Inhibitor protein minangka partikel sing gabung karo katalis, ngalangi tumindake. Katalis, yaiku protèin sing mbantu tanggepan senyawa dhasar ing salawas-lawase, bisa kerja karo owah-owahan partikel substrat dadi produk.[1] Bahan kimia ngrampungake iki kanthi mbatesi substrat menyang situs dinamis, lokal sing nyepetake langkah respon sing paling angel.


Inhibitor protein mediasi ing siklus iki dening siji utawa liyane Watesan kanggo situs dinamis kimia kang, tetep landasan saka Watesan, utawa Watesan kanggo siji situs liyane ing senyawa, discouraging katalis saka respon. Inhibitor bisa nampilake watesan sing bisa dibatalake utawa ora bisa dibatalake. Inhibitor sing ora bisa dibatalake nggawe ikatan senyawa karo protein, repressing nganti ikatan kasebut rusak. 


Gantian, inhibitor reversibel dasi non-kovalen lan bisa langsung isolasi saka katalis, ngidini protein kanggo nerusake kemampuane. Gumantung apa padha gabung karo bahan kimia, kompleks substrat senyawa, utawa loro-lorone, inhibitor sing bisa dibalikake nyebabake macem-macem kekangan.


Inhibitors

0
  • AZD5363

    CAS: 1143532-39-1
    Penampilan: bubuk Putih nganti Pucat Beige
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Sumber: 2000g saben wulan Umur Rak: Rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • Exenatide Acetate Kab

    CAS: 141732-76-5
    Penampilan: Bubuk Putih nganti Putih
    Standar: 99%
    Aplikasi: Peptida Obat & Riset Lab
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • GSK126

    CAS: 1346574-57-9
    Penampilan: Wêdakakêna Off-White
    Assay: 98%
    Merk: YIHUI
    Kemasan: 1g; 10g; 100g
    Kemampuan Penyetor: 2000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Aplikasi: riset lab
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Sample: kasedhiya
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Pangiriman Cepet lan Aman
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
    Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
    Ora bisa ngedol menyang individu
  • PLX5622

    Nomer CAS: 1303420-67-8
    Penampilan: bubuk kuning pucet
    Standar: Enterprise Standard
    Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Nyedhiyakake personel laboratorium kanggo tujuan riset, ora didol kanggo pasien
  • PLX3397

    Nomer CAS: 1029044-16-3 (basis gratis)/2040295-03-0 (hcl)
    Penampilan:  Wêdakakêna putih
    Standar: Enterprise Standard
    Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
    Urip beting: rong taun
    Pembayaran: T / T, LC utawa DA
    Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
    Asal: China
    Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
    Ora bisa ngedol menyang individu
17