 1g; 5 g; 100 g

MOQ: 1 g

Asal: China

Paket: 1g; 5 g; 10 g

Digunakake: riset lab

Stabilitas: Stabil

Wektu Pengiriman: 3-7days

Formula struktural:

produk-1-1

 

Keterangan Technical:

item

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna abu-abu

Tundhuk

Kemurnian (HPLC)

≥98%

98.3%

kesimpulan

Iku tundhuk karo syarat

 

fungsi:

Abemaciclib ly2835219 minangka obat sing digunakake kanggo perawatan kanker payudara. Kerjane minangka inhibitor kinase sing gumantung karo cyclin (CDK), khusus nargetake CDK4 lan CDK6. Protein loro kasebut ningkatake wutah lan divisi sel, mula asring diekspresiake ing sel kanker payudara. Kanthi nyandhet CDK4 lan CDK6, nyuda wutah lan divisi sel kanker payudara.

asring digunakake ing kombinasi karo obatan liyane, kayata terapi hormonal utawa inhibitor CDK liyane, kanggo nyedhiyani keuntungan maksimum kanggo patients. Efektif ing wanita sadurunge lan sawise menopause kanthi reseptor hormon positif (HR +) lan reseptor faktor pertumbuhan epidermis manungsa 2-negatif (HER2-) kanker payudara.

Pasinaon klinis wis nuduhake yen ly2835219 bisa sacara signifikan ndawakake kelangsungan urip pasien kanker payudara metastatik sing tanpa progresif. Ing sawijining panaliten, obat kasebut nambah kaslametan tanpa kemajuan saka 9.3 wulan dadi 16.4 wulan nalika digunakake ing kombinasi karo fulvestrant, terapi hormonal. Iki nuduhake paningkatan sing signifikan ing perawatan kanker payudara lanjut.

Abemaciclib dijupuk kanthi lisan, biasane ing bentuk tablet. Umume ditolerir kanthi becik, kanthi kesel lan diare minangka efek samping sing paling umum. Efek samping liyane bisa uga kalebu mual, muntah, lan nyuda napsu.

Kesimpulane, iki minangka senjata anyar sing penting kanggo nglawan kanker payudara. Kerjane kanthi nyandhet CDK4 lan CDK6, yaiku protein sing ningkatake pertumbuhan lan divisi sel. Kanthi kemampuan kanggo ndawakake kaslametané tanpa kemajuan ing pasien kanker payudara lanjut, iki minangka tambahan sing migunani kanggo arsenal obat-obatan sing digunakake ing perawatan kanker payudara.

 

aplikasi:

Abemaciclib mesylate minangka obat terapi target sing digunakake kanggo ngobati kanker payudara lanjut. Obat iki kalebu kelas obat sing dikenal minangka inhibitor CDK4/6 sing kerjane kanthi ngalangi aktivitas protein tartamtu sing ningkatake pertumbuhan lan divisi sel kanker.

Obat iki diwenehake kanthi lisan lan kasedhiya ing bentuk tablet. Biasane digunakake ing kombinasi karo perawatan kanker liyane kayata terapi hormonal lan kemoterapi. Bisa digunakake kanggo nambani kanker payudara reseptor-positif lan HER2-negatif hormon sing wis nyebar menyang bagean awak liyane lan ora responsif kanggo perawatan liyane.

Dosis sing disaranake beda-beda gumantung saka bobot awak pasien lan faktor liyane kayata kesehatan sakabèhé lan kemampuan tahan obat. Pasien kudu njupuk obat kaya sing diarahake dening panyedhiya kesehatan lan nyegah dosis sing ilang.

Efek samping sing umum saka Abemaciclib kalebu diare, lemes, mual, muntah, lan nyuda napsu. Pasien kudu langsung ngandhani panyedhiya kesehatan yen ngalami gejala reaksi alergi kayata ruam, bengkak, utawa angel ambegan.

Wis ditampilake efektif kanggo nyepetake perkembangan kanker payudara lanjut ing uji klinis. Iki minangka pilihan perawatan sing janjeni kanggo pasien kanker payudara metastatik invasif sing durung nanggapi perawatan liyane.

Kesimpulane, iki minangka obat terapi sing ditargetake sing digunakake kanggo nambani kanker payudara lanjut. Pangobatan iki digunakake kanthi kombinasi karo perawatan kanker liyane lan dianggo kanthi ngalangi aktivitas protein tartamtu sing ningkatake pertumbuhan lan divisi sel kanker. Sanajan bisa nyebabake efek samping, wis nuduhake asil sing apik ing uji klinis lan minangka pilihan perawatan sing migunani kanggo pasien kanker payudara metastatik invasif.

 

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

 

Kesimpulane

Ing ringkesan, perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional LY2835219 pabrikan diprodhuksi, duwe kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo kualitas dhuwur, efisien, lan bahan mentahan dipercaya.

yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

Informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi