Apa Apa Peptida Kanggo Wajah Sampeyan?

2024-05-06 10:03:28

Pambuka: Ngerteni Peptida kanggo Perawatan Kulit

Peptida minangka rantai asam amino sing biasane kasusun saka kurang saka 50 asam amino, lan nduweni peran penting ing akeh proses biologi ing awak. Salah sawijining wilayah utama ing ngendi peptida entuk perhatian sing signifikan ing taun-taun pungkasan yaiku perawatan kulit, lan luwih khusus, kanggo njaga kulit sing sehat lan katon enom. Ing artikel iki, kita bakal njelajah apa peptida, cara kerjane, lan macem-macem jinis peptida sing digunakake ing perawatan kulit. Kita uga bakal ngrembug babagan mupangat lan kekurangan potensial nggunakake produk perawatan kulit adhedhasar peptida.

Apa peptida?

Kaya sing wis kasebut sadurunge, zat kimia yaiku ranté asam amino sing kawangun saka hubungan loro utawa luwih asam amino. Asam amino minangka senyawa organik sing dibutuhake kanggo akeh proses biologis sing penting, kalebu sintesis protein, sing dadi blok bangunan penting ing awak kita. Nalika peptida kawangun saka asam amino, padha nggawe macem-macem urutan sing digunakake kanggo nindakake fungsi tartamtu ing awak kita.

Peptida nduwe peran penting ing pirang-pirang proses biologis, kalebu ngontrol fungsi awak kaya produksi hormon, ngatur metabolisme, lan ngatur macem-macem fungsi sistem kekebalan awak. Ing perawatan kulit, peptida digunakake kanggo ngrangsang produksi kolagen, yaiku protein penting sing menehi struktur lan elastisitas kulit.

Asam Thioctic.webp

Kepiye cara peptida ing perawatan kulit?

Ing perawatan kulit, peptida kerja kanthi menehi tandha proses beda ing sel kulit kita, kayata produksi kolagen, pertumbuhan sel, lan ndandani. Nalika peptida ditrapake ing kulit, bisa ngarahake wilayah tartamtu ing kulit kita, kayata keriput, garis-garis halus, lan bintik-bintik peteng.

Peptida entuk iki kanthi sesambungan karo reseptor ing sel kulit kita, sing banjur nyebabake reaksi berantai sing ngasilake produksi kolagen. Kolagen minangka protein sing menehi struktur lan elastisitas kulit, lan penting kanggo njaga kulit sing sehat.

Jinis peptida sing digunakake ing perawatan kulit

Ana macem-macem jinis peptida sing digunakake ing perawatan kulit, saben dirancang kanggo ngarahake masalah kulit tartamtu. Ing ngisor iki sawetara jinis peptida sing paling umum digunakake:

1. Palmitoyl tripeptide-1 lan Palmitoyl tetrapeptide-7:

Uga dikenal minangka Matrixyl 3000, peptida iki digunakake kanggo ngarahake garis-garis halus lan kerutan. Kerjane kanthi ngrangsang produksi kolagen, sing mbantu ngresiki kulit lan nyuda garis-garis halus lan kerutan.

2. Peptida tembaga:

Peptida tembaga minangka peptida sing ngemot tembaga, lan digunakake kanggo ngarahake sawetara masalah kulit sing beda-beda, kalebu nyuda inflamasi, ningkatake produksi kolagen, lan ningkatake kekencangan kulit.

3. Asetil heksapeptida-8:

Uga dikenal minangka Argireline, peptida iki digunakake kanggo target kerut ing mripat, tutuk, lan bathuk. Argireline dianggo kanthi nyandhet pambentukan kontraksi otot, sing bisa nyebabake pembentukan kerutan.

4. Palmitoyl oligopeptide:

Palmitoyl oligopeptide digunakake kanggo ngrangsang produksi kolagen lan nyuda garis-garis halus lan kerutan. Uga mbantu nambah elastisitas lan kekencangan kulit.

Keuntungan nggunakake peptida ing perawatan kulit

Ana sawetara keuntungan nggunakake produk perawatan kulit adhedhasar peptida, kalebu:

1. Ngurangi tampilan kisut lan garis-garis halus:

Peptida bisa mbantu ngrangsang produksi kolagen, sing bisa mbantu nyuda kerutan lan garis-garis halus.

2. Ngapikake elastisitas lan kekencangan kulit:

Kolagen minangka protein penting sing menehi elastisitas lan kekencangan kulit, lan peptida bisa mbantu ngrangsang produksi kolagen.

3. Ngurangi inflamasi:

Sawetara jinis peptida, kayata peptida tembaga, bisa mbantu nyuda inflamasi, sing bisa nyebabake macem-macem masalah kulit, kalebu abang, gatal, lan bengkak.

4. Ningkatake wutah lan perbaikan sel:

Peptida bisa mbantu ningkatake pertumbuhan lan ndandani sel, sing bisa ningkatake kesehatan kulit kita.

Potensi cacat nggunakake peptida ing perawatan kulit

Nalika mupangat nggunakake produk perawatan kulit adhedhasar peptida penting, ana sawetara kekurangan sing kudu ditimbang, kalebu:

1. Reaksi alergi:

Sawetara wong bisa alergi marang jinis peptida tartamtu, sing bisa nyebabake macem-macem reaksi salabetipun, kalebu abang, gatal, lan bengkak.

2. Biaya:

Produk perawatan kulit adhedhasar peptida bisa larang, sing bisa uga ora terjangkau kanggo kabeh wong.

3. Efektivitas:

Efektivitas produk perawatan kulit adhedhasar peptida bisa beda-beda, lan sawetara wong ora bisa ndeleng asil sing signifikan.

4. Kompleksitas:

Produk perawatan kulit adhedhasar peptida bisa dadi rumit, lan bisa uga angel golek produk sing cocog kanggo jinis lan masalah kulit.

kesimpulan

Peptida minangka pamblokiran bangunan penting ing awak kita, lan nduweni peran penting kanggo njaga kulit sing sehat lan awet enom. Peptida dianggo kanthi ngrangsang produksi kolagen lan ngarahake masalah kulit tartamtu kayata garis-garis halus, kerut, lan bintik-bintik peteng. Nalika ana mupangat kanggo nggunakake produk perawatan kulit adhedhasar peptida, ana uga sawetara kekurangan sing kudu ditimbang. Sakabèhé, peptida minangka area riset perawatan kulit sing nyenengake, lan bisa uga duwe peran sing saya penting kanggo njaga kulit sing sehat lan awet enom ing taun-taun sing bakal teka.


 Daftar produk peptida:

Bahan Farmasi Aktif Peptida (API) 


Liraglutide

204656-20-2  

Teriparatide

52232-67-4  

Linaclotide

851199-59-2

Semaglutide

910463-68-2  

Atosiban

90779-69-4

Goserelin

65807-02-5

Goserelin asetat

145781-92-6

Bivalirudin Trifluoroacetate

128270-60-0

Terlipressin

14636-12-5

Caspofungin

179463-17-3 

leuprolida

53714-56-0 

Leuprorelin Acetate

74381-53-6

Oxytocin

50-56-6  

Degarelix

214766-78-6  

Desmopressin

16679-58-6

Desmopressin Acetate

62288-83-9

Desmopressin Acetate trihydrate

62357-86-2

Carbetocin

37025-55-1  

Peptida kaendahan


Oligopeptida-1

2097691-58-0

Peptida mripat sing apik

820959-17-9

Peptida bulu mata

959610-30-1

L-Carnosine

305-84-0

Glutathione

70-18-8

Peptida tembaga biru

49557-75-7

Matriks peptida 3000

221227-05-0

Nonapeptida putih

158563-45-2

Peptida kaya botulinum

616204-22-9

Matriks peptida

214047-00-4

Peptida kolagen

623172-56-5

Peptida sing nyenengake

936544-53-5

Peptida anti-alergi

928007-64-1

Melanotan II

121062-08-6

iRGD

1392278-76-0

Teduglutide

197922-42-2

Timopentin 

69558-55-0

Somatostatin

38916-34-6

Eptifibatide

148031-34-9

Alarelin

79561-22-1

Angiotensin II

20071-00-5

Argipressine

113-79-1

Buserelin asetat

68630-75-1

Calcitonin salmon

47931-85-1

Cetrorelix

120287-85-6

Carbetocin Acetate 

37025-55-1

Deslorelin 

57773-65-6

Kalsitonin belut

57014-02-5

Enfuvirtide

159519-65-0

Exenatide Acetate Kab

141732-76-5

Glukagon

16941-32-5

Gonadorelin asetat

71447-49-9

Kompatibel

130308-48-4

Lypressin

50-57-7

Nesiritide asetat 

114471-18-0

Octreotide asetat 

83150-76-9

Oxtocin

50-56-6

Pramlintide Acetate

196078-30-5

Timosinα1

62304-98-7

Triptorelin

57773-63-4

Teriparatide asetat

52232-67-4

Tetracosactide Acetate / cosyntropin

16960-16-0

Vapreotide Acetate Kab

103222-11-3

Ziconotide

107452-89-1

Peptida kaya glukagon I

89750-14-1

Doreptide

90104-48-6

Histrelin

76712-82-8

Lanreotide

108736-35-2

Nafarelin

76932-56-4

Octreotide

79517-01-4

yen sampeyan duwe panjaluk, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937


Kirimi