Home / Warta

News

0
  • Minyak Vitamin K1: Kunci Kanggo Nggawe Pembekuan Darah lan Kesehatan Tulang

    Vitamin K1 minangka vitamin larut lemak sing penting, uga dikenal minangka klorofilin utawa chillin. Dheweke nindakake akeh fungsi penting ing awak manungsa. iki digunakake digunakake ing medicine lan Nutrition. Iki nduweni peran kunci ing proses koagulasi lan nduweni peran pendukung penting ing kesehatan balung.
    ndeleng liyane >>
  • Clotrimazole: Agen Antijamur Efektif

    Infeksi jamur minangka masalah kesehatan umum, mengaruhi kualitas urip wong akeh. Untunge, obat modern wis ngembangake seri obat antijamur sing efektif, lan siji obat sing diakoni yaiku 99% Clotrimazole. Artikel iki bakal njelajah mekanisme tumindak, aplikasi klinis, lan safety Clotrimazole.
    ndeleng liyane >>
  • Riset Nemokake Kalsium Malate Duwe Peran Penting Ing Kesehatan Balung

    Calcium Malate minangka senyawa sing utamané kasusun saka kalsium lan asam malat. Biasane digunakake minangka suplemen kalsium utawa aditif panganan, kanthi bioavailabilitas sing apik lan rasa ora nyaman ing gastrointestinal. Calcium Malate bisa nambah panyerepan lan pemanfaatan kalsium. Iki tegese awak manungsa luwih seneng nyerep kalsium sing dibutuhake. Kajaba iku, Kalsium Malate uga bisa nambah kaasaman lan nambah rasa panganan, mula uga digunakake ing industri panganan.
    ndeleng liyane >>
  • 2024-07-08

    1000KGS Kalsium L-Aspartate Diekspor menyang Kolombia

    Perusahaan Xi'an Yihui kanthi bangga ngumumake sukses ekspor 1000 kilogram Kalsium L-Aspartate menyang Kolombia. Pangiriman sing signifikan iki menehi tandha tonggak sejarah kanggo perusahaan ngembangake jejak global ing pasar suplemen farmasi lan nutrisi.
    ndeleng liyane >>
  • Kalsium L-Aspartat

    Kalsium L-Aspartate CAS: 21059-46-1 MF: C4H9CaNO4 MW: 175.2 Paket: 25kg/drum Asal: China Kemampuan Pasokan: 10ton saben sasi Sampel Kasedhiya: Ya Duwe Umur: Rong taun Pembayaran: T/T, LC utawa DA Shipping : DHL, FedEx, TNT, EMS, By Sea, By Air Sertifikasi: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Tes Pihak Ketiga: kasedhiya Ora bisa didol menyang individu
    ndeleng liyane >>
  • Kalsium Malate

    CAS: 17482-42-7 MF: C15H16BrN5O6 MW: 442.22 Paket: 25kg/tas Asal: China Kemampuan Pasokan: 50ton saben wulan Sampel kasedhiya: Ya Pembayaran: T/T, LC utawa Sertifikasi DA: ISO9001, ISO22000, HACCP Tes Pihak Ketiga KOSHER: kasedhiya Audisi Tanduran: kasedhiya Ora bisa adol menyang individu hubungi kita: sales@yihuipharm.com
    ndeleng liyane >>
  • Kalsium DL-Alpha-Hydroxymethionine

    CAS:4857-44-7 MF:C5H12CaO3S MW:192.29 Standar:CP,USP Paket: 25kg/drum Asal: China Kemampuan Pasokan: 3ton saben wulan Sampel kasedhiya: Ya Pembayaran: T/T, LC utawa DA Pengiriman: DHL, FedEx , TNT, EMS, Miturut Laut, Miturut Sertifikasi Udara: ISO9001, ISO22000, HACCP, HALAL, KOSHER Ora bisa ngedol menyang individu hubungi kita: sales@yihuipharm.com
    ndeleng liyane >>
7