RTA-408

CAS: 1474034-05-3
Penampilan: bubuk putih
Assay: 98%
Merk: YIHUI
Kemasan: 1g; 10g; 100g
Kemampuan Penyetor: 2000g saben wulan
Urip beting: rong taun
Aplikasi: riset lab
Pembayaran: T / T, LC utawa DA
Sample: kasedhiya
Wektu Pangiriman: Stok Siap ing Gudang Lokal, 1-3 dina
Pangiriman Cepet lan Aman
Asal: China
Pengiriman: DHL, FedEx, TNT, EMS, Miturut Segara, Miturut Udara
Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER
Ora bisa ngedol menyang individu
  • Pangiriman Cepet
  • Assurance Quality
  • Layanan Pelanggan 24/7
Pambuka Product

Apa iku Rta-408?

Yihui Pharmaceuticals bangga nampilake produk mutakhir kita, Rta-408, senyawa revolusioner dirancang kanggo ngebaki macem-macem kabutuhan unik industri. Rta-408, uga dikenal minangka Omaveloxolone, minangka senyawa triterpenoid sintetik kanthi aplikasi sing luar biasa ing pirang-pirang sektor. Produk serbaguna iki nduweni struktur molekul sing digawe kanthi ati-ati, njamin kinerja lan khasiat sing optimal.


Informasi dhasar

Jeneng produk: Omaveloxolone ;RTA-408

CAS: 1474034-05-3

MF:C33H44F2N2O3

MW: 554.71

Nomer MDL: MFCD28167769

Purity: 98%

Paket: 1g; 10g; 100g

Digunakake: Riset Lab

Stabilitas: Stabil

Formula struktural:

1474034.webp

Spesifikasi lan Parameter:

Ing ngisor iki spesifikasi lan paramèter Rta-408:


item

Keterangan

results

katon

Wêdakakêna abu-abu

Tundhuk

Kemurnian (HPLC)

≥98%

98.7%

kesimpulan

Iku tundhuk karo syarat


Komposisi Kimia:

Komposisi kimia Rta-408 dirumusake kanthi tliti kanggo entuk asil sing optimal. Saben komponen nduweni peran penting ing efektifitas senyawa kasebut.

Componentpersentasi
RTA-40899%

Peran lan Fungsi:

Rta-408 nampilake macem-macem fungsi lan efek, dadi produk sing digoleki ing macem-macem industri. Minangka antioksidan kuat lan agen anti-natoni, wis nuduhake janji pinunjul ing perawatan saka macem-macem kondisi medical. Senyawa kasebut ngaktifake Nrf2, faktor transkripsi sing nduweni peran penting ing perlindungan seluler lan detoksifikasi.

Ing dermatologi, Rta-408 wis kabukten khasiat kanggo ngatasi kelainan kulit, menehi sifat anti-tuwa lan ningkatake rejuvenasi kulit. Atribut anti-fibrotik lan anti-inflamasi ndadekake aset kasebut minangka aset penting ing bidang farmasi, utamane ing pangembangan perawatan kanggo penyakit fibrotik lan kondisi inflamasi.

Bidang Aplikasi ing Macem-macem Industri:

Rta-408's versatility ngluwihi kanggo macem-macem industri, kalebu pharmaceuticals, Kosmetik, lan tetanèn. Ing pharmaceuticals, iku dadi calon janji kanggo ngembangaken perawatan kanggo penyakit neurodegenerative, kelainan-related inflammation, lan kahanan dermatologis. Kosmetik, nemokake aplikasi ing krim anti-tuwa lan produk perawatan kulit amarga sifat rejuvenating kulit. Ing tetanèn, Rta-408 nambah daya tahan tanduran kanggo stressor lingkungan, nggawe aset invaluable ing pangayoman potong.

Rta-408Versatility lan daya adaptasi ndadekake bisa ditrapake kanggo macem-macem industri. Kemampuan kanggo mangerteni lan ngasilake basa manungsa kanthi efektif mbukak kemungkinan anyar kanggo bisnis kanggo ningkatake layanan pelanggan, ningkatake produktivitas, lan entuk wawasan sing migunani. Nalika Rta-408 terus berkembang, kita bisa nyana aplikasi sing luwih inovatif ing macem-macem sektor, ngowahi cara kerja, sinau, lan sesambungan karo teknologi.

Pengepakan & Pengiriman

5 yihui shipping.webpPengepakan :

1 kg/tas foil; 5 kg/karton; 25 kg/drum serat; utawa packing minangka panyuwunan.

pangaturan:

l Logo sing disesuaikan

l Kemasan khusus

l Kustomisasi grafis

Pengiriman :

Miturut Kurir; Miturut Air utawa Laut, miturut panjaluk sampeyan



Term Pembayaran

6 pambayaran.webp

Kenapa Pilih Xi'an Yihui?

Umpan balik pelanggan

7 Komentar Pelanggan.webp

Sertifikat Xi'an Yihui

8 sertifikat.webp

Welcome kanggo Xi'an Yihui Factory  

9 Pabrik & Gudang.webp

Kasil kita

Pengalaman sugih: kita duwe 13 Taun pengalaman profesional;

Pelanggan ing saindenging jagad: adol menyang luwih saka 100 negara;

Nyedhiyakake macem-macem produk: produk wis ditrapake kanggo kabeh merek internasional utama ing babagan obat-obatan, suplemen diet, kosmetik, nutrisi kewan lan panganan fungsional.

Price advance: MOQ kurang karo rega competitive;

Sertifikasi Mutu: ISO; Halal; Disertifikasi Kosher

Layanan sawise-sales: Tim profesional 7 * 24 jam layanan pelanggan.


Hubungi kita:

Yihui Pharmaceuticals, minangka profesional Rta-408 Produsèn lan supplier, setya ngirim kualitas ngédap. Ketaatan kita marang standar internasional lan sertifikasi bergengsi, kalebu ISO, Kosher, Halal, lan GMP, nandheske dedikasi kita kanggo keunggulan produk. Kanggo pitakon utawa tuku Rta-408, hubungi kita langsung ing sales@yihuipharm.com. Pilih Yihui Pharmaceuticals kanggo kualitas unparalleled lan linuwih ing saben kumpulan Rta-408.

Kirimi