PLX5622

Nomer CAS: 1303420-67-8
Penampilan: bubuk kuning pucet
Standar: Enterprise Standard
Kemampuan Penyetor: 5000g saben wulan
Urip beting: rong taun
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Laut, Udara
Nyedhiyakake personel laboratorium kanggo tujuan riset, ora didol kanggo pasien
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Kita nyedhiyakake PLX5622

We are pleased kanggo kurban PLX5622, produk kualitas paling apik sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Produk kita minangka asil kinerja dhuwur, diprodhuksi nggunakake teknologi paling mburi lan dirancang kanggo ngasilake asil sing harmonis. Prodhuk iki sampurna kanggo sawetara saka sudhut operasi, lan iku cocok kanggo nggunakake ing macem-macem rajin. Yen sampeyan milih produk kita, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan entuk produk kualitas dekorasi sing wis diuji lan disertifikasi kanggo nyukupi norma ketekunan. Pesen saiki lan saksiake kapercayan, kinerja, lan kualitas sing mung kita PLX-5622 bisa menehi.

 

Apa PLX5622?

Iki minangka obat eksperimental kanthi kemungkinan kanggo ngowahi perawatan kondisi neurodegeneratif sing padha karo kondisi Alzheimer lan Parkinson. Iki minangka tembelan cilik sing bisa nyegah fungsi jinis sel sing rawan sing diarani microglia, sing nduwe peran penting ing neuroinflammation lan karusakan neuron ing kahanan kasebut. iku produk saka Plexxikon Inc lan wis kira-kira ing pasinaon Clinical lan preclinical kanggo netepke safety, khasiat lan pharmacokinetic parcels.

iku aset picky saka koloni-stimulating faktor 1 reseptor (CSF1R), kang ditulis mesti ing microglia. Kanthi ngalangi CSF1R, kanthi efektif nyuda mikroglia saka otak tanpa mengaruhi sel liyane sing rawan. Pendekatan sing ditargetake iki nyuda neuroinflammation, ningkatake neuroproteksi, lan nambah fungsi kognitif ing model kewan warna-warni kahanan neurodegeneratif. Saliyane kanggo kemungkinan remedial, uga wis digunakake minangka alat eksplorasi kanggo nliti bagean microglia ing fungsi lan kondisi otak.

Ing uji klinis, wis nuduhake asil sing janjeni kanggo nyuda neuroinflammation ing kasus karo keluhan Alzheimer lan nyempurnakake kinerja kognitif. Uga wis diuji ing model kewan keluhan Parkinson, multiple sclerosis, cedera otak traumatik, nyeri neuropatik, lan penyakit neurologis liyane, ing ngendi wis nuduhake barang-barang salutary babagan patologi keluhan lan masalah prilaku.

kasedhiya minangka greasepaint putih kanggo metu-putih kanggo tujuan eksplorasi mung. Iku tanggung jawab banyu lan bisa diterbitake kanthi lisan utawa injeksi menyang makhluk laboratorium. struktur kimia wis ditemtokake dening NMR, X-ray crystallography, lan MS. Bobot molekul yaiku 484.4 g / spook, lan rumus kimia yaiku C21H18Cl2N6O. stabil ing kahanan gudang normal lan bisa disimpen ing suhu kamar ing papan sing garing lan peteng.

Kesimpulane, iki minangka agen remedial anyar sing ngarahake microglia lan nduweni implisit kanggo nambani sawetara kondisi neurodegeneratif. Inhibisi pilihan saka CSF1R lan profil farmakologis sing nguntungake ndadekake wong golek janji kanggo pangembangan klinis sing luwih adoh.

 

Informasi dhasar

Jeneng produk: PLX5622

CAS No: 1303420-67-8

Penampilan: bubuk kuning pucet

MF:C21H19F2N5O

MW: 395.41

Nomer MDL: MFCD32201039

Formula struktural:

produk-1-1

Assay: 98% HPLC

Kelarutan: Ing DMSO

Asal: China

Aplikasi: Nyedhiyakake personel laboratorium kanggo tujuan riset, ora didol kanggo pasien

Wektu pangiriman: ing saham

 

Keterangan Technical

item

Keterangan

results

katon

bubuk kuning pucat

Tundhuk

Kemurnian (HPLC)

≥98%

98.5%

kesimpulan

Iku tundhuk karo syarat

Paket: 1g;100g; utawa miturut panjalukmu

Cara panyimpenan: beku garing ing -20 ℃ lan simpen ing panggonan kang peteng

Umur beting 24 sasi

 

Aktivitas Biologis 

PLX5622 minangka aset sing paling kuat lan picky saka reseptor faktor stimulasi koloni 1 (CSF1R) sing nduwe kemungkinan remedial gedhe ing perawatan macem-macem kahanan sing padha karo keluhan Alzheimer, multiple sclerosis, lan kanker.

Minangka aset CSF1R, wis nduduhake tenaga alami sing luar biasa kanthi nargetake sel-sel ekspresi CSF1R sing padha karo mikroglia, makrofag handuk, lan sawetara jinis sel kanker. Kanthi nyandhet sinyal CSF1R, cocog kanggo nyuda jumlah lan tenaga sel kasebut, sing banjur nyebabake macem-macem keuntungan remedial.

Ing studi praklinis, wis nuduhake kemungkinan kuat kanggo mollifying neuroinflammation lan neurodegeneration sing ana gandhengane karo keluhan Alzheimer, uga njaga demielinasi lan karusakan aksonal ing pirang-pirang sclerosis. uga, uga wis ditampilake janji ing ngurangi kemajuan lan invasiveness saka jinis kanker tartamtu, utamané sing ngetung ing CSF1R signaling kanggo wutah lan kaslametané.

Salah sawijining kaluwihan penting yaiku selektivitas dhuwur kanggo CSF1R, sing nyuda ancaman barang lan racun sing ora dituju. uga, emulsion wis parcels pharmacokinetic banget, karo setengah umur kira-kira 9 jam lan bioavailability lisan apik. Parsel iki ndadekake wong golek sing akeh janji kanggo pangembangan klinis sing luwih adoh lan komersialisasi pungkasan.

Ringkesan, iki minangka aset CSF1R sing paling kuat lan pilih-pilih sing nduwe kemungkinan remedial gedhe kanggo ngatasi macem-macem kahanan kalebu keluhan Alzheimer, multiple sclerosis, lan kanker. Tenaga alami sing kuwat, selektivitas, lan parsel farmakokinetik sing apik ndadekake wong sing golek janji kanggo disquisition luwih adoh.

 

Eksplorasi in vitro  

Ngenalke PLX-5622 alat eksplorasi in vitro, dirancang kanggo kesempurnaan lan delicacy ing pasinaon laboratorium. Alat irisan iki ngidini para eksperimen kanggo njelajah barang-barang target microglia ing otak, sing bisa mbantu nemokake mekanisme ing mburi neuroinflammation lan kondisi neurodegeneratif sing padha karo Alzheimer lan Parkinson.

Iki minangka obat penting sing akeh nyuda microglia ing otak, menehi eksperimen alat kanggo nyinaoni bagean sel kasebut ing lingkungan kahanan warna-warni. Alat eksplorasi iki mbisakake studi in vitro sing bisa nyepetake panemuan asil remedial kanggo penyakit neurologis sing ngrusak.

alat eksplorasi iki utamané dirancang kanggo nyukupi syarat ilmuwan ultramodern lan experimenters, ngidini wong kanggo njelajah biologi microglial lan bagéan saka aktivasi microglial ing fungsi otak, nalika furnishing pangerten luwih jero carane kahanan neurodegenerative berkembang. Kanthi mangkono, para eksperimen bisa nindakake studi sing ditargetake lan akurat babagan mikroglia otak, sing nyebabake persepsi lan panemuan anyar.

Dibangun kanthi nggunakake teknologi lan gaya paling canggih, alat eksplorasi kasebut minangka tambahan sing ora bisa ditemtokake kanggo laboratorium eksplorasi neurologis. Nyedhiyakake eksperimen alat sing canggih kanggo mbedakake aktivasi mikroglial ing otak, saengga bisa nambah pemahaman babagan penyakit neurologis.

Ing ringkesan, alat eksplorasi minangka cara sing canggih lan akurat kanggo nyinaoni tenaga mikroglial ing otak lan bisa mbantu para eksperimen ngenali target remedial implisit kanggo ngobati kondisi neuroinflamasi lan neurodegeneratif. mulane, nggawe alat iki investasi ngédap kanggo laboratorium eksplorasi neurologikal looking kanggo entuk panemuan groundbreaking.

 

Ing vivo eksplorasi PLX5622

PLX5622 minangka aset tembelan cilik sing wis digunakake ing eksplorasi praklinis kanggo nargetake sel mikroglial. Microglia minangka sel sing rentan ing sistem saraf pusat lan nduweni peran penting kanggo njaga homeostasis otak. iku khusus target CSF1R (colony-stimulating factor 1 reseptor), sing dituduhake ing pasuryan microglia.

Eksplorasi in vivo nggunakake umume kalebu administrasi emulsi kanggo model kewan, padha karo tikus, kanggo nyinaoni barang pengurangan utawa modulasi mikroglial. Kanthi nyandhet CSF1R, PLX5622 bisa nyebabake pangurangan mikroglia, ngidini para eksperimen kanggo nliti bagean saka sel kasebut ing model keluhan warna-warni, kalebu penyakit neurodegeneratif, neuroinflammation, lan cedera otak.

Pasinaon sing nggunakake ing vivo wis nyumbang kanggo pemahaman kita babagan fungsi kompleks microglia lan implisit minangka target remedial ing kondisi neurologis. Garis eksplorasi iki nduweni janji kanggo ngembangake perawatan anyar kanggo macem-macem penyakit sing ana gandhengane karo otak.

 

Titik target

target

Value

CSF-1R (uji bebas sel)

0.016 μM

FLT3 (uji bebas sel)

0.39 μM

KIT (uji bebas sel)

0.86 μM

AURKC (uji bebas sel)

1 μM

KDR (Cell-free assay)

1.1 μM

 

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.

Hubungi kita:

Yihui bangga dadi wong sing dipercaya PLX5622 pabrikan lan supplier. Kanggo ndarbeni produk terobosan iki utawa ngrembug syarat khusus sampeyan, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Yakin, karo Yihui, sampeyan ngakses produk kanthi kualitas sing ora ana tandhingane, didhukung dening sertifikasi sing nandheske komitmen kita kanggo keunggulan ing pasar global.

Kirim Pesen

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kutipan utawa kerjasama, please aran gratis kanggo email kita ing E-mail utawa nggunakake formulir pitakonan ing ngisor iki. Perwakilan penjualan bakal ngubungi sampeyan sajrone jam 24. Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing produk kita.

Kirimi