Home / Kawruh

Kawruh

0
  • Kepiye cara kerja mitomisin C?

    Mitomycin C minangka obat kemoterapi sing kerjane kanthi ngalangi DNA ing sel, utamane sel pertumbuhan ganas. Wis panggonan karo kelas resep dikenal minangka spesialis alkylating. Mitomycin C ngetrapake barang-barange kanthi mbatesi DNA lan mbentuk sambungan silang antarane untaian DNA, sing pungkasane ngalangi replikasi lan rekaman DNA.
    LAYAN luwih
  • Bedane mitomisin lan mitomisin c?

    Mitomycin C minangka obat kemoterapi sing umume digunakake kanggo terapi macem-macem penyakit. Kerjane kanthi nyegah pangembangan lan panyebaran sel pertumbuhan ganas ing awak. Mitomycin C asring digunakake kanggo nambani tumor kaya weteng, pankreas, kandung kemih, paru-paru, lan pertumbuhan ganas bosom, lan liya-liyane.
    LAYAN luwih
  • Bisa phosphatidylserine kanggo turu?

    Phosphatidylserine (PS) bisa mengaruhi tumindak GABA (gamma-aminobutyric corrosive) ing serebrum. Sawetara pemeriksaan nyaranake PS bisa ngapiki reseptor GABA lan nganyarke neurotransmisi GABAergic, bisa uga nyebabake efek anxiolytic lan mental.
    LAYAN luwih
  • Apa efek samping fosfatidilserine?

    Phosphatidylserine (PS) dianggep aman kanggo akeh wong yen dijupuk ing pangukuran sing disaranake. Iki minangka zat sing biasane kedadeyan ing awak lan uga dilacak kanthi jumlah cilik ing sumber panganan tartamtu. Senadyan mangkono, kanthi tambahan apa wae, sawetara wong bisa nemoni efek sing ora pati penting
    LAYAN luwih
  • Apa phosphatidylserine nyuda kortisol?

    Bubuk Phosphatidylserine minangka senyawa karakteristik sing wis entuk pertimbangan kanggo kemampuan kanggo nyuda tingkat kortisol lan nyuda akibat saka bobot ing awak. Ing blog iki, kita bakal nyelidiki carane phosphatidylserine mbantu awak, carane cepet kerjane, lan apa bener bisa nurunake tingkat kortisol.
    LAYAN luwih
  • Apa gunane uyah kalsium isoleucine alpha-keto?

    Kalsium minangka mineral dhasar kanggo awak manungsa, minangka bagean penting kanggo njaga kesejahteraan balung, kemampuan otot, lan transmisi saraf. Ana a
    LAYAN luwih
  • Apa aniracetam legal?

    Bubuk Aniracetam tiba ing kelas senyawa nootropik, kanthi jelas nduweni panggonan karo obat kelas Ampakine. Nootropics, sing asring diarani minangka "obat sing cerdas," yaiku zat sing dieling-eling bisa uga bisa nambah macem-macem kemampuan mental, kalebu memori, kemampuan kanggo sinau, lan eksekusi mental umume.
    LAYAN luwih
  • Apa Aniracetam nindakake?

    Aniracetam Powder minangka senyawa nootropik sing ditliti kanggo digunakake ing perawatan Kelainan Hiperaktif Defisit Perhatian (ADHD) amarga manfaat potensial.
    LAYAN luwih
  • Apa acarbose padha karo metformin?

    Metformin lan acarbose minangka resep lisan sing digunakake kanggo nambani diabetes jinis 2, nanging bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Punika gander ndhuwur kanggo ngisor carane loro pangobatan iki komparatif lan unik.
    LAYAN luwih
  • Apa glukosa 2 deoksi d ing glikolisis?

    2-deoxy-D-glucose (2-DG) minangka jinis glukosa sing diganti sing nduweni peran dhasar ing regulasi glikolisis, jalur metabolisme sing diwajibake kanggo ngisolasi glukosa dadi energi minangka ATP.
    LAYAN luwih
  • Kepiye cara kerja acarbose?

    Acarbose minangka obat sing umume digunakake kanggo administrasi diabetes mellitus jinis 2. Nduweni titik kanthi kelas obat sing diarani inhibitor alpha-glucosidase, lan gerakan dhasar yaiku nyepetake pangolahan lan retensi pati ing awak. Blog iki bakal nliti sistem kegiatan API acarbose, akibate kanggo awak, lan cara mbantu administrasi diabetes.
    LAYAN luwih
  • Bisa nggunakake polymyxin b sulfate ing mripat?

    Polymyxin B sulfate pancen bisa digunakake minangka tetes mata kanggo nambani infeksi mata bakteri tartamtu. Nanging, penting kanggo ngobrol karo layanan medis sing ahli sadurunge nglibatake obat iki minangka tetes mata. Pemasok perawatan medis sampeyan bakal pengin netepake kahanan tartamtu lan mutusake yen polimiksin B sulfat cocok kanggo sampeyan.
    LAYAN luwih
189