Apa Manfaat lan Panggunaan dl-alpha-ketoisoleucine-calcium?

2024-05-15 15:04:27

Pambuka

Kalsium DL-alpha-Ketoisoleucine minangka emulsi sing wis entuk perhatian ing lapangan warna-warni amarga keuntungan kesehatan lan operasi protean sing ora jelas. Ing komposisi iki, kita bakal ngerteni apa sing ndadekake emulsi iki unik, mupangat, lan macem-macem cara sing bisa digunakake.

 

Apa dl-alpha-ketoisoleucine-kalsium?

Kalsium DL-α-Ketoisoleucine minangka wangun tambahan saka asam amino, isoleucine. Emulsi iki penting banget kanggo atlit lan binaragawan, amarga bisa ningkatake wutah lan bentuk otot.

Ing awak, isoleucine diowahi dadi dl-nascence-ketoisoleucine, sing uga digunakake kanggo nggawe andhuk otot anyar. Kanthi nambahi, atlit bisa menehi awak kanthi sumber asam amino sing penting iki, mbantu ndhukung pertumbuhan lan bentuk otot.

Saliyane mupangat struktur otot, bisa uga mbantu ningkatake kinerja olahraga lan nyuda ancaman karusakan utawa cedera otot. Iki uga wis ditampilake kanggo mbantu ngatur kahanan gula getih, dadi nutrisi penting kanggo individu sing nandhang diabetes utawa penyakit metabolik.

Sakabèhé, iku tambahan penting kanggo sapa looking kanggo nambah wutah otot lan wangun, ameliorate kinerja olahraga, utawa ndhukung kesehatan sakabèhé lan apik. Apa sampeyan binaragawan, atlit, utawa mung pengin nambah kabugaran lan kesehatan, suplemen iki mesthi kudu dipikirake.

blog-1-1

Apa Manfaate?

Kalsium DL-alpha-Ketoisoleucine minangka suplemen salutary sing nyedhiyakake sawetara keuntungan kanggo awak. Suplemen iki ngandhut kalsium lan DL-nascence-ketoisoleucine yaiku asam amino sing mbantu ngatur metabolisme glukosa. kombinasi sawijining dipun promosiaken wutah balung sehat lan konservasi. Kalsium minangka mineral penting sing dibutuhake kanggo kesehatan balung lan untu. Iku uga nduweni peran penting ing otot lan fungsi whim-whams. Iku mbantu ngatur metabolisme glukosa. Tumindak minangka sensitizer insulin sing tegese nambah efek insulin ing awak. Iki mbantu njaga kahanan gula getih sing sehat lan uga mbantu nyuda bobot awak. iku mbantu ing ngurangi lemes otot lan nambahi otot Recovery.uga, wis bingkisan antioksidan kang mbantu ing njaga sel saka kaku oksidatif. Tekanan oksidatif dumadi nalika ana ora seimbang antara produk revolusioner bebas lan kemampuan awak kanggo ngimbangi. Ketidakseimbangan iki bisa nyebabake karusakan ing sel lan apkin lan uga nyumbang kanggo proses tuwa.

Sakabèhé, iki minangka suplemen salutary salutary sing mbantu ngatur metabolisme glukosa, ningkatake kesehatan balung, lan nambah abidance lan stamina. Bungkusan antioksidan uga mbantu njaga sel saka stres oksidatif.

 

Apa iku Migunakake?

Iki minangka suplemen salutary sing umume digunakake kanggo ndhukung kinerja fisik lan pemulihan olahraga. Emulsi iki minangka asam amino sing disedhiyakake kanthi alami ing panganan tartamtu lan uga bisa disintesis ing awak.

Salah sawijining keuntungan utamane yaiku kemampuan kanggo ndhukung conflation protein. Emulsi iki nduweni peran penting ing proses struktur otot awak, amarga mbantu ningkatake pertumbuhan lan wangun andhuk otot. Iki bisa dadi larang regane kanggo individu sing ajeg ngleksanani fisik kasar, amarga otot-otot bisa menehi dhukungan seger kanggo pulih lan nindakake kanthi optimal.

Saliyane bingkisan otot-struktur, uga nduweni barang antioksidan lan anti-inflamasi. Iki bisa mbantu nyuda stres oksidatif lan inflamasi ing awak, sing bisa nyebabake macem-macem masalah kesehatan, kalebu nyeri otot, nyeri umum, lan lemes.

uga, bisa uga ndhukung kahanan gula getih sing sehat. Emulsi iki wis ditampilake kanggo nambah perceptivity insulin, kang bisa bantuan kanggo ngatur gula getih lan bantuan harpoons lan crash. Iki bisa uga larang regane kanggo individu sing duwe diabetes utawa sing berjuang karo kontrol gula getih.

Sakabèhé, iki minangka suplemen salutary protean lan salutary sing bisa ndhukung aspek kesehatan fisik sing warni. Apa sampeyan minangka atlit sing pengin nambah kinerja lan pemulihan, utawa mung ngupaya njaga kesehatan sing optimal lan apik, emulsi iki bisa uga dianggep minangka bagian saka rutinitas suplemen diurnal. Kaya suplemen apa wae, penting kanggo takon karo profesional kesehatan sadurunge miwiti nggunakake.

 

Apa iku Unveiling the Promising Uses ?

Kalsium DL-alpha-Ketoisoleucine minangka tambahan salutary penting sing wis entuk akeh perhatian ing jaman saiki. Emulsi unik iki wis ditampilake menehi macem-macem keuntungan kesehatan, dadi pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nambah kesejahteraan sakabèhé.

Salah sawijining mupangat penting yaiku kemampuan kanggo ndhukung kahanan gula getih sing sehat. Iki penting banget kanggo wong sing nandhang diabetes, uga wong-wong sing ana ancaman kanggo ngembangake kondisi kasebut. Kanthi ngatur kahanan gula getih, bisa mbantu nyuda ancaman komplikasi sing padha karo neuropati, retinopati, lan karusakan pesenan.

Saliyane mupangat kanggo ngontrol gula getih, uga duwe bingkisan antioksidan sing penting. Iki tegese iku bisa bantuan nutupi awak saka karusakan disebabake revolusioner free, kang motes mbebayani sing bisa kontribusi kanggo pangembangan saka sudhut kondisi kesehatan.

Keuntungan utama liyane yaiku kemampuan kanggo ndhukung fungsi otak sing sehat. Emulsi iki wis ditampilake kanggo ameliorate fungsi kognitif, memori, lan kajelasan internal sakabèhé. Uga bisa mbantu nyuda ancaman penurunan kognitif sing ana gandhengane karo umur, dadi pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing pengin njaga kesehatan otak sing optimal nalika maju.

Sakabèhé, iku tambahan salutary penting lan protean sing bisa menehi sawetara saka sudhut keuntungan kesehatan. Apa sampeyan pengin nambah kontrol gula getih, nutupi awak saka karusakan radikal bebas, utawa ndhukung fungsi otak sing sehat, emulsi iki minangka pilihan sing apik.

 

kesimpulan

Kesimpulane, nawakake macem-macem keuntungan kesehatan lan macem-macem aplikasi ing macem-macem industri. Saka ndhukung kesehatan metabolisme lan wutah otot kanggo nglindhungi saka karusakan oksidatif, potensial iku jembar lan terus ditliti liwat riset lan inovasi. Apa ing suplemen, obat-obatan, utawa produk perawatan kulit, iku janji minangka alat sing migunani kanggo ngoptimalake kesehatan lan kesejahteraan.

 

tuku ngendi?

Perusahaan Xi'an Yihui minangka profesional Kalsium DL-alpha-Ketoisoleucine pabrikan, nduweni kekuatan teknis sing kuat lan peralatan produksi sing maju lan setya nyedhiyakake bahan baku obat sing berkualitas, efisien, lan dipercaya kanggo para pelanggan. yen sampeyan perlu, pls aran gratis kanggo hubungi kita sembarang wektu. kita bakal mangsuli sampeyan asap.

informasi kontak kami:

E-mail: sales@yihuipharm.com
Tel: 0086-29-89695240
WeChat utawa WhatsApp: 0086-17792415937

 

Cathetan:

Escobar KA, Cole NH, Mermier CM, VanDusseldorp TA. Autophagy lan tuwa: Njaga proteome liwat olahraga lan watesan kalori. Sel tuwa. 2019;18(1):e12876. doi: 10.1111/acel.12876

Correia-Melo C, Marques FD, Anderson R, et al. Mitokondria dibutuhake kanggo fitur pro-penuaan saka fenotipe senescent. EMBO J. 2016;35(7):724-742. doi:10.15252/embj.201592862

Calbet JA, Holst JJ. Pengosongan lambung, sekresi lambung lan respon enterogastrone sawise administrasi protein susu utawa hidrolisat peptida ing manungsa. Eur J Nutr. 2004;43(3):127-139. doi: 10.1007/s00394-004-0461-y

Anderson GH, Moore SE. Protein diet ing pangaturan asupan panganan lan bobot awak ing manungsa. J Nutur. 2004;134(4):974S-979S. doi: 10.1093/jn/134.4.974S

Sener A, Malaisse WJ. Kopling stimulus-sekresi saka rilis insulin sing diakibatake asam amino: aksi insulinotropik saka asam keto rantai cabang. Sinau mehanistik. J Biol Chem. 1980;255(7):3212-3217. doi: 10.1016/S0021-9258(17)31204-7

Doi M, Yamaoka I, Nakayama M, Sugahara K, Yoshizawa F. Efek hipoglikemik saka isoleucine kalebu paningkatan glukosa otot lan oksidasi glukosa kabeh awak lan nyuda glukoneogenesis hepatik. Am J Physiol Endokrinol Metab. 2007;292(6):E1683-E1693. doi: 10.1152/ajpendo.00561.2006

Nishimura J, Masaki T, Arakawa M, et al. β-hydroxybutyrate nyuda ekspresi gen orexin-A lan reseptor orexin jinis 2 liwat reseptor GABA B ing sel neuron. Neurosci Lett. 2015;590:62-67. doi: 10.1016/j.neulet.2015.01.064

Kirimi
Kawruh Industri Gegandhengan